Τοποθέτηση από το 2014 – Έξι χρόνια μετά άλλαξε!

Προχώρησε σήμερα η ΚΟΠ σε μια απλή και συνάμα πολύ σημαντική αλλαγή όσο αφορά τον κανονισμό που διέπει τις κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε τι γράφαμε από τον Απρίλιο του 2014 σχετικά με το θέμα αυτό:

https://anorthosis24.net/2014/04/kitrines-kartes-kante-to-opos-stin-ellada-ti-protinoume/

The post Τοποθέτηση από το 2014 – Έξι χρόνια μετά άλλαξε! appeared first on anorthosis24.net.

Author: ΦΟIΝΙΞ
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2014/07/lavorde-kitrini.jpg
Pubdate: 2020-07-09 10:55:01
Source: Source link
Attachment:

Σημαντική αλλαγή στις κίτρινες κάρτες

Με μία σημαντική αλλαγή στον κανονισμό που διέπει τις κίτρινες κάρτες προχώρησε η Κ.Ο.Π. και που θα έχει εφαρμογή από την αγωνιστική περίοδο 2020–2021.

Συγκεκριμένα θα παρέχεται το δικαίωμα στον ποδοσφαιριστή να εκτίσει την ποινή του όταν συμπληρώσει τον απαγορευτικό αριθμό καρτών, σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια και όχι από το αμέσως επόμενο όπως συνέβαινε μέχρι αήμερα.

Αναλυτικά:

«Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική».

The post Σημαντική αλλαγή στις κίτρινες κάρτες appeared first on anorthosis24.net.

Author: ΦΟIΝΙΞ
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2015/04/yellow.jpg
Pubdate: 2020-07-09 10:30:26
Source: Source link
Attachment:

ΚΟΠ/Τι αλλάζει με τις κίτρινες κάρτες (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)Η ΚΟΠ δημοσιεύει τους Πειθαρχικούς της κανονισμούς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, προκύπτει η ακόλουθη αλλαγή στους κανονισμούς:

-Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Δείτε τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς ΕΔΩ

Source link

Νέα ομάδα για Φοφανά

Συνεχίζεται να αγωνίζεται στην πατρίδα μας ο Γκαουσού Φοφανά.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, που διανύει αισίως το 36ο έτος της ηλικίας του, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελήα Λυθροδόντας που αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Φοφανά αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας, την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

The post Νέα ομάδα για Φοφανά appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2013/09/fofana-vsDOXA-e1563706372496.jpg
Pubdate: 2020-07-08 20:36:18
Source: Source link
Attachment:

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στη συχνότητα του Super Sport FM, έκανε ο Χριστάκης Κασσιανός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής και πρώην συνεργάτης του Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να σχολιάσει και τον προγραμματισμό στην ομάδα μας, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη.

Αναλυτικά πιο κάτω η τοποθέτηση του: «Υπάρχει ένα δεδομένο, η Ανόρθωση δεν χρειάζεται να κάνει πολλές κινήσεις είναι πολύ πιο ευκολο να «χτίσεις» σε ένα δομημένο κορμό παρά ν’ αρχίσεις από την αρχή. Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που τους ξέρει ο προπονητής και οι οποίοι δίνουν λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο προπονητής αποφασίζει… Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα πρέπει να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις θέση στην ομάδα. Η Ανόρθωση είναι σχεδόν έτοιμη ακόμα κι αν δεν γίνουν οι κινήσεις η ομάδα μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν κι άλλες θέσεις στην ομάδα, όπως είναι ο Οκριασβίλι. Η ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς αυτό επιβάλει η ιστορία της Ανόρθωσης πρέπει να διεκδικεί τους τιτλους, αυτό το επιβάλει η ιστορία της. Θετικό δείγμα μπορεί να χαρακτηριστεί το περσινό. Αυτοί που φώναζαν ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να ολοκληρωθεί έχουν δικαιωθεί αφού τα υπόλοιπα σε άλλες χώρες συνεχίζονται κανονικά».

The post «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: [og_img]
Pubdate: 2020-07-08 20:22:49
Source: Source link
Attachment:

Οι νικητές των Skill Ball

Τους νικητές του διαγωνισμού για τις 5 μπάλες Skill Ball ανακοίνωσαν νωρίτερα οι ακαδημίες κλιμάκιο Λάρνακας.

Οι νικητές είναι οι:

Dwra Thrasyvoulou
Loukia Charalambous Kavalierou
Sophie Kaili Georgiou
Andri Panayi Tsianti
Maria Zamani

The post Οι νικητές των Skill Ball appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/107593816_1629816877175552_1683891271819300729_n.jpg
Pubdate: 2020-07-08 19:24:17
Source: Source link
Attachment:

Το πρόγραμμα

Γραφικό με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της περίοδου 2020-21, ανάρτησε νωρίτερα σήμερα η ομάδα μας μέσω των ΜΚΔ.

Πιο κάτω το πρόγραμμα.

The post Το πρόγραμμα appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: [og_img]
Pubdate: 2020-07-08 19:19:11
Source: Source link
Attachment:

Η μέρα που η Ανόρθωση πέρασε τα σκαλιά της Αθανασίας

Ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, πέντε λεπτά μετά τις τρεις το απόγευμα, συντάρασσε ολόκληρη την Αμμόχωστο. Δεν επρόκειτο για κάποια βόμβα που τοποθέτησε η ΕΟΚΑ. Ήταν τα αντίποινα του Άγγλου κατακτητή, στην πρωινή ενέδρα της Οργάνωσης. Ήταν το οίκημα της Ανόρθωσης, στην στοά Χ”Μιχαήλ της οδού Ερμού, που τιναζόταν στον αέρα…

Ο ισχυρισμός του ανακριτή Λόνιγκαν, πως στο πάτωμα βρίσκονταν πακτωμένα εκρηκτικά και τυχόν μετακίνησή τους ήταν επικίνδυνη, ήταν τουλάχιστον γελοίος. Αρκετή πρόφαση όμως, για ν’ ανατινάξουν ολόκληρο το κτήριο, προκειμένου να καταστρέψουν – δήθεν – τα εκρηκτικά!

Στην πραγματικότητα, το πρωί της ίδια μέρας, στο απέναντι κατάστημα, «Δ.Ε. Παραλιμνίτης & ΣΙΑ», μέλη της ΕΟΚΑ είχαν φονεύσει ένα Άγγλο αξιωματικό και τον υπασπιστή του. Έτσι, οι Βρετανοί θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για το πρωινό συμβάν αλλά και να απαλλαγούν από την ενοχλητική παρουσία της Ανόρθωσης και τη δράση των μελών της – κάποια εκ των οποίων ενδεχομένως να συνδέονταν με την ενέδρα – άρπαξαν την ευκαιρία. Θα απαλλάσσονταν μια για πάντα από την ενοχλητική παρουσία του Σωματείου. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν…

anastasios-oikonomides

 

 

 

 

 

Ο φλογερός πατριώτης, πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αναστάσιος Οικονομίδης, επεφύλασσε πληρωμένη απάντηση στους Άγγλους, με στεντόρεια φωνή μέσα από τα συντρίμμια: «Πλανάσθε, το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις, ως ο Φοίνιξ που είναι το έμβλημά της, αναγεννάται δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της». Όπερ και εγένετο.

Η 8η Ιουλίου 1958, ήταν η ημέρα που η Ανόρθωσις παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση στον Αγώνα. Οι κατακτητές, θέλησαν ανατινάζοντας τις πέτρες και τα τούβλα, να απαλλαγούν από την αντίσταση των αγωνιζόμενων Κυπρίων. Ωστόσο, δεν λογάριασαν πως το ελληνικό φρόνημα και ο πόθος για Λευτεριά και Ένωση, δεν φώλιαζε στα ντουβάρια του Συλλόγου, μα στις ψυχές των μελών του.

Δύσβατο το μονοπάτι της Ελευθερίας. Απαιτεί αρετή, τόλμη και θυσίες. Στο τέρμα του όμως, πάντα υπάρχει το ξέφωτο. Εκεί, όπου οι Αγωνιστές του ’55 οδήγησαν την Κύπρο το 1959.

The post Η μέρα που η Ανόρθωση πέρασε τα σκαλιά της Αθανασίας appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/anatinaxi-oikimatos.jpg
Pubdate: 2020-07-08 19:16:08
Source: Source link
Attachment:

ΤΩΡΑ/3 νέα κρούσματα στην ΚύπροΑνακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,691 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 3 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Συγκεκριμένα, τα θετικά στον ιό άτομα προέκυψαν ως εξής:

Από σύνολο 279 εργαστηριακών διαγνώσεων που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου 10,000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β’ και γ’ φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, εντοπίστηκε 1 κρούσμα,
Από σύνολο 311 δειγμάτων που λήφθηκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία, εντοπίστηκε 1 κρούσμα, και
Από 653 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, εντοπίστηκε 1 κρούσμα.
Σημειώνεται ότι και για τα 3 νέα περιστατικά έχουν ενεργοποιηθεί τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και έχει αρχίσει η διερεύνηση των στενών επαφών των ατόμων.

Επιπρόσθετα, διεκπεραιώθηκαν οι ακόλουθες εργαστηριακές διαγνώσεις, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος:

Από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ολοκληρώθηκαν 66 εργαστηριακές διαγνώσεις,
Από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ολοκληρώθηκαν 96 εργαστηριακές εξετάσεις, και
Από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, διεκπεραιώθηκαν 286 εργαστηριακές εξετάσεις.
Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 1,008.

(ΜΚΥ)

Source link

ΜΑΧΗΤΕΣ: “Πλανάσθε, το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται”Ανάρτηση από το Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για την ανατίναξη του οικήματος της ομάδας πριν 62 χρόνια…

Η ανάρτηση:

Ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, πέντε λεπτά μετά τις τρεις το απόγευμα, συντάρασσε ολόκληρη την Αμμόχωστο. Δεν επρόκειτο για κάποια βόμβα που τοποθέτησε η ΕΟΚΑ. Ήταν τα αντίποινα του Άγγλου κατακτητή, στην πρωινή ενέδρα της Οργάνωσης. Ήταν η ανατιναξη του οικήματος της Ανόρθωσης, στην στοά Χ”Μιχαήλ της οδού Ερμού.

Ο ισχυρισμός του ανακριτή Λόνιγκαν, πως στο πάτωμα βρίσκονταν πακτωμένα εκρηκτικά και τυχόν μετακίνησή τους ήταν επικίνδυνη, ήταν τουλάχιστον γελοίος. Αρκετή πρόφαση όμως, για ν’ ανατινάξουν ολόκληρο το κτήριο, προκειμένου να καταστρέψουν – δήθεν – τα εκρηκτικά!

Στην πραγματικότητα, το πρωί της ίδια μέρας, στο απέναντι κατάστημα, «Δ.Ε. Παραλιμνίτης & ΣΙΑ», μέλη της ΕΟΚΑ είχαν φονεύσει ένα Άγγλο αξιωματικό και τον υπασπιστή του. Έτσι, οι Βρετανοί θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για το πρωινό συμβάν αλλά και να απαλλαγούν από την ενοχλητική παρουσία της Ανόρθωσης και τη δράση των μελών της – κάποια εκ των οποίων ενδεχομένως να συνδέονταν με την ενέδρα – άρπαξαν την ευκαιρία. Θα απαλλάσσονταν μια για πάντα από την ενοχλητική παρουσία του Σωματείου. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν…

Ο φλογερός πατριώτης, πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αναστάσιος Οικονομίδης, επεφύλασσε πληρωμένη απάντηση στους Άγγλους, με στεντόρεια φωνή μέσα από τα συντρίμμια: «Πλανάσθε, το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις, ως ο Φοίνιξ που είναι το έμβλημά της, αναγεννάται δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της». Όπερ και εγένετο.

Η 8η Ιουλίου 1958, ήταν η ημέρα που η Ανόρθωσις παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση στον Αγώνα. Οι κατακτητές, θέλησαν ανατινάζοντας τις πέτρες και τα τούβλα, να απαλλαγούν από την αντίσταση των αγωνιζόμενων Κυπρίων. Ωστόσο, δεν λογάριασαν πως το ελληνικό φρόνημα και ο πόθος για Λευτεριά και Ένωση, δεν φώλιαζε στα ντουβάρια του Συλλόγου, μα στις ψυχές των μελών του.

Δύσβατο το μονοπάτι της Ελευθερίας. Απαιτεί αρετή, τόλμη και θυσίες. Στο τέρμα του όμως, πάντα υπάρχει το ξέφωτο. Εκεί, όπου οι Αγωνιστές του ’55 οδήγησαν την Κύπρο το 1959.

Source link

Ανόρθωση/Σαν σήμερα η ανατίναξη του ΟικήματοςΣαν σήμερα στις 8η Ιουλίου 1958 ανατινάχθηκε το οίκημα της Ανόρθωσης…

Η ανάρτηση της “Μεγάλης Κυρίας”:

Ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, πέντε λεπτά μετά τις τρεις το απόγευμα, συντάρασσε ολόκληρη την Αμμόχωστο. Δεν επρόκειτο για κάποια βόμβα που τοποθέτησε η ΕΟΚΑ. Ήταν τα αντίποινα του Άγγλου κατακτητή, στην πρωινή ενέδρα της Οργάνωσης. Ήταν το οίκημα της Ανόρθωσης, στην στοά Χ”Μιχαήλ της οδού Ερμού, που τιναζόταν στον αέρα…

Ο ισχυρισμός του ανακριτή Λόνιγκαν, πως στο πάτωμα βρίσκονταν πακτωμένα εκρηκτικά και τυχόν μετακίνησή τους ήταν επικίνδυνη, ήταν τουλάχιστον γελοίος. Αρκετή πρόφαση όμως, για ν’ ανατινάξουν ολόκληρο το κτήριο, προκειμένου να καταστρέψουν – δήθεν – τα εκρηκτικά!

Στην πραγματικότητα, το πρωί της ίδια μέρας, στο απέναντι κατάστημα, «Δ.Ε. Παραλιμνίτης & ΣΙΑ», μέλη της ΕΟΚΑ είχαν φονεύσει ένα Άγγλο αξιωματικό και τον υπασπιστή του. Έτσι, οι Βρετανοί θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για το πρωινό συμβάν αλλά και να απαλλαγούν από την ενοχλητική παρουσία της Ανόρθωσης και τη δράση των μελών της – κάποια εκ των οποίων ενδεχομένως να συνδέονταν με την ενέδρα – άρπαξαν την ευκαιρία. Θα απαλλάσσονταν μια για πάντα από την ενοχλητική παρουσία του Σωματείου. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν…

Ο φλογερός πατριώτης, πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αναστάσιος Οικονομίδης, επεφύλασσε πληρωμένη απάντηση στους Άγγλους, με στεντόρεια φωνή μέσα από τα συντρίμμια: «Πλανάσθε, το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις, ως ο Φοίνιξ που είναι το έμβλημά της, αναγεννάται δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της». Όπερ και εγένετο.

Η 8η Ιουλίου 1958, ήταν η ημέρα που η Ανόρθωσις παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση στον Αγώνα. Οι κατακτητές, θέλησαν ανατινάζοντας τις πέτρες και τα τούβλα, να απαλλαγούν από την αντίσταση των αγωνιζόμενων Κυπρίων. Ωστόσο, δεν λογάριασαν πως το ελληνικό φρόνημα και ο πόθος για Λευτεριά και Ένωση, δεν φώλιαζε στα ντουβάρια του Συλλόγου, μα στις ψυχές των μελών του.

Δύσβατο το μονοπάτι της Ελευθερίας. Απαιτεί αρετή, τόλμη και θυσίες. Στο τέρμα του όμως, πάντα υπάρχει το ξέφωτο. Εκεί, όπου οι Αγωνιστές του ’55 οδήγησαν την Κύπρο το 1959.

Source link

Από τους καλύτερους | Kerkida.netΣτα 35+ ο Σίντεφελντ. Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες του πρωταθλήματος ΑΛΛΑ και ένας από τους κορυφαίους.

Ετοιμάζεται για ακόμη καλύτερη χρονιά.

Source link

Από βδομάδας η ΟΥΕΦΑ

Διαβήματα προς την ΟΥΕΦΑ έκανε η ομάδα μας, προκειμένου να διαγραφεί η τιμωρία που κουβαλάει στην περίπτωση που δεν παίξουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ΟΥΕΦΑ ακόμη δεν απάντησε, κάτι που σύμφωνα με τον Ευγένιο Χαμπουλλά και τις ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active, θα συμβεί την επόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος ανάφερε: «Όχι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Κάναμε κάποιες παραστάσεις και ζητάμε ανεξάρτητα εάν δεν παίξουμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος να διαγραφεί η τιμωρία. Αναμένουμε και θέλω να πιστεύω πως αρχές της επόμενης βδομάδας θα έχουμε απάντηση».

The post Από βδομάδας η ΟΥΕΦΑ appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/09/Kosmos-Ditiki-2.jpg
Pubdate: 2020-07-07 20:07:55
Source: Source link
Attachment:

«Κάποιοι νομίζουν πως «τελειώσαμε»…»

Ανάρτηση με βίντεο με όσα έγιναν στο πάρτι της Μαχητικής Νεολαίας ανάρτησε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση και το βίντεο.

Πάνε σχεδόν 3 χρόνια μακριά από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Κάποιοι νομίζουν πως «τελειώσαμε», κάποιοι νομίζουν πως δεν ετοιμάζουμε την φλόγα. Αυτή που θα μεγαλώσει ξανά και ξανά και θα κάψει τα σάπια σας μυαλά.

«ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

MAXHTEC 1994

 

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

The post «Κάποιοι νομίζουν πως «τελειώσαμε»…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/1594143650_maxresdefault.jpg
Pubdate: 2020-07-07 18:59:26
Source: Source link
Attachment:

ΕΡΧΕΤΑΙ αλλαγή στα μεταγραφικά/7 οι ξένοι


Προκύπτει αλλαγή στους μεταγραφικούς κανονισμούς για το νέο πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Παραμένει ο αριθμός των κοινοτικών/ξένων στους 15 ωστόσο οι ξένοι (μη κοινοτικοί) αυξάνονται μέχρι και επτά αντί πέντε που ισχύει μέχρι σήμερα.

Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες μας να προχωρήσουν σε μεταγραφικές λύσεις από πρωταθλήματα και εκτός Ευρώπης καθώς το πρόβλημα με την πανδημία προκάλεσε προβλήματα στην εξεύρεση παικτών. 

Η πιο πάνω απόφαση πολύ πιθανόν να ισχύσει μόνο για την σεζόν 2020/2021.

ε3

Source link

Το «ανέκδοτο» του Κούμα

Δεν έλειψαν και τα «ανέκδοτα» στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στις τοποθτήσεις του ανάφερε πως ήταν σωστή η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος. Ανάφερε χαρακτηριστικά πως το πρωτάθλημα θα τελείωνει 3 του Αυγούστου και το νέο θα ξεκινούσε 22 του Αυγούστου, δίχως να υπάρχει χρόνος για μεταγραφές.

Μόνο που τότε που αποφασίζατε να το διακόψετε κύριε Κούμα και λοιποί που πρωταγωνιστήσατε στο θέατρο του παραλόγου, το επιχείρημα σας ήταν η υγεία και το πρωτόκολλο.

Ένα πρωτόκολλο που προετοιμάστηκε πρόχειρα, μέσα σε 2-3 μέρες σε αντίθεση με το τωρινό που εδώ και μέρες προετοιμάζεται. Επιπρόσθετα τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και η εξέλιξη της πανδημίας στην Κύπρου σας αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους.

Για αυτό τα περί προγραμματισμού και λοιπά ανέκδοτα, είναι για όσους έχουν κοντή μνήμη.

The post Το «ανέκδοτο» του Κούμα appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/05/koumas-1.jpg
Pubdate: 2020-07-07 16:39:12
Source: Source link
Attachment:

Τι λέει ο Κετσπάγια για επιθετικό

Για το ενδεχόμενο η ομάδα μας να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή αναφέρθηκε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον Active.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ανάφερε πως επί της παρούσης η ομάδα ψάχνει 2 ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή και πως ο κόουτς είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Χαμπουλλά: «Αυτές είναι αποφάσεις που τις παίρνει αποκλειστικά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Για την ώρα ψάχνουμε για δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν δύο θέσεις κενές. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ο προπονητής είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που διαθέτει και προσανατολίζεται για την ώρα ν’ αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές».

The post Τι λέει ο Κετσπάγια για επιθετικό appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/107041314_3616173278409937_1124546176354669126_o.jpg
Pubdate: 2020-07-07 16:11:25
Source: Source link
Attachment:

Κάλεσμα από Παν.Συ.Φι

Κάλεσμα όπως συνδράμει ο κόσμος στην προσπάθεια εξεύρεσης συμβατού δότη για συμπατριώτισσα μας που χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης μυελού των οστών, απευθύνει ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Καλούμε τον κόσμο να συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια βοηθώντας ένα συνάνθρωπο μας.

▪ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ – Λεμεσός 18:00-20:00

▪ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – Λάρνακας 18:00-20:00

▪ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΕΠΑ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 08:30-10:30

Αφιέρωσε μόνο 2-3 λεπτά…ΔΩΣΕ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗ ΖΩΗ

The post Κάλεσμα από Παν.Συ.Φι appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/107429066_3320252474673697_116314596660495690_n.png
Pubdate: 2020-07-07 14:56:15
Source: Source link
Attachment:

Νέο διάταγμα: Επιτρέπονται οι θεατές

Τη διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων παρουσία θεατών, τη χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών υποδομών, καθώς και τη λειτουργία κλειστών και ανοιχτών χώρων άθλησης επιτρέπει νέο διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας.

Ειδικότερα, όπως μεταφέρει το ΚΥΠΕ, επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι επιτρέπεται επίσης η λειτουργία κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, περιλαμβανομένων υπαίθριων και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων, σχολών χορού και άλλων ειδών σχολών, καθώς και άλλων αθλημάτων, στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Επιτρέπεται η λειτουργία ιπποδρομιακών συναντήσεων με θεατές, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

The post Νέο διάταγμα: Επιτρέπονται οι θεατές appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/02/anorthosis-kosmos.jpg
Pubdate: 2020-07-07 14:36:47
Source: Source link
Attachment:

Σουκ και Πεδρίνιο

Για τις περιπτώσεις των Σουκ και Πεδρίνιο κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον Active. Ο πρόεδρος της εταιρείας ανάφερε πως είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί ωστόσο δεν μπήκε στη διαδικασία της ονοματολογίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου: «Είναι δύο περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Τους εξετάζει η επιτροπή προγραμματισμού. Εμείς δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που εξετάζονται και που θα προκύψουν, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πρωταθλήματα ακόμα τρέχουν και ανάλογα με κάποιες προϋποθέσεις κάποιοι θα μείνουν ελεύθεροι. Υπάρχει μια μικρή λίστα παικτών που εξετάζονται και εμείς αναμένουμε το πράσινο φως για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας».

The post Σουκ και Πεδρίνιο appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/schuk-pedrinio-e1594131717409.jpg
Pubdate: 2020-07-07 14:23:19
Source: Source link
Attachment:

Η δήλωση για Θεοδώρου / Εμείς καθορίζουμε το ποσό

Την ενόχληση της ΕΝΠ σε σχέση με προηγούμενες του δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σε δηλώσεις του στον Active.

Ο πρόεδρος εξέφρασε τη λύπη του, δηλώνοντας παράλληλα πως η Ανόρθωση δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου: «Λυπάμαι αν ενόχλησαν οι δηλώσεις μου, αλλά αυτές είναι οι απόψεις μου τις οποίες εξέφρασα όπως κάνω πάντα όταν ερωτούμε. Εγώ δεν πιστεύω ότι σήμερα υπάρχει Κύπριος παίκτης και μάλιστα που να έχει ισχύ το συμβόλαιό του για μικρή διάρκεια και να αξίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ. Η Ανόρθωση δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό, εμείς καθορίζουμε το ποσό όταν αγοράζουμε. Παίκτες υπάρχουν πολλοί και είναι μετά χαράς που διαπιστώνουμε ότι είναι πολλοί Κύπριοι νεαροί που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και στέλνουν μηνύματα μέσω τρίτων για να έρθουν στην Ανόρθωση, διότι αναγνωρίζουν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί επαγγελματικά και η Ανόρθωση γίνεται ελκυστική».

The post Η δήλωση για Θεοδώρου / Εμείς καθορίζουμε το ποσό appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/04/theodorou-dimitris.jpg
Pubdate: 2020-07-07 14:16:53
Source: Source link
Attachment:

Πλάνα από την προπόνηση (βίντεο)

Στην Κακοπετριά πήγε ο φίλος της ομάδας μας, Χαρίλαος Παπαϊωάννου εκεί όπου είχε την ευκαιρία να κινηματογραφήσει πλάνα από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση.

The post Πλάνα από την προπόνηση (βίντεο) appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: [og_img]
Pubdate: 2020-07-07 14:02:16
Source: Source link
Attachment:

Το παστέλλωσε ο Τιμούρ (βίντεο)

Πλάνο από την προπόνηση ανέβασε ο γνωστός φίλος της ομάδας μας, Χαρίλαος Παπαϊωάννου.

Εκεί ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως δεν ξέχασε την τέχνη των φαρμακερών σουτ, με τον κόουτς να πετυχαίνει γκολ, χάρις σε ένα εξαιρετικό αριστερό βολέ.

The post Το παστέλλωσε ο Τιμούρ (βίντεο) appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/06/105634838_3583296861697579_5753949825178307246_o-e1594129983100.jpg
Pubdate: 2020-07-07 13:53:25
Source: Source link
Attachment:

«Εάν αυτό ευσταθεί δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το μέγεθος της βλακείας…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Ευγένιος Χαμπουλλάς. Στο πλαίσιο των τοποθετήσεων του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το θέμα των εισιτηρίων που ακόμη δεν πάρθηκε οριστική απόφαση για το επιτρεπόμενο ποσοστό κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά για το εν λόγω θέμα.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποσοστό παρουσίας φιλάθλων τη νέα σεζόν. Η ΚΟΠ προτείνει στο Υπουργείο Υγείας ποσοστό 33%: «Η αδιαφορία που επιδεικνύουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην έγκριση του πρωτοκόλλου για την παρουσία φιλάθλων είναι άνευ προηγουμένου. Εδώ και τρεις μήνες σταμάτησε το πρωτάθλημα, γνωρίζουν όλα τα προβλήματα των σωματείων, την αδυναμία του κράτους και της ΚΟΠ για οικονομική ενίσχυση, παγοποίηση χορηγικών συμβάσεων. Όλοι περιμένουν για να μάθουν την παρουσία φιλάθλων. Θα έπρεπε όλοι να είχαν επιλύσει αυτό το ζήτημα εδώ και ένα μήνα. Οι ομάδες αιμορραγούν οικονομικά. Κάποιοι έχουν γραμμένο το ποδόσφαιρο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Είναι ωραία η πασαρέλα των πολιτικών σε αγώνες, όμως εδώ τους έχουμε ανάγκη. Και μιλάω για όλους. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε αυτή τη βδομάδα να έχουμε νέα βασισμένα στη λογική και όχι πίσω από τα φώτα. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε να έχουμε νέα που να στηρίζονται στη λογική και όχι στα θέατρα που έστησαν πριν δύο μήνες όταν πήραν την απόφαση για διακοπή, Και τώρα οι ίδιοι θα είναι που θα πάρουν αποφάσεις».

Ισχύει ότι συζητείται όριο 500 εισιτηρίων διαρκείας για κάθε ομάδα; «Εάν αυτό ευσταθεί δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το μέγεθος της βλακείας που χαρακτηρίζει κάποιους. Μίλησα με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και του ΚΟΑ και εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου και την αγωνία μου. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να έχουμε νέα. Οι επιστήμονες θα προτείνουν 30%-33% και εύχομαι να το περάσει η Κυβέρνηση. Σύντομα αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε πρωτόκολλο».

The post «Εάν αυτό ευσταθεί δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το μέγεθος της βλακείας…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/09/Hambullas-Konstantinou.jpg
Pubdate: 2020-07-07 13:48:17
Source: Source link
Attachment:

ΕΞΕΛΙΞΗ/Έφυγε… ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΚΟΠ | Kerkida.netΤο θέμα με τα οφειλόμενα των ομάδων στα γήπεδα όπου αγωνίζονται, εγείρουν με επιστολή που στάληκε στην ΚΟΠ πριν από λίγες μέρες, οι αρχές των σταδίων και ζητούν στήριξη από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες κατέχει το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Θεωρούν ότι και η Πολιτεία και η ΚΟΠ έχουν υποχρέωση να φροντίσουν μέσα από ρυθμίσεις να διασφαλίσουν την καταβολή προς τα γήπεδα των υποχρεώσεων των σωματείων, επιβάλλοντας σε αυτά κυρώσεις. Στην επιστολή σημειώνεται ότι η Ομοσπονδία πρέπει να συμπεριλάβει τις υποχρεώσεις των ομάδων προς τα γήπεδα, στα κριτήρια αδειοδότησης της UEFA. 

Γίνεται λόγος για σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα γήπεδα στο νησί μας, εξαιτίας αυτού του φαινομένου. 

Σε πολλές περιπτώσεις οι ομάδες αφήνουν απλήρωτα και τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων, τα οποία πληρώνονται αναγκαστικά από τις αρχές των σταδίων (π.χ. έξοδα ηλεκτροφωτισμού, προσωπικού κλπ), κάτι που ανεβάζει στα ύψη το… νούμερο των απλήρωτων υποχρεώσεων τους και δημιουργεί στα γήπεδα σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Εκ μέρους των ακόλουθων γηπέδων, κοινοποιήθηκε η επιστολή:

Μακάρειο Στάδιο

Τσίρειο Στάδιο

Στάδιο ΓΣΠ

Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Στάδιο Αμμόχωστος

ΑΕΚ Αρένα

Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος

Στάδιο Τάσος Μάρκου

Source link

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Ευγένιος/”500 στο γήπεδο ΚΑΙ στο καζίνο”;


ΕΝΤΟΝΟΣ ο Ευγένιος Χαμπουλλάς έριξε… βέλη σε πολλές κατευθύνσεις. Ανάμεσα σε άλλα μιλώντας στον Active ανέφερε τα εξής:

Παρακολουθούμε μία αδυναμία του κράτους και της ομοσπονδίας να βοηθήσουν οικονομικά τα σωματεία. Δεν βλέπουν πως οι ομάδες εδώ και καιρό υποφέρουν οικονομικά με παγοποίηση πληρωμών; Η πολιτεία και η ΚΟΠ έπρεπε να είχαν επιλύσει το θέμα με το ποσοστό φιλάθλων που θα επιτρέπεται να μπαίνει στα γηπεδα.
Κάποιοι εχουν το ποδοσφαιρο γραμμένα στα παλιά τους υποδήματα. Είναι ωραία η πασαρέλα απο βουλευτές και ορισμένους άλλους όταν υπάρχουν τα φώτα της προβολής. Παρατηρούμε ολιγωρία από όλους και την ομοσπονδία.
Θα περιμένουμε και ελπίζουμε να έχουμε νέα που να στηρίζονται στη λογική και όχι στα θέατρα που έστησαν πριν δύο μήνες όταν πήραν την απόφαση για διακοπή, Και τώρα οι ίδιοι θα είναι που θα πάρουν αποφάσεις.
Αν ευσταθεί το 500 άτομα στα ματς δεν έχω λόγια για το μέγεθος της βλακείας. 
Μίλησα με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και του  ΚΟΑ χθες και εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου και την αγωνία μου. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να έχουμε νέα. Οι επιστήμονες θα προτείνουν 30%-33% και εύχομαι να το περάσει η κυνέρνηση. Σύντομα αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε πρωτόκολλο.
500 άτομα στο γήπεδο να παρακολουθούν στο γήπεδο την ίδια ώρα που θα έχει 500 άτομα στις υπεραγορές και 500 στο καζίνο;

Πιστεύω πως μπορούν να γίνουν διευθετήσεις για να παρθούν τα σωστά μέτρα ασφαλείας.

ΕΔΩ το ΘΕΜΑ που ανέδειξε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ το πρωί για τις φήμες με τα 500 άτομα. Επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης.

εεεε

Source link

Η μπάλα στα πόδια του ΤΙΜΟΥΡ… για τον ένα


Ο Jasmin Šćuk και ο Filipe Barbosa Moreira (Pedrinho) είναι τα δύο ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Εάν η Ανόρθωση είχε τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο με τον Šćuk, θα το έκανε… χθες. Δεν είναι εύκολη περίπτωση για οικονομικούς και μη λόγους, αλλά κάνει υπομονή η “Κυρία”.

Όσον αφορά τον Pedrinho, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν κάνει “μπαμ” στον Γεωργιανό κόουτς, αλλά ούτε τον αφήνει εντελώς αδιάφορο. Αν δεν βρει κάτι καλύτερο, ίσως προχωρήσει με τον Πορτογάλο.

enter " "

Source link

Πρόγραμμα-φωτιά με Ομόνοια/ΑΝΟ και Απόλλων εκτόςΠολύ δύσκολο πρόγραμμα για την Πάφο FC με το…καλησπέρα του νέου πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα με την Ομόνοια στο “Στέλιος Κυριακίδης”, μένει εντός για να φιλοξενήσει την Ανόρθωση και στη και πάει Λεμεσό (3η αγωνιστική) για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Η παφιακή ομάδα του Κάμερον Τόσακ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν και μπορεί να κάνει πιο… εύκολη τη ζωή της αν κάνει… θόρυβο με τα αποτελέσματα στην αρχή.

Το μενού… έχει Εθνικό στο “Στέλιος Κυριακίδης” (4η αγωνιστική) μετά το “καυτό” ξεκίνημα.

Source link

33% η πρόταση, πληροφορίες για πολύ λιγότερα

Στο 33% της παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο, είναι η πρόταση της ΚΟΠ προς τους αρμόδιους φορείς, όπως ανάφερε ο Γιώργος Κούμας πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω ζήτημα, είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες άλλες πληροφορίες, που λένε ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους αρμόδιους φορείς για το ποσοστό αυτό λέγοντας πως θα μειωθεί ή καλύτερα δεν θα εγκριθεί πέρα του 15%. Παράλληλα άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως συζητιέται για αριθμό φιλάθλων περί τους 500.

The post 33% η πρόταση, πληροφορίες για πολύ λιγότερα appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/02/anorthosis-kosmos.jpg
Pubdate: 2020-07-07 10:56:58
Source: Source link
Attachment:

«Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες…»

Σε δηλώσεις στους λειτουργούς των ΜΜΕ μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, προχώρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Αρχικά ο Πηλακούτας τοποθετήθηκε για την κλήρωση ενώ στην πορεία ρωτήθηκε για τον προγραμματισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είμαστε σε επαφές με ποδοσφαιριστές που το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη.

Για την κλήρωση ανάφερε: «Αποφύγαμε να ξεκινήσουμε με κάποιο ντέρμπι. Κάνουμε πρεμιέρα με τον Ερμή και στη συνέχεια στην Πάφο. Θέλουμε να αρχίσουμε θετικά και να έχουμε ανάλογη πορεία όπως την περσινή με διαφορετική κατάληξη και αυτή η κατάληξη δεν είναι άλλη από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Αρχίσαμε προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για την πορεία του προγραμματισμού: «Όπως είδατε, έγιναν κινήσεις από την εγχώρια αγορά. Αποκτήθηκαν οι Ελουντού, Κορέια και Αμπαρτζουμιάν. Υπάρχουν ακόμα δύο κενές θέσεις. Γίνεται προσπάθεια από την επιτροπή προγραμματισμού για να συμπληρωθούν οι δύο θέσεις. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες που είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημά τους και αυτή είναι η ιδιαιτερότητα σε σχέση με εμάς. Αναμένουμε να ολοκληρωθούν και ευελπιστούμε ότι θα υπάρχει κατάληξη. Με το που ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματά τους, αφού πάρουν μερικές μέρες άδεια θα μπορούν να ενσωματωθούν στην δικιά μας ομάδα. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καμία συμφωνία, είμαστε σε συζητήσεις και ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει στις επόμενες βδομάδες που θα πλησιάζει και το τέλος των πρωταθλημάτων τους».

The post «Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/09/Pilakoutas-e1569222814134.jpg
Pubdate: 2020-07-07 10:30:06
Source: Source link
Attachment:

Ομόνοια, Ευρώπη, Απόλλων!

Αγωνιστικός  γολγοθάς για πολύ νωρίς θα έχει η ομάδα μας.

Με δεδομένο πως το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 12-13/9 είναι ορισμένο το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, ενώ μία βδομάδα αργότερα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οπότε όπως προκύπτει η ομάδα μας θα έχει ένα αγωνιστικό γολγοθά από νωρίς.

The post Ομόνοια, Ευρώπη, Απόλλων! appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/06/105488864_3586351511392114_2213443843349261646_o.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:47:28
Source: Source link
Attachment:

Όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος με πιθανές ημερομηνίες

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Αμφιθέατρο της Cyta, στα Κεντικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, η κλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης φάσης:

Α ΓΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22.08.2020 – 23.08.2020)

ΠΑΦΟΣ FC vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΔΟΞΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΕΝΠ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29.08.2020 – 30.08.2020)
ΠΑΦΟΣ FC vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΝΠ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΔΟΞΑ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12.09.2020 – 13.09.2020)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΔΟΞΑ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΕΝΠ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19.09.2020 – 20.09.2020)
ΠΑΦΟΣ FC vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΕΝΠ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΔΟΞΑ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26.09.2020 – 27.09.2020)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΔΟΞΑ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΕΝΠ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (03.10.2020 – 04.10.2020)
ΠΑΦΟΣ FC vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΕΝΠ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΔΟΞΑ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17.10.2020 – 18.10.2020)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΔΟΞΑ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΝΠ

8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24.10.2020 – 25.10.2020)
ΠΑΦΟΣ FC vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΔΟΞΑ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΝΠ

9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31.10.2020 – 01.11.2020)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΕΝΠ vs ΔΟΞΑ

10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07.11.2020 – 08.11.2020)
ΠΑΦΟΣ FC vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΕΝΠ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΔΟΞΑ

11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21.11.2020 – 22.11.2020)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΕΝΠ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΔΟΞΑ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

12 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28.11.2020 – 29.11.2020) 
ΠΑΦΟΣ FC vs ΔΟΞΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΕΝΠ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (05.12.2020 – 06.12.2020)
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΕΝΠ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΔΟΞΑ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΠΑΦΟΣ FC

Β ΓΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12.12.2020 – 13.12.2020)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΔΟΞΑ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΝΠ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19.12.2020 – 20.12.2020)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΠΑΦΟΣ FC

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΝΠ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΔΟΞΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

16 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22.12.2020 – 23.12.2020)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΔΟΞΑ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΝΠ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (02.01.2020 – 03.01.2021)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΝΠ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΔΟΞΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

18 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (05.01.2021 – 06.01.2021)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΔΟΞΑ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΝΠ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (09.01.2021 – 10.01.2021)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΕΝΠ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΔΟΞΑ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16.01.2021 – 17.01.2021)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΔΟΞΑ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΕΝΠ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

21 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23.01.2021 – 24.01.2021)
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΔΟΞΑ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΕΝΠ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

22 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26.01.2021 – 27.01.2021)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΔΟΞΑ vs ΕΝΠ

23 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (30.01.2021 – 31.01.2021)
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΝΠ vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΔΟΞΑ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

24 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (06.02.2021 – 07.02.2021)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΕΝΠ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΔΟΞΑ

25 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (09.02.2021 – 10.02.2021)
ΔΟΞΑ vs ΠΑΦΟΣ FC
ΕΝΠ vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

26 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13.02.2021 – 14.02.2021)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΕΝΠ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΔΟΞΑ
ΠΑΦΟΣ FC vs ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

The post Όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος με πιθανές ημερομηνίες appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/02/DSC_0623-scaled-e1581881965282.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:41:02
Source: Source link
Attachment:

Αυτό είναι το πρόγραμμα της ομάδας μας για τον πρώτο γύρο

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα με τον Ερμή, με όλα τα ντέρμπι με εξαίρεση την ΑΕΛ στο πρώτο γύρο να γίνονται στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΡΜΗΣ
ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ
ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΝΠ
ΔΟΞΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

 

The post Αυτό είναι το πρόγραμμα της ομάδας μας για τον πρώτο γύρο appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/02/omada-panigirismoi-1-scaled-e1582739770375.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:26:49
Source: Source link
Attachment:

Παίρνει παράταση το VAR

Το πιθανότερο με την έναρξη του δευτέρου γύρου θα εφαρμοστεί το VAR στην Κύπρο.

Αυτό ανάφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, λέγοντας συγκεκριμένα: «Το VAR θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μάλλον με την έναρξη του δεύτερου γύρου, λόγω των θεμάτων που είχαμε με την πανδημία.»

The post Παίρνει παράταση το VAR appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/VAR.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:16:19
Source: Source link
Attachment:

Κούμα για πρωτόκολλο και φιλάθλους

Στο  πρωτόκολλο και στο ενδεχόμενο να υπάρχουν φιλάθλοι τοποθετήθηκε πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας.

Αναλυτικά πιο κάτω η τοποθέτηση του: «Προχωρήσαμε στη σύσταση ιατρικής ομάδας με εγνωσμένους ιατρούς για δημιουργία πρωτοκόλλου. Έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα έχουμε συνάντηση με το υπουργείο για να καταλήξουμε στο πρωτόκολλο που θα εφαρμόσουμε. Εξαντλούμε τα περιθώρια για παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες».

The post Κούμα για πρωτόκολλο και φιλάθλους appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/05/koumas-1.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:13:07
Source: Source link
Attachment:

Τώρα: Ζωντανά η κλήρωση του πρωταθλήματος

Ξεκίνησε η διαδικασία κλήρωσης του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε πιο κάτω.

The post Τώρα: Ζωντανά η κλήρωση του πρωταθλήματος appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2017/07/38d33c87d978dbab3890c6a4fc1811e3_w639_h432_sc-e1499418615126.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:09:36
Source: Source link
Attachment:

«Δεν βλέπω πρόβλημα να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες, αν διατηρούν αποστάσεις…»

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Δρ. Καραγιάννης, ο οποίος τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που προκύπτουν από την επικαιρότητα και τον αθλητισμό.

Για τον κόσμο στις κερκίδες ανάφερε: «Δεν βλέπω πρόβλημα να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες, αν διατηρούν αποστάσεις. Όταν μπει γκολ, ίσως οι παίκτες αγκαλιαστούν και να μην τηρηθούν τα δύο μέτρα και αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να αποφύγουμε. Εναπόκειται στις ομάδες το πως θα το διαχειριστούν. Ειπώθηκε κάτι για ποσοστό περιστασιακά, αλλά περιμένουμε κάτι πιο επίσημο για να συζητήσουμε».

Μίλησε επίσης μεταξύ άλλων:

Για τη διαχείριση του κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε στον Απόλλωνα (σσ. Ντένιτς): «Το θέμα της καραντίνας το συζητήσαμε στο Προεδρικό την περασμένη εβδομάδα. Θεωρήθηκε ότι δεν πρέπει να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, αφού μετά δημιουργούνται άλλες ανομοιότητες. Παραμένουμε στο 14ήμερο της απομόνωσης, για να είμαστε σίγουροι ότι ο ιός δεν έχει μεταδοθεί. Πρέπει να βρεθούν οι στενές επαφές, για να μην μπει σε απομόνωση όλη η ομάδα».

Για το τι γίνεται αν συμμετάσχει σε προπόνηση και αν αντιμετωπίζονται οι συμπαίκτες του ως στενές επαφές: «Εξαρτάται τι έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η ιχνηλάτηση θα προσδιορίσει ποιοι θεωρούνται στενές επαφές».

Για το παράδειγμα της Γερμανίας, όπου απομονωνόταν το κρούσμα: «Αν δοκιμάστηκε αλλού και απέδωσε, θα το λάβουμε υπόψη. Δεν είχαν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Πολλές Κυπριακές ομάδες έχουν παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό και αν κάνουν τεστ και μπουν οικειοθελώς σε αυτοπεριορισμό, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μεταδώσουν τον ιό αν έχουν κολλήσει. Αν μείνουν στην Κύπρο οι ομάδες μας για την προετοιμασία τους, είμαστε βέβαιοι ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ομαλά. Το πρόβλημα θα είναι αν μας έρθουν από το εξωτερικό, ή αν παίξει δική μας ομάδα με κάποια του εξωτερικού και βρεθεί κρούσμα».

The post «Δεν βλέπω πρόβλημα να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες, αν διατηρούν αποστάσεις…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/05/karagiannis-1.jpg
Pubdate: 2020-07-07 09:06:51
Source: Source link
Attachment:

Μαθαίνοντας το Χάντμπολ

Επίσκεψη στο καλοκαιρινό camp του ΑΓΟ, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του τμήματος χάντμπολ της ομάδας μας αποτελούμενο από τους Στέφανο Φτερακίδη και τα αδέρφια Αργυρού, προκειμένου να διδάξουν τα μυστικά του χαντμπολ στα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση από το τμήμα χειροσφαίρισης.

Μαθαίνω το Χαντμπολ II!!

Μετά από πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Στέφανου Φτερακιδη και των αθλητών μας Αρχηγού της ομάδας μας και της Εθνικής Κύπρου Julio Argyrou και του Διεθνή Χρήστου Αργύρου επισκέφθηκαν το Καλοκαιρινό Camp Αθλητισμός Για Όλους (ΑΓΟ) Λευκωσίας μαθαίνοντας στα παιδιά τα μυστικά του Χάντμπολ!

🔵⚪
#AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή

The post Μαθαίνοντας το Χάντμπολ appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2020/07/107093913_2813185712124102_4488207706423099763_o-e1594066052280.jpg
Pubdate: 2020-07-06 20:09:31
Source: Source link
Attachment:

Ο μάγος…(βίντεο)

Ο μάγος που μπορεί να μην έμεινε για πολύ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά πρόλαβει να κλέψει καρδιές κλείνει σήμερα τα 47α γενέθλια του. Θυμίζουμε πως ο Κινκλάτζε αγωνίστηκε στην ομάδα μας από τον Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι τον Αύγουστο του 2005, κατακτώντας το πρωτάθλημα και όντας μέλος της ομάδας που απέκλεισε την Trabzonspor.

The post Ο μάγος…(βίντεο) appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2017/11/kinkladze-e1511301318881.jpg
Pubdate: 2020-07-06 18:20:58
Source: Source link
Attachment: