Προπώληση με ΑΕΛ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (25/08, 19:00) με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 12 ευρώ, στα 10 ευρώ είναι η τιμή του μαθητικού ενώ παιδικά εισιτήρια (παιδιά κάτων των 12 ετών) θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο.

Τα ταμεία και οι είσοδοί 1 και 2 της Δυτικής κερκίδας θα ανοίξουν στις 17:30 για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας μας.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-20 11:25:37
Source: Source link
Attachment:

Υπενθύμιση για τα εισιτήρια διαρκείας 2019-2020 (τιμοκατάλογος & λεπτομέρειες)

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την περίοδο 2019-2020 συνεχίζεται κανονικά τόσο διαδικτυακά όσο και από τα κατά τόπους σημεία προπώλησης σε Λάρνακα, Λεμεσό και ελεύθερη Αμμόχωστο!

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες:

Τιμοκατάλογος εισιτηρίων διαρκείας

Επεξεργασία
Κερκίδα Σειρές Κατηγορία Εισιτηρίου Τιμή Αγοράς (€)
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Κανονικό 285
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Φοιτητικό 215
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Νέων 170
Ανατολική Α/Β/Ζ/ΣΤ Παιδικό 30
Ανατολική Γ/Δ/Ε Χρυσό 330
Ανατολική Γ/Δ/Ε Φοιτητικό 250
Ανατολική Γ/Δ/Ε Νέων 180
Ανατολική Γ/Δ/Ε Παιδικό 40
Άνω Δυτική Α/Β/Ζ/Η Χρυσό 330
Άνω Δυτική Α/Β/Ζ/Η Φοιτητικό 250
Άνω Δυτική Α/Β/Η/Ζ Νέων 180
Άνω Δυτική Α/Β/Η/Ζ Παιδικό 40
Άνω Δυτική Γ/Δ/Ε Πλατινένιο 375
Άνω Δυτική Γ/Δ/Ε Φοιτητικό 285
Άνω Δυτική Γ/Δ/Ε Νέων 250
Άνω Δυτική Γ/Δ/Ε Παιδικό 50
VIP Ανατολική 1ος Όροφος VIP 400
Δυτική Μ/Ν/Ξ/Π Χρυσό 330
Δυτική Μ/Ν/Ξ/Π Φοιτητικό 250
Δυτική Μ/Ν/Ξ/Π Νέων 180
Δυτική Μ/Ν/Ξ/Π Παιδικό 40
Δυτική Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Κανονικό 230
Δυτική Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Φοιτητικό 170
Δυτική Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Νέων 115
Δυτική Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ Παιδικό 30
Νότια Όλες Κανονικό 190
Νότια Όλες Φοιτητικό 140
Νότια Όλες Νέων 110
Νότια Όλες Παιδικό 30

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

 • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ:(anotickets.com): Συστήνουμε στους φίλους της ομάδας μας, για δική τους ευκολία, να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό σύστημα ανανέωσης, www.anotickets.com.
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ:(77.80.77): Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι επίσης στη διάθεσή σας, στον αριθμό 77.77.80.77 καθημερινά 09:00-13:00 & 14:30-18:00, και Τετάρτη – Σάββατο 09:00-14:00.
 • ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ:
 • Διάθεση στο Κατάστημα Αναμνηστικών του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος
  • Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:30 – 18:00
  • Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -14:00
 • Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
  • Καθημερινά 16:00 – 20:00
  • Σάββατο 10:00 – 16:00
 • Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
  • Καθημερινά 09:30 – 19:00
  • Σάββατο 09:30 – 13:00

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 1. Κανονικό: Πλατινένιο, Χρυσό ή Κανονικό, ανάλογα με την τιμή αγοράς
 2. Φοιτητικό: Αφορά φοιτητές μέχρι 24 ετών. Χρειάζεται η προσκόμιση φοιτητικής κάρτας ή βεβαίωσης φοίτησης σε προπτυχιακό επίπεδο.
  (Μη διαθέσιμο για online αγορά)
 3. Νέων: Αφορά άτομα ηλικίας 14 μέχρι και 21 ετών.
 4. Παιδικό: Αφορά άτομα ηλικίας μέχρι 14 ετών

