«Ο κόσμος περιμένει τελευταία στιγμή…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Μεταξύ άλλων ανάφερε πως υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ανάφερε πως έχουν διατεθεί πέρα των 700 εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά όλα είπε.

Μπορεί να έχουν πληρωθεί και να έχουν φύγει μεγάλο ποσά από την Ανόρθωση προς κάποιες εκκρεμότητες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα έτσι; Υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες: «Αν και έγινε και εξακολουθεί να γίνεται μια προσπάθεια από όλους στο δ.σ, δεν έχουν λυθεί όλα μας τα θέματα, γίνεται προσπάθεια να λυθούν με διάφορες προσπάθειες αυτά που βρίσκονται στο προσκήνιο, ένας τρόπος να βοηθήσει και ο κόσμος είναι και τα διαρκείας. Τα περισσότερα έσοδα είναι μέσω των διαρκείας. Υπάρχουν αρκετά έξοδα αυτό το διάστημα, στο θέμα κυρίως των μεταγραφών».

Το ποσό που θέλει η Ανόρθωση είναι περίπου 100 χιλιάδες; «Είναι μικρότερο. Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να μην μιλάμε τόσο πολύ για το οικονομικό. Αφορά άμεσες υποχρεώσεις αλλά και προηγούμενες και καλείται η διοίκηση να πληρώσει».

Σε προχωρημένο στάδιο ο προγραμματισμός σας. Κάποιες περιπτώσεις είναι και μακριά και κοντά: «Με κάποιους έχει υπογραφεί προσύμφωνο για να έχουμε συνεργασία, για να ολοκληρωθούν όμως οι κινήσεις πρέπει να έρθουν στην Κύπρο, να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις και να αποτελέσουν την επόμενη μεταγραφή. Μέχρι να επισημοποιηθεί η συνεργασία με οποιοδήποτε, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται στην Κύπρο, αφού ξεκινούν οι προπονήσεις ανεπίσημα 24 Ιουνίου».

Αρχίζετε την προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα έτσι; «Η 1η προπόνηση των ποδοσφαιριστών είναι στις 24 του μήνα στο «Αντώνης Καράς». Η επίσημη 1η προπόνηση θα γίνεις στις 3 Ιουλίου, θα γνωστοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες μέσω τις ιστοσελίδας μας».

Πόσα είναι τα διαρκείας που έχουν διατεθεί; «Περισσότερα από 700, λιγότερα από 800. Τελειώνει η δυνατότητα αυτών που είχαν διαρκείας, να ανανεώσουν. Πάντα, ο κόσμος περιμένει τελευταία στιγμή. Θεωρούμε πάντως πως βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με την εποχή. Ευελπιστούμε να συνεχιστούν με αυτό τον τρόπο. Ο κόσμος αναμένει να δει και την ομάδα αγωνιζόμενη ή κάποια μεταγραφή, είναι και άλλα πράγματα που έχει στα υπόψιν του».

The post «Ο κόσμος περιμένει τελευταία στιγμή…» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/05/pilakoutas.jpg
Pubdate: 2019-06-20 07:03:37
Source: Source link
Attachment:

«Έφυγε» ο αρχηγός Πάμπος Χαραλάμπους

Πένθιμο ξημέρωμα για τον σύλλογο μας το σημερινό, με τον Πάμπο Χαραλάμπους, τον αρχηγό της ομάδας μας τα χρόνια που μεσουρανούσε στις δεκαετίες 1950-60, να φεύγει για το αιώνιο ταξίδι.

Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Αιωνία η μνήμη σου Πάμπο Χαραλάμπους και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

 

The post «Έφυγε» ο αρχηγός Πάμπος Χαραλάμπους appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2016/09/14409567_10207375450768888_4039168360701434043_o.jpg
Pubdate: 2019-06-20 06:21:47
Source: Source link
Attachment:

Ρετρό: Η πρώτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 16 μεταγραφές, μία παραίτηση και ένα φιάσκο…

Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη επίσημη προπόνηση της χρονιάς. Ένα γεγονός ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Είναι οι πρώτες εντυπώσεις από τα μεταγραφικά αποκτήματα εκεί που κάνουν την εμφάνιση τους  οι πρώτες προβλέψεις, οι πρώτες θεωρίες και σχήματα, η έμφυτη αισιοδοξία και οι πρώτες μουρμούρες.

Τις επόμενες μέρες, θα προσπαθήσουμε να δούμε μέσα στην πορεία του χρόνου, τις πρώτες προπονήσεις από το 2001 και εντεύθεν, με όσα προηγήθηκαν, όσα συνέβησαν και φυσικά διαδραματίστηκαν στην επίσημη έναρξη.

Ξεκινάμε από το 2001. Έτος περίεργο για την ομάδα μας. Ήταν η χρονιά που έσπασε η κυριαρχία των τεσσάρων πρωταθλημάτων και οι αλλαγές ήταν πολλές.

Ο προπονητής…

Ο αείμνηστος Ντούσαν Μιτόσεβιτς αποχώρησε από την ομάδα. Η αναζήτηση προπονητή έγινε σήριαλ, ενώ ο Ρόνι Γουίλαν ήταν συμφωνημένος εν τέλει επήλθε ναυάγιο επειδή σύμφωνα με τον τύπο της εποχής, προτίμησε να πάει στην Disneyland  αντί στην Ουγγαρία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές. Εν τέλει το χρίσμα δόθηκε στο Γιάννους Βούιτσικ. Ο Πολωνός που ειρήσθω εν παρόδω, μακαρίστηκε το 2017, είχε πίσω του εμπειρία πρωταθλητισμού στην πατρίδα του.

Στέργιος Φωτόπουλος, Αντρέι Τσισνιέφσκι και Γιάννους Βούιτσικ

Οι μεταγραφές

Μεταγραφικά υπήρχε μπόλικη κινητικότητα. Στην ομάδα μας εκείνο το καλοκαίρι ήρθε ο μετέπειτα αρχηγός, Νίκος Νικολάου. Εντύπωση είχε κάνει και η απόκτηση του Πανίκκου Ξιούρουππα που λίγες μέρες προηγουμένως θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, ενώ μπόλικα λεφτά δόθηκαν στον Χαλκάνορα για την απόκτηση των Τσολακκίδη και Παρμάκκη, με τον τύπο της εποχής να κάνει λόγο για ποσά της τάξης των 250 χιλιάδων λιρών.

Η πρώτη προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 23/7/2001. Ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Για χάριν της ιστορίας ήταν η πρώτη που θα διεξαγόταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όχι στα βοηθητικά. Το εισιτήριο εισόδου είχε οριστεί στις 5 λίρες.

Οι προηγούμενες μέρες είχαν μπόλικη κινητικότητα αλλά και παρασκήνιο. Αρχικά τα ονόματα των ξένων ήταν μυστικό. Η παρουσίαση της ομάδας έγινε στη Λευκωσία, στο ξενοδοχείο Φόρουμ το απόγευμα της Παρασκευής 20/7. Οι ξένοι παρουσιάστηκαν εκείνο το απόγευμα. Δύο Πολωνοί και ένας Γερμανός. Ο Ράντοσλαβ Μίχαλσκι, ο Σλάβομιρ Μάγιακ και ο…επιθετικός Τόνι Χέι.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών τους 16 νέοι ποδοσφαιριστές. Αυτοί ήταν οι:
Ράτοσλαβ Μιχάλσκι, Σλαβομίρ Μάγιακ, Τόνι Χέι, Χρίστος Βελής, Νίκος Νικολάου, Πανίκος Ξιούρουππας, Μάριος Πασιαλής, Αντώνης Κέζος, Δημήτρης Σιαήλης, Ιάκωβος Τσολακίδης,
Σάββας Παρμάκης, Ηλίας Μιχαήλ, Πέτρος Πέτρου, Χρίστος Παύλου, Σάββας Χριστοφόρου, Γιάννος Λυμπουρής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία έγινε στην Αυστρία.

Η παραίτηση…

Δύο μέρες πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, την παραίτηση του είχε υποβάλλει ο Ανδρέας Σάντης με γραπτή δήλωση του στα ΜΜΕ έλεγε:

«Το χειρισμό της απόκτησης των ξένων παικτών της ομάδας, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβαν ο Πρόεδρος και ο εκτελεστικός σύμβουλος του συλλόγου, με υποχρέωση να ενημερώσουν το συμβούλιο όταν υπήρχε αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία τηρήθηκε κατά γράμμα και το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε όταν πράγματι είχαμε αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα υπονοούμενα, είτε εναντίον μου, είτε εναντίον του εκτελεστικού συμβούλου, με αποκορύφωμα κάποιο δημοσίευμα που άφηνε να νοηθεί ύπαρξη διαφοράς μεταξύ εμένα και του Χριστάκη Πίττα, κάτι που προκαλεί ζημιά στο σωματείο μας και έχει καταντήσει πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει εκ μέρους μου τέτοια πρόθεση. Οι καλοθελητές το μετέτρεψαν σε γάγγραινα και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την άμεση απόφαση για τερματισμό της κατάστασης.

Ο άνθρωπος, που για τόσα χρόνια στήριζε και στηρίζει τον Πρόεδρο και όπως ο ίδιος τονίζει είναι το δεξί του χέρι, πρέπει να συνεχίσει το έργο του μαζί με τον Πρόεδρο για υλοποίηση των στόχων και οραμάτων της Ανόρθωσης. Όσο αφορά το άτομό μου, αποφάσισα όπως παραιτηθώ από το διοικητικό συμβούλιο, όχι για οποιεσδήποτε διαφορές με τον εκτελεστικό σύμβουλο, αλλά αποκλειστικά και μόνο για το καλό του σωματείου, για να πάψουν οι καλοθελητές να βρίσκουν διαφορές και διαφωνίες.»

Το φιάσκο

Το φιάσκο δεν είναι άλλος από τον Τόνι Χέι. Ο Γερμανός ήρθε ως επιθετικός αλλά μόνο ως επιθετικός δεν ήταν. Μάλιστα στον Γερμανό δόθηκαν λίγες μέρες, για να αποδείξει πως μπορούσε να γίνει επιθετικός. Σε ένα φιλικό με τον ΘΟΙ, η ομάδα μας πέτυχε οκτώ γκολ. Ο Χέι κανένα. Αυτό αποτέλεσε και το εισιτήριο εξόδου του από την ομάδα. Ένα φιάσκο που μνημονεύεται ακόμη…

Η διοίκηση

Ο Κίκης Κωνσταντίνου ήταν για 12η σερί χρονιά ο πρόεδρος του συλλόγου. Μαζί του ο στενός του συνεργάτης Χριστάκης Πίττας. Μαζί του στο συμβούλιο ήταν οι Γιαννάκης Ιωάννου, Γιαννάκης Ισιδώρου, Ορέστης Βασιλείου, Σάββας Κάκος, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ο στόχος και η μπηχτή

Στην ομιλία του ο Κίκης Κωνσταντίνου επανέλαβε πως οι πολλές αλλαγές δεν χωρούσαν εκπτώσεις στους στόχους, βάζοντας ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη θέση. Παράλληλα, ήταν έντονος με το φαινόμενο του στοιχηματισμού που έκανε τότε την εμφάνιση του στο ποδόσφαιρο μας και αποτελούσε πειρασμό για τους ποδοσφαιριστές.

Ο νυν…

Η σύνδεση του χθες με το σήμερα, την κάνει ο Ευγένιος Χαμπουλλάς. Ο νυν πρόεδρος της εταιρείας, στα πρώτα του βήματα ως διοικητικός παράγοντας στο πλευρό του Κίκη Κωνσταντίνου.

Γιαννάκης Ιωάννου
Σάββας Κάκος      
Χρήστος Βελής
Μίχαλσκι, Μάγιακ και Χέι!

Οι δύο Πολωνοί. Μίχαλσκι αριστερά, Μάγιακ δεξιά.

Νίκος Παναγιώτου(14), Πανίκκος Ξιούρουπας(11), Μάριος Πασιαλής(5) και Νίκος Νικολάου(9)

The post Ρετρό: Η πρώτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 16 μεταγραφές, μία παραίτηση και ένα φιάσκο… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/06/PH07.jpg
Pubdate: 2019-06-19 20:53:52
Source: Source link
Attachment:

Από Δευτέρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Τιμούρ…

Αντίστροφα για την έναρξη της ανεπίσημης προετοιμασίας μετρά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως είναι καθορισμένο στο πρόγραμμα, από τη Δευτέρα 24/6 και για μία εβδομάδα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα διεξάγει προπονήσεις και δοκιμαστικά. Ως εκ τούτο ο κόουτς θα έχει την ευκαιρία για να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως δανεικοί αλλά και άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αγωνιστούν στην ομάδα.

The post Από Δευτέρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Τιμούρ… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/05/Ketsbaia.jpg
Pubdate: 2019-06-19 20:00:13
Source: Source link
Attachment:

Παίζει πελλό;

Ένα ερώτημα που προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Μπέκα Μικελτάντζε, είναι κατά πόσο ο Γεωργιανός ήταν ενήμερος για το πως ενεργούσαν οι ατζέντηδες του αλλά και για το δικό του καθεστώς.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας έπρεπε να πληρώσει χρήματα για τον αποκτήσει, με τον ίδιο σήμερα να δηλώνει ελεύθερος. Ενώ παράλληλα οι ατζέντηδες του αξίωσαν κατακόρυφη αύξηση των απολαβών του με τον ίδιο όμως να το αρνείται μέσα από τις δηλώσεις του.

Ο Γεωργιανός είτε παίζει πελλό στα ΜΜΕ όπως λέμε στην κυπριακή, είτε δεν είναι ορθά ενημερωμένος από όσους τον εκπροσώπησαν στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα μας.

The post Παίζει πελλό; appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/09/Beka-Mikeltadze-3-e1537448004234.jpg
Pubdate: 2019-06-19 19:45:26
Source: Source link
Attachment:

VAR από φέτος;

Πολύ πιθανό να εφαρμοστεί από την χρονιά που μας έρχεται το VAR.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το εν λόγω σύστημα, θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στην Κύπρο από τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του νέου πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ανάφερε πως το VAR θα εφαρμοστεί από την περίοδο 2020-21.

The post VAR από φέτος; appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/06/podosfairo.jpg
Pubdate: 2019-06-19 19:30:08
Source: Source link
Attachment:

Έκαναν την νύχτα μέρα…

Το επίσημο βίντεο από το beach party της ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ο Παν.Συ.Φι.

The post Έκαναν την νύχτα μέρα… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/06/62233645_581662709024446_6991797919951093760_n.jpg
Pubdate: 2019-06-19 19:15:53
Source: Source link
Attachment:

Ανακοίνωσε Πιττάκα τριετίας!

Την έναρξη της συνεργασίας της, με την guard/forward Ιωάννα Πιττάκα ανακοίνωσε πριν από λίγο η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχωστου – Καλαθόσφαιρα ανακοίνωνει την έναρξη τριετούς συνεργασίας την καλαθόσφαιριστρια Ιωάννα Πιττάκα.

Η Ιωάννα αγωνίζεται στην θέση guard/forward και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας.

Καλοσωριζουμε την Ιωάννα στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο .
Ανόρθωσις Αμμοχωστου – Καλαθόσφαιρα.

The post Ανακοίνωσε Πιττάκα τριετίας! appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/06/64911735_2484822568443742_1141712181130166272_o.jpg
Pubdate: 2019-06-19 19:00:19
Source: Source link
Attachment:

Πρωτοφανείς καταγγελίες για Ρέικβαρτ!

Σε πρωτοφανείς και σοβαρές καταγγελίες ενάντια στον πρώην πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Χανς Ρέικβαρντ, προχώρησε ο Χρήστος Σκαπούλλης μιλώντας στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active.

Υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη μετά που διορίστηκε ερευνών λειτουργός για να εξετάσει τις καταγγελίες σας;

«Εγώ δεν διαπίστωσα καμία εξέλιξη ή καμιά ανακοίνωση για να ενημερώνεται ο κόσμος. Δεν είδα τίποτε στο φως της δημοσιότητας. Απλά, εγώ θέλω να επισημάνω, σεβόμενος την ιστορία μου προς το ποδόσφαιρο ότι έκανα το καθήκον μου. Τώρα, αντιλαμβάνεστε… η Ομοσπονδία δεν θέλησε να ευαισθητοποιηθεί, δεν ξέρω για τον λόγο, όμως θέλω να αναφέρω ότι αν δεν υπάρχουν καλοί παρατηρητές δεν θα υπάρχει πρόοδος στη διαιτησία. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της επιτροπής της διαιτησίας να κάθετε δίπλα στον παρατηρητή και να του λαλεί τι να κάνει. Δεν πρέπει να επηρεάζεται. Ο παρατηρητής μπορεί να είχε άλλα πράγματα στο νου του, αλλά όταν ακούει τα λόγια άλλου τότε μπορεί να αλλάζει και άποψη. Εκεί που πηγαίνε ο κύριος Ρέικβαρτ, ίσως να επηρέαζε».

Έχει συμβεί αυτό;

«Όχι είναι τακτική».

Καθόταν δίπλα από τους παρατηρητές ο κύριος Ρέικβαρτ;

«Ασφαλώς, έτσι έκανε. Ο παρατηρητής είχε άλλα στο νου του αλλά, με το άκουσμα της λέξης εξαιρετικό νόμιζε ότι έκανε κάτι λάθος και άλλαζε την γνώμη του. Έλεγε, μήπως κάνω κάτι λάθος, του έβαζε καλή βαθμολογία για να τον βάλει και την άλλη εβδομάδα».

Ο Ρέικβαρτ είχε δικούς του διαιτητές;

«Αυτό είναι μια υπόθεση δική σας. Εκεί που πηγαίνει, πήγαινε για κάποιους δικούς του σκοπούς. Ο παρατηρητής πρέπει να αφήνετε ελεύθερος».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομοσπονδία έβγαλε εγκύκλιο. Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τον κύριο Ρέικβαρτ. Η Ομοσπονδία πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα».

Ότι φεύγει ο κύριος Ρέικβαρτ θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο μας;

«Ασφαλώς, θα νιώσουν ελευθερία οι διαιτητές και οι παρατηρητές μας. Αν ο Γάλλος, Μπετράντ Λαγέκ (νέος πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας) εργαστεί αξιοκρατικά και αμείβονται αυτοί που δουλεύουν τότε θα δούμε άσπρη μέρα».

Μας είπατε ότι θα ωφελήσει η αποχώρηση του Ρέικβαρτ, φεύγει και ο Χιού Ντάλας;

«Ο Ντάλας ήταν ευλογία και θα είναι απώλεια. Δεν φεύγει ο Χιού Ντάλας, απλά δεν μπορεί να εργάζεται και στην Κύπρο επειδή του απαγορεύει η UEFA».

The post Πρωτοφανείς καταγγελίες για Ρέικβαρτ! appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2012/11/reikvart.jpg
Pubdate: 2019-06-19 18:45:08
Source: Source link
Attachment:

Τι αλλάζει ο Τιμούρ στη μεσαία γραμμή;

Συνήθως στο ποδόσφαιρο η ζωτικής σημασίας γραμμή είναι η μεσαία. Δεν είναι λίγοι που λένε την ατάκα: «δείξε μου το κέντρο σου, να σου πω τι ομάδα είσαι», μιας και οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη μεσαία γραμμή, στην ουσία καθρεφτίζουν τον τρόπο που αγωνίζεται κάθε ομάδα.

Η μεσαία γραμμή της ομάδας μας θα είναι εντελώς αλλαγμένη. Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή την περσινή χρονιά αποχώρησαν οι: Πράνιτς, Νόσα, Οικονομίδης, Ζοάο και  Μπουφ.

Μέχρι στιγμής στην ομάδα μας ήρθαν οι Τορνίκε, Μαργκάσα και Βασιλακάκης, οι οποίοι μαζί με τους Κοφί και Ιωάννου συνθέτουν αυτή τη στιγμή μία πεντάδα επιλογών που δίνει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Στην ομάδα παραμένει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ράγιος που δύσκολα θα είναι πρώτη επιλογή, εκτός αν ο ακριβοπληρωμένος Ισπανός μεταμορφωθεί. Παράλληλα είμαστε στην αναμονή για Αρτυματά, ενώ και ο Νταουσβίλι είναι μία επιλογή που εξετάζεται. Κινήσεις που εάν γίνουν, δείχνουν την πρόθεση του Κετσπάγια να δώσει περισσότερη ενέργεια και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή.

Η περσινή ομάδα ήταν σχεδιασμένη από τον Ρόνι Λέβι, για να κρατάει μπάλα. Μπορεί να υστερούσε σε τρεξίματα, είχε όμως στα περισσότερα παιχνίδια την κατοχή. Ανούσια μεν πολλές φορές, ωστόσο το παιχνίδι μας ήταν βασισμένο στο κράτημα της μπάλας.

Ο Κετσπάγια δείχνει με τους ποδοσφαιριστές που κράτησε αλλά και αυτούς που φέρνει, πως τουλάχιστον θέλει να έχει περισσότερη ενέργεια στη μεσαία γραμμή και θα κερδίζονται περισσότερες μπάλες, κάτι που θα φέρει την ομάδα μας με καλύτερες αξιώσεις στην αντεπίθεση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα μπορεί να κρατήσει μπάλα. Όλα φυσικά θα φανούν σε κανένα μήνα, όταν σιγά σιγά θα αρχίσουν τα πρώτα φιλικά και θα μπορούν να εξάγονται τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού.

The post Τι αλλάζει ο Τιμούρ στη μεσαία γραμμή; appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/05/ketsbaia-3.jpg
Pubdate: 2019-06-19 18:17:37
Source: Source link
Attachment: