Κεφάλαιο Κύπριοι και το βάθος που δίνουν στο ρόστερ…

Ένα μεγάλο κεφάλαιο που θα κρίνει το βάθος του ρόστερ, ακούει στο όνομα Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Οι αλλαγές στους κανονισμούς για το πρόστιμο που θα μπαίνει στην περίπτωση μη χρησιμοποίησης Κύπριου, έφεραν και ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ.

Στον άσο υπάρχει η επιλογή του Παπαδόπουλου ως αναπληρωματικού του Λόρια, όπως επίσης και του νεαρού Χρίστου Ρώσου. Από εκεί και πέρα στην άμυνα υπάρχει μία τετράδα, με τον Στυλιανού δεξιά, τον Πηλέα αριστερά και τους Παναγιώτη Αρτυματά και Παύλο Κορρέα ως κεντρικοί αμυντικοί. Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Κωστάκης Αρτυματάς και Μιχάλης Ιωάννου. Στην επίθεση ο Γιάννης Χατζηβασίλης ήρθε ως η επιπλέον προσθήκη. Τέλος ο Νικόλας Εγγλέζου, που στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκε και στις τρεις γραμμές και από πλευράς Κυπρίων ποδοσφαιριστών είναι μπαλαντέρ στα χέρια του Τιμούρ.

Αξηίζει να σημειωθεί πως με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Λεμέσιος και Φύτος Κυριάκου, αμφότεροι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό τους.

The post Κεφάλαιο Κύπριοι και το βάθος που δίνουν στο ρόστερ… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/08/Ioannou-Michalis.jpg
Pubdate: 2019-08-20 18:47:47
Source: Source link
Attachment:

Τι γίνεται με την αδειοδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Όπως σας ενημερώσαμε προ δεκαημέρου, η ομάδα μας ήταν σε επαφή με την Αρχή Αδειοδότησης.

Η αίτηση αδειοδότησης του γηπέδου μας, δεν εξετάστηκε ακόμη αφού είναι σε εξέλιξη βελτιωτικά έργα κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς μέρες, σε νέα συνεδρίαση της αρχής.

The post Τι γίνεται με την αδειοδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2017/12/antonis-papadopoulos.jpg
Pubdate: 2019-08-20 16:22:18
Source: Source link
Attachment:

Στα 12 ευρώ με ΑΕΛ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων ενόψει της πρεμιέρας την Κυριακή στο Τσίρειο.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (25/08, 19:00) με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 12 ευρώ, στα 10 ευρώ είναι η τιμή του μαθητικού ενώ παιδικά εισιτήρια (παιδιά κάτων των 12 ετών) θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο.

Τα ταμεία και οι είσοδοί 1 και 2 της Δυτικής κερκίδας θα ανοίξουν στις 17:30 για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας μας.»

The post Στα 12 ευρώ με ΑΕΛ appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/02/28335941_1993663640660917_5363510112462217968_o.jpg
Pubdate: 2019-08-20 15:19:48
Source: Source link
Attachment:

Στα «κυανόλευκα» ο Βραχίμης

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπρο Βραχίμη. Ο Κύπρος την προηγούμενη χρονιά θήτευσε στην ATHIENOU A.C.

Παλαιότερα αγωνίστηκε και στην ομάδα του Λειβαδιακού.
Καλωσορίζουμε τον Κύπρο στην οικογένεια της Ανόρθωσης, του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής και δυνατός με πολλές επιτυχίες με τον Φοίνκα στο στήθος.

The post Στα «κυανόλευκα» ο Βραχίμης appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/08/kypros-vrachimis.png
Pubdate: 2019-08-20 10:54:54
Source: Source link
Attachment:

Δεν αδειοδοτήθηκαν πέντε στάδια / Στον αέρα η πρεμιέρα

Στη μη αδειοδότηση πέντε σταδίων προχώρησε η αρχή αδειοδότησης. Συγκεκριμένα τα στάδια  Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Ως εκ τούτου με τα πέντε γήπεδα να μην είναι αδειδοτημένα, η έναρξη του πρωταθλήματος τίθεται εν αμφιβόλω, με περισσότερα επί του θέματος να αναμένονται να γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

 

The post Δεν αδειοδοτήθηκαν πέντε στάδια / Στον αέρα η πρεμιέρα appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2017/01/ael-ano-tsireio.jpg
Pubdate: 2019-08-20 09:50:00
Source: Source link
Attachment:

Τσίρειο, Μακάρειο και +3 στάδια ΔΕΝ πήραν ΑΔΕΙΑ!Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων: Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:
1. Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και
2. Η παράληψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλήψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.
Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας
και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές. Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς
όρους.

Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων
20/8/2019

Source link

Ο περισσότερος χρόνος…

Τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα φιλικά, πήραν κυρίως οι αμυντικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Βργκοτς με 608, Γκαλίτσιος με 606 και Σίφο με 591 λεπτά κατέγραψαν τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

The post Ο περισσότερος χρόνος… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/08/Gordon-Schildenfeld-Schifo-1.jpg
Pubdate: 2019-08-19 20:36:35
Source: Source link
Attachment:

Τιμούρ (Διοίκηση)

Άψογη χαρακτηρίζεται η συνεργασία του Τιμούρ Κετσπάγια με τη διοίκηση της ομάδας. Τόσο στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα – είχε δοθεί μετά το φιλικό με το Εξέλσιορ – όσο και στη συνέντευξη του περασμένο Σαββάτου πριν το παιχνίδι με την Πάφο, ο Τιμούρ ευχαρίστησε τη διοίκηση που έκανε πραγματικότητα τις επιθυμίες του.

The post Τιμούρ (Διοίκηση) appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/05/hamboullas-ketsbaia-poullaidis-2.jpg
Pubdate: 2019-08-19 20:10:24
Source: Source link
Attachment:

Η ατάκα που έγραψε…

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στη Cablenet, ο Τιμούρ είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Απο αυτά ξεχωρίζουμε τη δήλωση πως δεν γίνεται να είσαι προπονητής της Ανόρθωσης και να μην σκέφτεσαι κάτι άλλο από τον τίτλο.

Συγκεκριμένα ο κόουτς ανέφερε: «Δεν μπορώ να είμαι προπονητής της Ανόρθωσης, και να σκέφτομαι κάτι άλλο εκτός από τον τίτλο! Για να πετύχεις αυτό, εκτός από χρόνο  χρειάζονται και κάποια άλλα πράματα εμείς όμως προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις να βρούμε όλο αυτό το υλικό που χρειάζεται η ομάδα, όλους αυτούς τους παίκτες που χρειάζεται, όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζεται η ομάδα γύρω της και με την βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε το στόχο.  Ο δρόμος είναι μακρύς θα έλεγα και ελπίζουμε πως όλοι μαζί έχουμε το τσιανς να το πετύχουμε…»

The post Η ατάκα που έγραψε… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2019/08/Ketsbaia-Coach.jpg
Pubdate: 2019-08-19 19:55:41
Source: Source link
Attachment:

Τρεις ομάδες για Κατσαράβα!

Στην αποκάλυψη πως για τον Νίκα Κατσαράβα υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού, έκανε στο πλαίσιο των δηλώσεων του στο «Ράδιο Πρώτο», ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Γεωργιανό φορ, ενδιαφέρον υπάρχει και εκτός Ευρώπης, με τον Πηλακούτα να αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής. Ο μόνος που είναι υποψήφιος αφού έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού είναι ο Κατσαράβα. Δεν υπάρχει όμως επίσημη πρόταση. Εφόσον προκύψει θα την αξιολογήσουμε και πιθανόν να προχωρήσουμε στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Κάποιες από τις ομάδες είναι και εκτός Ευρώπης»

The post Τρεις ομάδες για Κατσαράβα! appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/10/kacharava-e1540927395918.jpg
Pubdate: 2019-08-19 19:40:14
Source: Source link
Attachment: