Πρωταθλήτρια η Ομόνοια σύμφωνα με την AS | Reporter Cyprus

H τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (17/3) μεταξύ της UEFA και των 55 επί μέρους ομοσπονδιών θα κρίνει την τύχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, αλλά το format με το οποίο θα συνεχιστούν το Champions League και το Europa League, όπου εξετάζεται η λύση του Final 4 σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ αντίστοιχα.

Στην τηλεδιάσκεψη θα κριθεί επίσης και το μέλλον των πρωταθλημάτων κάθε χώρας, καθώς τα περισσότερα πανευρωπαϊκά έχουν αναβληθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS η UEFA εξετάζει το σενάριο ν’ απονεμηθεί ο τίτλος πρωταθλήματος στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας σε κάθε χώρα σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να ολοκληρωθεί η σεζόν λόγω κορονοϊού.

Μπορεί η αναστολή της δράσης σε κάθε χώρα να έχει μια συγκεκριμένα προθεσμία, στην οποία κάθε κράτος και ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα επαναξιολογήσει την κατάσταση, αλλά με τα σημερινά δεδομένα ουδείς μπορεί να προσδιορίσει χρονικά την επιστροφή στη δράση.

Νέες αναβολές στην αγωνιστική δράση θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες ακόμη κι αν μετατεθεί η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το καλοκαίρι του 2021.

Κι όμως υπάρχει ήδη δεδικασμένο για μια τέτοια απόφαση. Το 1999 υπό την προεδρία του Λέναρτ Γιόχανσον, η UEFA απένειμε τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Παρτίζαν, η  οποία οδηγούσε την κούρσα της βαθμολογίας δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος όταν και διακόπηκε η διοργάνωση λόγω εμπόλεμης κατάστασης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα εξεταστεί το ίδιο να συμβεί και στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ οι αντίστοιχες του υποβιβασμού θα επαπόκεινται στην κάθε ομοσπονδία. Δεν έχει διευκρινιστεί, επίσης, τι θα γίνει με τα Κύπελλα και τα Λιγκ Καπ όπου υπάρχουν.

Πηγή:sport24.gr

Author:

Pubdate: 2020-03-16 16:14:02
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461707_260756_1632020.JPG

Οριστικό «λουκέτο» από τον ΚΟΑ- Απαγόρευση… | Reporter Cyprus

Διευκρινιστική τοποθέτηση του ο ΚΟΑ όπου με ανακοίνωσή του αναφέρει πως αναστέλλει τις λειτουργίες σε όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Ο ΚΟΑ επιπρόσθετα, διευκρινίζει, ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΚΟΑ: Σε συνέχεια των χθεσινών μέτρων που εξήγγειλε το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά από οδηγίες του Υπουργού Υγείας και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διευκρινίζει τα ακόλουθα, σε σχέση με την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών χώρων για περίοδο 4 εβδομάδων:

Η αναστολή της λειτουργίας αφορά όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.

Author:

Pubdate: 2020-03-16 15:01:16
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461693_334464_1632020.JPG

Βγαίνουν μπροστά και βοηθούν ανθρώπους που το… | Reporter Cyprus

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, μετά τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση ελέω κορωνοϊού. 

Ο Παν.Συ.Φι της ομάδας της Αμμοχώστου προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο τη χρειαστεί αυτές τις δύσκολες μέρες. 

Η ανάρτησή τους:

«Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τον συνάνθρωπο μας

Στα πλαίσια της γενικής κοινωνικής υπευθυνότητας σ΄αυτές τις δύσκολες μέρες που επικρατούν ανά το παγκόσμιο, ο Παν.Συ.Φι. καλεί τα μέλη και όλο τον κόσμο όπως τηρήσουν τις οδηγίες που δόθηκαν και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Πρώτιστο μέλημα είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων όπου όλοι μας έχουμε δίπλα μας. Προστατεύοντας τους εαυτούς μας, προστατεύουμε και αυτούς. Όποιος συνάνθρωπος μας έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα και νιώθει την ανάγκη βοήθειας μπορεί να μας αποστείλει μήνυμα στην σελίδα μας ή με email στο [email protected]

Επίσης ο Παν.Συ.Φι. αποφάσισε όπως κρατήσει τα οικήματα του κλειστά για περίοδο τουλάχιστον 4 εβδομάδων και όπως αναβάλει οποιαδήποτε δραστηριότητα είχε προγραμματιστεί για την συγκεκριμένη περίοδο. Κανένα αθλητικό γεγονός δεν έχει προτεραιότητα μπροστά στην υγεία του κάθε ανθρώπου. Καλούμε τους πάντες όπως σταματήσουν τους αχρείαστους σχολιασμούς, σεναρίων και συζητήσεων για θέματα που είναι δευτερεύοντα.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994»

Author:

Pubdate: 2020-03-16 13:13:01
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461659_236392_1632020.JPG

«Εμάς εν πιάνει ο ιός, είμαστεν άρρωστοι με την… | Reporter Cyprus

Ν’ ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών καλεί όλους τους ανθρώπους ο οργανωμένος σύνδεσμος φίλων της Ανόρθωσης «MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».

Η ανακοίνωση:

«Μετά τα νέα μέτρα που εφαρμόστηκαν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κωρονοιού, καλούμε τα μέλη μας και ΟΛΟ τον κόσμο ανεξαιρέτως να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να περιοριστούν στο σπίτι τους. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και πρέπει ο καθένας με τον δικό του τρόπο και την συνείδηση του να να συμβάλει για να την αντιμετώπιση του ιού.

Επίσης κατανοώντας τις δυσκολίες που περνούν οι πιο ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να τους βοηθήσουμε. Όσα μέλη μας και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα (ανεξαιρέτως ομάδας, κοινωνικής τάξης κτλ.) αυτές τις δύσκολες μέρες όπως στείλουν προσωπικό μήνυμα στην σελίδα του συνδέσμου μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα. Μένουνε σπίτι και προστατεύουμε τους δικούς μας.

ΥΓ Εμάς εν πιάνει ο ιός, είμαστεν άρρωστοι με την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ»

 

Author:

Pubdate: 2020-03-16 10:33:06
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461607_159673_1632020.JPG

Τα επτά αυστηρά μέτρα της Ανόρθωσης λόγω… | Reporter Cyprus

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΠτΔ και της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, έχει λάβει μια σειρά από μέτρα. Στόχος, η προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους καθώς επίσης και του κοινωνικού συνόλου απέναντι στο οποίο έχουμε ευθύνη να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

1. Η λειτουργία των γραφείων συνεχίζεται κανονικά. Το προσωπικό θα είναι στη διάθεση των οπαδών και συνεργατών μας εργαζόμενο από το σπίτι του, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και τηλεφώνου, διεκπεραιώνοντας τις συνήθεις εργασίες του. Για οποιαδήποτε ερωτήματα, παρακαλούμε όπως γίνεται χρήση του [email protected]

2. Όλες οι πόρτες σε Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και Προπονητικό Κέντρο Αντώνης Καράς θα παραμένουν κλειστές και κλειδωμένες. Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν έχει εργασία.

3. Έχει γίνει απολύμανση όλων των χώρων εντός και πέριξ του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και Προπονητικού Κέντρο Αντώνης Καράς από ειδικό συνεργείο. Η απολύμανση θα επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση.

4. Έχει ετοιμαστεί και διανημηθεί Εσωτερικό Πρωτόκολλο Πρόληψης του Κορωνοϊού COVID-19 σε όλους τους εργαζόμενους, ποδοσφαιριστές και στελέχη.

5. Τα Καταστήματα Αναμνηστικών σε Λάρνακα και Λεμεσό θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Οι φίλαθλοι καλούνται να εξυπηρετηθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anostore.com.

6. Οι προπονήσεις όλων των Αγωνιστικών Τμημάτων των Ακαδημιών και των Grassroots έχουν ήδη ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

7. Οι προπονήσεις της Α΄ Ομάδας έχουν ανασταλεί μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους μας, να προστατεύσουν τις οικογένειες και τους εαυτούς τους, να υπακούουν και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αρμοδίων και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο το δυνατόν στο ελάχιστο.

Μένουμε σπίτι, κρατούμε ασφαλείς εμάς και τους αγαπημένους μας!

Author:

Pubdate: 2020-03-16 09:40:15
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461599_109666_1632020.JPG

Έστησε στον τοίχο όσους παρανομούσαν με φιλικά… | Reporter Cyprus

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό σε σχέση με το κυπριακό ποδόσφαιρο μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε και στις ενέργειες του συνδέσμου αλλά και την αυριανή (17/3) κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς προχωρούν στον ΠΑΣΠ: «Είχαμε κάποια θέματα το Σαββατοκύριακο που αφορούσαν πώς θα χειριστούμε αυτή την εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε μια ανακοίνωση. Η κυβέρνηση έδωσε κατευθύνσεις που πρέπει να ξεδιαλύνουμε τις επόμενες ημέρες. Είχαμε κάποιες καταγγελίες για κάποιους που ήθελαν να διεξάγουν φιλικά, πράγμα αδιανόητο και παράνομο. Ξεκαθαρίσαμε ότι κανένα μέλος του ΠΑΣΠ δεν θα αγωνιστεί σε κανένα αγώνα. Ζητήσαμε από τις ομάδες να δώσουν ακόμα δύο μέρες άδεια για να ξεκαθαρίσει μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA, να έχουμε γνώση για το πώς θα προχωρήσουν τα πρωταθλήματα».

Για το πρόβλημα που υπάρχει με τους χώρους προπονήσεων: «Το πρόβλημα είναι πώς θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση με τους χώρους προπονήσεων. Ακόμα και στους ανοιχτούς χώρους υπάρχουν επαφές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι χώροι των αποδυτηρίων, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που τέθηκαν, ειδικά τα εσωτερικά γυμναστήρια που έχει κάθε ομάδα».

Για τα μέτρα περιορισμού: «Εάν μια ομάδα 25 παικτών είναι περιορισμένη, και να υπάρχει κρούσμα σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 15 μέρες. Αν έρθει σε επαφή με την ομάδα σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να μπουν όλοι σε καραντίνα για 15 μέρες. Παρά να ρισκάρουμε διακοπή για 1-2 μήνες και οι ομάδες να χάσουν τους ποδοσφαιριστές, καλύτερα να δώσουμε 5-6 μέρες από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει πριν το Πάσχα».

Για το κατά πόσον υπήρξε επικοινωνία με την ΚΟΠ: «Είχαμε επικοινωνία, τουλάχιστον τηλεφωνικώς. Αναμένουμε τι θα γίνει την Τρίτη, θα συμμετάσχουμε κι εμείς ως FIFPro. Δεν γίνεται στο ψηλότερο επίπεδο να συμμετέχουμε σαν εταίροι και στην Κύπρο να πρέπει να συνεννοούμαστε διά τηλεφώνου. Είναι απαράδεκτο, πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει αντιπρόσωπος των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών».

Για το διάστημα προετοιμασίας που θα χρειαστούν οι παίκτες όταν με το καλό ξαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Ο Υπουργός Υγείας είπε ότι σε ανοιχτούς χώρους μπορούν να γίνουν προπονήσεις. Αν είναι ασφαλές, πρέπει να βρεθεί λύσεις με τους χώρους των αποδυτηρίων και γυμναστηρίων. Αν μείνουν ένα μήνα χωρίς να κάνουν τίποτα θα είναι πρόβλημα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκγύμνασης. Το βασικό είναι τώρα να μείνουν απομονωμένοι, να δούμε τις οδηγίες που θα δώσει η UEFA. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ξεφύγει η κατάσταση, ίσως δεν μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Τα μέτρα είναι καλά, αλλά κάποιοι ανεύθυνοι ετοίμαζαν φιλικά».

Για το θέμα των συμβολαίων των παικτών σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί μετά τον Ιούνιο: «Υπήρχε πρόβλεψη για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται πριν τις 31 Μαΐου. Υπάρχει θέμα, πρέπει να το δούμε με την Ομοσπονδία. Θέλω να πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα μετά το Πάσχα, δεν θα έχουμε θέμα στην Κύπρο».

Για την αυριανή τηλεδιάσκεψη της UEFA: «Το συζητούμε, είναι τεράστιο θέμα. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων, ιδιαίτερα των ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση των σωματείων. Πρέπει να δούμε το οικονομικό κομμάτι, είναι δεδομένο ότι όλοι θα πάθουν ζημιά και πρέπει να γίνει ένας καταμερισμός. Το πρώτιστο θέμα θα είναι το καλεντάρι των πρωταθλημάτων, η μεταφορά του Euro για πιο μετά, η αναβολή των διεθνών αγώνων του Απρίλη, για να δοθεί χρόνος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε τη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Author:

Pubdate: 2020-03-16 09:34:48
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461597_25025_1632020.JFIF

Αυτοί που ξεπέρασαν τις 100 συμμετοχές με τον… | Reporter Cyprus

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 συμμετοχών από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ με την φανέλα της ομάδας μας, ψάξαμε και βρήκαμε πόσοι ποδοσφαιριστές τις έχουν ξεπεράσει, με τον Αντωνάκη Κκάφα να είναι ο ρέκορντμαν σε αυτή την λίστα, καταγράφοντας 450 συμμετοχές με το Φοίνικα στο στήθος, με τους Πανίκο Πούνα (442 συμμετοχές) και Νίκο Παναγιώτου (426 συμμετοχές) να ακολουθούν στη σχετικά λίστα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές είναι επίσης ο Ρούμπεν Ράγιος με 123 συμμετοχές όπως επίσης και ο προπονητής της ομάδας μας, Τιμούρ Κεσπάγια, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής, κατέγραψε 238 συμμετοχές με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Αναλύτικα όσοι ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές:

Αχιλλέας Νικολάου (1977-85) – 103 συμμετοχές
Ράντοσλαβ Μιχάλσκι (2001-04) – 104 συμμετοχές
Άριστος Ραφαήλ (1948-56) – 104 συμμετοχές
Μωυσής Μάντζαλος (1946-1957) – 105 συμμετοχές
Ξάνθος Σαρρής (1936-37, 1945-55) – 107 συμμετοχές
Μάικ Ομπίκου (1989-92, 1999-2000) – 111 συμμετοχές
Κωνσταντίνος Σαμάρας (2003-09) – 112 συμμετοχές
Βλάνταν Τόμιτς (1997-2000, 2002-03) – 112 συμμετοχές
Αριάν Μπεκιάι (Τ) (2006-10) – 117 συυμετοχές
Σοφοκλής Αντώρκας (1977-85) – 117 συμμετοχές
Φώτος Χατζηδημητρίου (1973-79, 1981-82) – 117 συμμετοχές
Μάριος Νεοφύτου (1999-2003) – 117 συμμετοχές
Βάσος Μιχαήλς Τσαγγάρης (1991-1995) – 119 συμμετοχές
Πάνος Σιάηλος (1950-59, 1960-63) – 119 συμμετοχές
Σίνισα Γκόγκιτς (1993-97) – 119 συμμετοχές
Τζέφρι Λεϊβακαμπέσι (2008-11) – 121 συμμετοχές
Σώζος Ανδρέου (1992-98) – 121 συμμετοχές
Σάββας Πουρσαϊτίδης (2004-08) – 123 συμμετοχές
Ρούμπεν Ράγιος (2016-…) – 123 συμμετοχές
Χρίστος Μαραγκός (2004-07, 2009-11) – 126 συμμετοχές
Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι (2003-06, 2007-09) – 126 στμμετοχές
Γιάννης Μέρτακας (1963-73) – 132 συμμετοχές
Δημήτρης Ασσιώτης (1992-98) – 138 συμμετοχές
Κώστας Χατζηγεωργίου – Κώτσιος (1945-56) – 140 συμμετοχές
Χριστοφής Χριστοφή – Ττοφής (1961-72) – 141 συμμετοχές
Άντης Κωνσταντίνου (1955-65) – 141 συμμετοχές
Ευγένιος Ζερβίδης Βοσκαρής (1949-60) – 142 συμμετοχές
Βασνάν Λαμπάν (2007-11) – 149 συμμετοχές
Θωμάς Χατζηνικολάου (1955-68) – 153 συμμετοχές
Ευθυμάκης Ευθυμίου (1980-89) – 155 συμμετοχές
Χριστάκης Νικολάου Κοβής (1970-76, 1978-85) – 157 συμμετοχές
Κώστας Χριστοφόρου Ρίζος (1990-96) – 157 συμμετοχές
Αλέξανδρος Χαμπίδης Πάπυρος (τ) (1955-65) – 158 συμμετοχές
Μιχάλης Αθηνοδώρου Τάρταρος (1972-79) – 158 συμμετοχές
Σωτήρης Γεωργίου (1975-86) – 160 συμμετοχές
Κόκος Παναγή (1990-1996) – 162 συμμετοχές
Πάμπος Χαραλάμπους (1952-63) – 163 συμμετοχές
Δημήτρης Ιωάννου (1995-2001) – 164 συμμετοχές
Δημήτρης Ζάγκυλος (1995-61, 1963-68) – 166 συμμετοχές
Νίκος Φρούσσος (2004-10) – 167 συμμετοχές
Ανδρέας Ιωάννου (1987-95) – 174 συμμετοχές
Μιχαλάκης Ιωάννου Σιαήλης (1953-65) – 176 συμμετοχές
Γιάννης Οκκάς (1997-2000, 2009-11) – 176 συμμετοχές
Πανίκος Ιακώβου (1957-59, 1962-69) – 177 συμμετοχές
Σπύρος Καστάνας (1989-96) – 188 συμμετοχές
Νίκος Κατσαβάκης (2004-10) – 190 συμμετοχές
Νίκος Τόπακας (1976-84) – 192 συμμετοχές
Μαυρίκιος Άσπρου (1954-67) – 195 συμμετοχές
Νικόλας Νικολάου (1973-83) – 196 συμμετοχές

Αυτοί που έφτασαν και ξεπέρασαν τις 200 συμμετοχές:

Άρτεμης Θεοχάρους (1969-80) – 200 συμμετοχές
Χρίστος Σολέας (1969-78) – 203 συμμετοχές
Νεόφυτος Τσούκκας (1979-88) – 203 συμμετοχές
Κωστάκης Ανδρέου Κοκκινής (1959-71) – 213 συμμετοχές
Ανδρέας Ανδρέου (1980-88) – 220 συμμετοχές
Λουκάς Λουκά (1997-2002, 2003-08) – 224 συμμετοχές
Τουμάζος Τουμάζου (1974-86) – 226 συμμετοχές
Κώστας Πιερής (1957-70) – 231 συμμετοχές
Μιχάλης Παμπόρης (1974-88, 1994-95) – 233 συμμετοχές
Χρίστος Κοτσώνης (1993-98, 1999-2004) – 235 συμμετοχές
Τιμούρ Κετσπάγια (1991-94, 2002-07) – 238 συμμετοχές
Κώστας Φώτη (1979-91) – 240 συμμετοχές
Κώστας Σταύρου (1985-91, 1993-98) – 242 συμμετοχές
Νίκος Κ. Νικολάου (2001-09) – 247 συμμετοχές
Άντρος Παναγιώτου (1987-96) – 248 συμμετοχές
Βάσος Μελαναρκίτης (1992-2001, 2003-04) – 262 συμμετοχές
Αντώνης Τσούκκας Καράς (1958-71) – 267 συμμετοχές
Σταύρος Φουκαρής (1991-2005) – 273 συμμετοχές

Αυτοί που έφτασαν και ξεπέρασαν τις 300 συμμετοχές:

Γιαννάκης Χρίστου Μάντης (1967-80) – 304 συμμετοχές
Χριστάκης Χρίστου Κίττος (1979-92, 94-95) – 306 συμμετοχές
Φάνος Στυλιανού (1967-79) – 317 συμμετοχές
Χάρης Χαραλάμπυος (1999-2001) – 331 συμμετοχές
Στέφανος Λυσάνδρου (1971-84) – 354 συμμετοχές
Κώστας Κωνσταντίνου (1974-88) – 357 συμμετοχές
Φοίβος Βραχίμης (1972-86) – 398 συμμετοχές

Αυτοί που έφτασαν και ξεπέρασαν τις 400 συμμετοχές:

Νίκος Παναγιώτου (1988-2004) – 426 συμμετοχές
Πανίκος Πούνας (1988-2004) -442 συμμετοχές
Αντωνάκης Κκάφας (1963-82) 450 συμμετοχές

Author:

Pubdate: 2020-03-16 08:38:50
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461552_104487_1632020.JPG

«Λιώνει» με Fortnite και στέλνει τα σωστά… | Reporter Cyprus

Στο σπίτι με την οικογένειά του περνάει τον ελεύθερό του χρόνο ο Ρούμπεν Ράγιος, επιλέγοντας να παίξει βιντεοπαιχνίδια. 

Ο Ισπανός μαέστρος ακολουθεί τις οδηγίες της Κυβέρνησης και είναι περιορισμένος στο σπίτι του, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μια φωτογραφία την ώρα που ετοιμάζεται να παίξει Fortnite. 

Το σημαντικότερο είναι το μήνυμα που στέλνει μαζί με την ανάρτησή του, με λέξεις όπως μείνετε σπίτι και ευθύνη.

 


Author:

Pubdate: 2020-03-16 07:22:19
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461538_32097_1632020.JFIF

Τι ισχύει με τις προπονήσεις των κυπριακών… | Reporter Cyprus

Τέσσερις από τις ομάδες της εξάδας (σ.σ. ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνας) έχουν αναστείλει τις προπονήσεις τους μέχρι στιγμής, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (18/3).

Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους, αναφορικά με τις προπονήσεις των ομάδων.

«Εννοούμε αθλητικές εγκαταστήσεις σε κλειστό χώρο. Όσον αφορά ανοικτό χώρο, βεβαίως και θα μπορούν εφόσον φυσικά τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι αρκετές ομάδες έχουν αναστείλει τις προπονήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Author:

Pubdate: 2020-03-15 18:00:39
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461486_163514_1532020.JPG

Μπαίνει νέο λουκέτο στο κυπριακό ποδόσφαιρο με… | Reporter Cyprus

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη μετά από έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, επηρεάζουν άμεσα και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Παρόλο που η ΚΟΠ την προηγούμενη Παρασκευή (13/3) είχε ανακοινώσει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι τις 31 Μαρτίου, με τα νέα μέτρα που εφαρμόστηκαν αλλάζουν άμεσα τα πλάνα της Ομοσπονδίας. 

Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από αύριο, 16 Μαρτίου για περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και αφορά εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις εστίασης, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης, αίθουσες θεαμάτων, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, αθλητικούς χώρους, θεματικά πάρκα κλπ).

Το κυπριακό ποδόσφαιρο θα παραμείνει σε αδράνεια τουλάχιστον έως τις 12 Απριλίου, ενώ η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει στις 13 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να ξαναπαιχτεί μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Author:

Pubdate: 2020-03-15 14:57:48
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_461464_43408_1532020.JPG