Για άτομα κάτω των 14 ετών που δεν έχουν κάρτα φιλάθλου,για την έκδοση του Παιδικού Εισιτηρίου διαρκείας θα χρειαστεί ως αποδεικτικό το Δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, χρειάζονται τα πιο κάτω στοιχεία:

 1. Ονοματεπώνυμο
 2. Κάρτα Φιλάθλου
 3. Ταχυδρομική διεύθυνση
 4. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
 5. Email (εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα)

Τα εισιτήρια διαρκείας, θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας (κανονική περίοδος και play-off) και τα εντός έδρας παιχνίδια κυπέλλου (πλην του τελικού). Θα ισχύει επίσης σε περίπτωση που ομάδα μας κληθεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε ουδέτερη έδρα, παρουσία φιλάθλων.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Στους οπαδούς της ομάδας μας θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου με δύο δόσεις.

Οι δύο αυτές δόσεις δεν πρέπει να απέχουν μεταξύ τους χρονικό διάστημα πέραν του ενός μηνός. Η πρώτη θα καταβληθεί την ημέρα παραγγελίας του εισιτηρίου και κράτησης της θέσης και η δεύτερη ένα μήνα αργότερα το πολύ.

Σε τέτοια περίπτωση, ο κάθε φίλος/φίλη μας θα πρέπει να υπογράφει σχετική βεβαίωση και το εισιτήριο διαρκείας θα εκδίδεται μόνο αφού εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό.

Για να δείτε το σχετικό έντυπο πατήστε εδώ.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 1. Απαγορεύεται η χρήση του εισιτηρίου διαρκείαςαπό οποιοδήποτε άλλο άτομο, πέραν εκείνου με το οποίο είναι συνδεδεμένο το εισιτήριο.
 2. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε εισιτηρίου Κανονικού, Νέων, Παιδικό από άτομα μη δικαιούχους, λόγω ηλικίας ή ιδιότητας, ακόμα και εάν το εισιτήριοφέρει το όνομα του ατόμου που το χρησιμοποιεί, χωρίς να είναι δικαιούχος.
 3. Δεν είναι δυνατήη χρήση του εισιτηρίου για περισσότερες από μια φορά στο ίδιο παιχνίδι.
 4. Δεν είναι δυνατήη χρήση του εισιτηρίου για είσοδο σε κερκίδα άλλη από εκείνη για την οποία έχει εκδοθεί.
 5. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση, εντός γηπέδου, άλλης θέσης από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριοδιαρκείας.
 6. Η κατοχή και χρήση του εισιτηρίου διαρκείαςσυνεπάγεται αποδοχή των Κανονισμών του Σταδίου και όλων των διατάξεων των Νόμων και Κανονισμών της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων περί πρόληψης ή/και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους. Μη συμμόρφωση δίνει το δικαίωμα στις αρχές σταδίου και σε οποιοδήποτε υπάλληλο του σταδίου επιφορτισμένο με ανάλογα καθήκοντα, να αρνηθεί την είσοδο είτε να μετακινήσει άτομο εκτός σταδίου είτε να επιβάλει άλλες κυρώσεις όπως απαγόρευση εισόδου στο στάδιο κατά την απόλυτη κρίση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
 7. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αφαιρέσει το δικαίωμα χρήσης του εισιτηρίουμέσω ακύρωσής του, για οποιοδήποτε άτομο κάνει συστηματικά λανθασμένη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας και παραβαίνει τους κανόνες χρήσης που εμφανίζονται πιο πάνω.
 8. Σε περίπτωσηαπώλειας εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με επιβάρυνση €5.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-19 11:37:54
Source: Source link
Attachment:

1η αγωνιστική: Την Κυριακή το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ

Όπως γνωστοποίησε η ΚΟΠ μέσα από την επίσημη της ιστοσελίδα, ο αγώνας της ομάδας μας με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25 Αυγούστου η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-18 12:20:59
Source: Source link
Attachment:

Τα στιγμιότυπα από το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο FC (βίντεο)

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Πάφο FC, με το τέρμα της Ανόρθωσης να πετυχαίνει ο Νίκος Καλτσάς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-18 12:13:55
Source: Source link
Attachment:

Λεπτομέρειες για το φιλικό με την Πάφο FC

Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Πάφο FC στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 17 Αυγούστου στις 19:00.

 • Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
 • Εισιτήρια θα πωλούνται στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα στις 18:00, θα ανοίξουν οι εισόδοι και τα ταμεία για εξυπηρέτηση των οπαδών. Καλούνται οι φιλάθλοι της ομάδας μας για αποφυγή της ταλαιπωρίας όπως προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο έγκαιρα.
 • Οι οπαδοί της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στην Ανατολική κερκίδα.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-16 13:54:22
Source: Source link
Attachment:

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική επικράτηση επί της Αναγέννησης (βίντεο)

Με γκολ των Μανθάτη στο 14′, Νίκα Κατσαράβα στο 24′ και Οκριασβίλι στο 26′ και 34′, η ομάδα μας επικράτησε της Αναγέννησης Δερύνειας με 4-0, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού: 

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-15 07:13:26
Source: Source link
Attachment:

Ως πότε θα περιμένεις;

Σαρανταπέντε τώρα χρόνια, βουβή η άλλοτε πολύβουη, όμορφη κόρη. Του ρολογιού οι δείκτες, σταμάτησαν στις 14 τ” Αυγούστου το 1974. Η καρδιά της πόλης όμως, πάλλεται ακόμα.  Βρίσκει τη δύναμη να κτυπά. Δυνατά, περήφανα. Κάθε χτύπος, κι ένας στίχος στα χείλη των κατοίκων της, που προσωρινά την αποχωρίστηκαν και περιμένουν καρτερικά τη μέρα της Επιστροφής: «Τραγουδάω για μια πόλη…».  Κάθε χτύπος της καρδιάς της, μια αντίστροφή μέτρηση για τον Γυρισμό.

Σαν σήμερα, πριν από σαρανταπέντε χρόνια, ο δεύτερος Αττίλας προέλαυνε προς την Αμμόχωστο. Οι Τούρκοι, δεν σεβάστηκαν και έσπασαν την εκεχειρία, συνεχίζοντας υπό την ανοχή της διεθνούς κοινότητας την εφαρμογή του σχεδίου κατάληψης της μισής Κύπρου, στέλνοντας την Αϊσέ «διακοπές».

Με τους άρρενες Αμμοχωστιανούς να βρίσκονται σε μια μεγάλη πλειοψηφία εκτός της πόλης, επιτηρώντας το θύλακα της Λευκωσίας, το Βαρώσι ήταν ουσιαστικά εύκολη λεία για την πάνοπλη, βάρβαρη, πολεμική μηχανή του Αττίλα. Τα άρματα των Τούρκων σκορπούσαν τον όλεθρο και την καταστροφή, με τα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους να παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς, καταφεύγοντας στις ελεύθερες περιοχές για να γλυτώσουν. Καθώς, όσοι δεν έφυγαν, είτε έζησαν βιασμούς και βασανιστήρια, είτε δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους Τούρκους στρατιώτες, είτε ακόμα αγνοούνται, σαρανταπέντε χρόνια μετά.

Η φυγή ήταν προσωρινή. Για λίγες μέρες, για μερικές βδομάδες, για κάποια χρόνια. Οι δεκαετίες όμως περνούν και η Λευτεριά δεν λέει να έρθει. Η φυγή όμως, παραμένει προσωρινή. Ο πόθος όμως της Επιστροφής, ολοένα και γιγαντώνεται. Το όραμα της επανεγκατάστασης στην πόλη των προγόνων μας συνεχίζει να είναι πρώτη προτεραιότητα για κάθε Αμμοχωστιανό και αυξάνει ανάλογα με τον χρόνο που περνά. Η φλόγα της Βασιλεύουσας, συνεχίζει να καίει τα σωθικά των νέων γενιών, που μεγαλώνουν με το τραγούδι της Αμμοχώστου στα χείλη.

Πρέσβειρα της Αμμοχώστου και θεματοφύλακας του οράματος της Επιστροφής, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Από κοινού, μαζί με όλα τα προσφυγικά Σωματεία, διεξάγουμε καθημερινό και αδιάκοπο αγώνα να κρατήσουμε αυτή τη φλόγα αναμμένη. Να θυμίζουμε πρώτα στους εαυτούς μας, μετά στους συμπατριώτες μας κι ύστερα σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, πως αυτή η γη δεν είναι δική τους. Με τη βία την πήραν και παράνομα την κρατούν. Όπως ξαφνικά όμως ήρθαν, έτσι απότομα θα φύγουν.

Γιατί τούτη η γη δεν τους ξέρει, δεν τους θέλει και δεν θα τους ανεχτεί…
Ζει, αναπνέει και περιμένει την απελευθέρωση και την επιστροφή!

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-14 06:30:00
Source: Source link
Attachment:

Λεπτομέρειες για το φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας

Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Αναγέννηση στο Στάδιο «Αναγέννησης Δερύνειας» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 14 Αυγούστου στις 19:00.

 • Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
 • Δεν θα υπάρξει προπώληση. Εισιτήρια θα πωλούνται στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα στις 18:00, θα ανοίξουν οι εισόδοι και τα ταμεία για εξυπηρέτηση των οπαδών. Καλούνται οι φιλάθλοι της ομάδας μας για αποφυγή της ταλαιπωρίας όπως προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο έγκαιρα.
 • Οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στην ίδια κερκίδα.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-13 06:21:55
Source: Source link
Attachment:

Ακαδημίες: Εγγραφές και πρόγραμμα προπονήσεων Grassroots

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου (Grassroots), παγκύπρια όπως και τους υπεύθυνους ανά επαρχία. Τα τμήματα Grassroots αφορούν ηλικίες 2007-2015.

Οι μέρες και ώρες εγγραφών και προπονήσεων για την κάθε επαρχία, έχουν ως εξής:

Λάρνακα:
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019
Γήπεδα Futsal Κουννά: 17:30 – 19:00
Γήπεδα Futsal Καμάρες: 15:30 – 18:30
Υπευθυνοί:
Πέτρος Φραγκουδης: 99668488
Σταυρός Παρπούνας: 99410919

Λεμεσός:
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019
Γήπεδο Δόξα Πολεμιδιών: 15:00 – 18:30
Γήπεδα Futsal Μαρακανά; 15:00 -18:00
Υπεύθυνος:
Χάρης Χαραλάμπου 99581555

Αμμόχωστος:
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019
Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας: 15:30 – 17:00
Κοινοτικό Στάδιο Φρενάρου: 17:30 – 19:00
Υπεύθυνος:
Χάρης Χαραλάμπους: 99431264

Για το Κλιμάκιο Λευκωσίας, θα βγει ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στα Grassroots, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους υπέυθυνους ανά επαρχία.

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-12 11:46:15
Source: Source link
Attachment:

Χορηγική συνεργασία με Island Oil

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Island Oil.

Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να διατηρεί την έδρα της Λεμεσό, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται πια σε 6 χώρες συνολικά (Κύπρο, Ρουμανία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα και Σιγκαπούρη) προσφέροντας υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από δραστηριότητες στη θάλασσα (από την προμήθεια καυσίμων, μέχρι τη διαχείριση πλοίων και την προμήθεια ανταλλακτικών πλοίων).

Η καθημερινή επαφή με τη θαλάσσια ζωή είχε σαν αναπόφευκτη προέκταση την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης σχέσης θαυμασμού και σεβασμού προς το στοιχείο αυτό, πράγμα που οδήγησε και στη συμμετοχή της σε οργανισμούς όπως η CYMEPA, ενώ έχει αναλάβει ενεργό ρόλο και στην αντιμετώπιση ατυχημάτων που προκαλούν πετρελαιοκηλίδες, σε συνεργασία με το EMSA (European Maritime Safety Agency). Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που έχει το γαλάζιο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Λεμεσού, η Island Oil αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα κίνηση για τη στήριξη και περαιτέρω ανάδειξη αυτού του ξεχωριστού πλεονεκτήματος της πόλης.

Η Island Oil Ltd είναι ένας σημαντικός και απόλυτα αναγνωρισμένος παίκτης στην παγκόσμια αγορά καυσίμων. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια προσέγγιση που έχει ως βάση τον πελάτη, την ισχυρή οικονομική διαχείριση, την συνεχιζόμενη ανάπτυξη που παρουσιάζει αλλά και την εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη ομάδα επαγγελματιών που διαθέτει.

Καλωσορίζουμε την Island Oil στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της.

Τμήμα Μάρκετινγκ

Author: savvasp

Pubdate: 2019-08-12 08:25:45
Source: Source link
Attachment: