Περιμένοντας την επίσημη πρόταση

Ήταν… κοινό μυστικό πως ο Νίκα Κατσαράβα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από την Ανόρθωση. Έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να χωρέσουν στην ίδια ομάδα και ο Ντουρίς και ο Κατσαράβα και ο Σαντίκ. Γι’ αυτό κι ο κλήρος έπεσε στον Γεωργιανό σέντερ φορ, ο οποίος δεν έπεισε για την αξία του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίπτωση του Κατσαράβα, αποκαλύπτοντας πως ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρθηκαν επίσημα για την απόκτηση του: «Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Κατσαράβα. Από τη δική μας πλευρά έχουμε εξηγήσει τι θέλουμε και αναμένουμε κατά πόσο αυτό θα μεταφραστεί σε συγκεκριμένη πρόταση. Δεν θέλουμε να πάει μακριά αυτό το θέμα, μιας και θέλουμε να γνωρίζουμε με ποιους ποδοσφαιριστές θα πορευτούμε». Ουσιαστικά οι κυανόλευκοι κάνουν υπομονή, έτσι ώστε το… επίσημο ενδιαφέρον να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει συγκεκριμένη πρόταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό φορ επιδείχθηκε από ομάδες της Πολωνίας και της Κίνας.

Κατά τα άλλα οι κυανόλευκοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πέντε ημέρες απέμειναν για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο και στην οικογένεια της «Κυρίας» τρέχουν για να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας. «Το είπε ο ίδιος ο προπονητής ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν, αλλά παράλληλα ήταν αισιόδοξος ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Όντως τα ψέματα έχουν τελειώσει και φτάνουμε πολύ κοντά στην έναρξη των υποχρεώσεών μας με ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη σκληροτράχηλη ΑΕΛ, οπότε δεν θα είναι καθόλου εύκολη αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πηλακούτας, τονίζοντας ότι οι Σελίν και Λόρια κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την πρεμιέρα: «Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν θα είναι έτοιμοι αλλά καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι διαθέσιμοι».

Μετά την πρεμιέρα, η Ανόρθωση θα έχει τρεις εβδομάδες απραξίας, οπόταν θεωρείται βέβαιο ότι οι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς, θα είναι πανέτοιμοι. «Γίνεται μια προσπάθεια για φιλικό στο κενό το οποίο θα παρουσιαστεί. Χρειάζεται βέβαια υπομονή και προγραμματισμός από πλευράς μας για να εξυπηρετηθούν και οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρώπη. Βέβαια υπάρχει και το κομμάτι των υπόλοιπων ομάδων, οι οποίες επηρεάζονται και στην προετοιμασία και στο πλάνο του εκάστοτε προπονητή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Author: simos

Pubdate: 2019-08-20 15:37:25
Source: Source link
Attachment:

Αχ, αυτή η εμπειρία γηπέδου

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00-19.00) ΤΗΛ. 22-7444333

Το θέμα της κάρτας φιλάθλου όσες προσπάθειες και αν έγιναν, από μέρους ορισμένων σωματείων, για την κατάργησή της, δεν καρποφόρησαν, τουμπάροντας στον… μαντρότοιχο της κυβέρνησης. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει, εφόσον δοθούν πειστικά επιχειρήματα από μέρους των διοικήσεων πως μπορούν και αναλαμβάνουν την ευθύνη για την τήρηση της τάξης στα στάδια και τον εκμηδενισμό της βίας. Η ρίζα για τις έντονες προσπάθειες κατάργησης της σχετικής νομοθεσίας πηγάζει από τη μείωση των οπαδών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η θέληση ή και η ικανότητα από την πλευρά των σωματείων για να πάρουν πάνω τους την ευθύνη για αυτό το χρόνιο πρόβλημα, φαίνεται να μην υπάρχει και η πρόθεση από μέρους των κυβερνώντων να αλλάξει κάτι. Οπότε το ζητούμενο της αύξησης των οπαδών στα γήπεδα παραμένει.

Εάν η κάρτα φιλάθλου δεν πέφτει με τίποτα, τότε θα πρέπει να μπει σε εφαρμογή το «Plan B». Σύμφωνα με όλες τις έρευνες αλλά και χιλιάδων σχολίων οπαδών που έχουν απομακρυνθεί από τα στάδια, ο βασικός λόγος είναι οι άθλιες εγκαταστάσεις τους. Να, λοιπόν μια καλή αρχή για να αυξήσουμε τα εισιτήρια.  Το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Αναγνωρίζεται απ’ όλους πως οι στημένοι αγώνες, η προκατάληψη, οι άσχημες διαιτησίες, ακόμη και τα πολλά τηλεοπτικά παιχνίδια σχεδόν σε καθημερινή βάση, όλα τούτα ήταν και παραμένουν επίσης σοβαρός παράγοντας απομάκρυνσης των φιλάθλων. Εδώ βέβαια, είναι θέματα που αφορούν περισσότερο την Ομοσπονδία και τη στρατηγική που θα πρέπει να εκπονήσει, έτσι ώστε να επαναφέρει την αξιοπιστία του προϊόντος, όχι μόνο στα μάτια στα οπαδών αλλά και στις… τσέπες των χορηγών.

Διαβάστε επίσης: «Αδιαφορία για την αδειοδότηση Σταδίων, κάποιοι δεν κατέθεσαν καν αίτηση»

Πρέπει άμεσα να γίνει προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών στα γήπεδά μας για τους οπαδούς. Ακόμη και από τα μικρά-μικρά. Τα αυτονόητα! Όπως οι πάγκοι των ομάδων να μη χώνουν το οπτικό πεδίο και να μειώνεται η θέαση των οπαδών. Αυτονόητα πράγματα είναι επίσης, μιας και οι πλείστοι αγώνες είναι νυκτερινοί, οι προβολείς να φέγγουν όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους φιλάθλους. Σε κάποια στάδια είναι τόσο σκοτεινά που χρειάζεσαι ενημέρωση από την απέναντι εξέδρα για το ποιοι ποδοσφαιριστές διεκδικούν την μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» το πρωτάθλημα, «κόκκινο» της Αρχής Αδειοδότησης για πέντε Στάδια

Στα απλά και αυτονόητα είναι επίσης και τα όσα πρέπει να γίνουν για την ασφάλεια των οπαδών. Τα πλείστα δεν είναι ορατά στο μάτι αλλά μια φορά ίσως τα χρειαστείς. Οι τιμές στις καντίνες, οι τουαλέτες… τουαλέτες. Όλα τούτα και άλλα πολλά μπορούν να φέρουν και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Μια εκδήλωση πριν το παιχνίδι έξω από τα στάδιο για τα παιδιά, μια εκδήλωση μέσα στο στάδιο και για τους μεγάλους, στο ημίχρονο κάτι τέλος πάντως που να ομορφύνει την όλη ποδοσφαιρική παράσταση.

Author: simos

Pubdate: 2019-08-20 14:38:58
Source: Source link
Attachment:

«Αδιαφορία για την αδειοδότηση Σταδίων, κάποιοι δεν κατέθεσαν καν αίτηση»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μπορεί η απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων να έπιασε τους πάντες εξ απροόπτου, αλλά η απόφαση να ανάψει «κόκκινο» στην αδειδότηση πέντε (Μακάρειο, Τσίρειο, Αμμόχωστος, Τάσσος Μάρκου, Στέλιος Κυριακίδης) μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν. Ο Γιώργος Καράς πρόεδρος της ΑΑΣ μιλώντας στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy τόνισε πως η Επιτροπή είχε ενημερώσει από τον περασμένο Ιανουάριο πως θα έπρεπε να γίνουν βελτιωτικά έργα στα Στάδια, ώστε να πάρουν κάποια πιστοποιητικά  για να μπορούν να φιλοξενούν αγώνες.

«Όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και τους είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και γενικότερα είχαμε ενημερώσει τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους χρήστες πως μέχρι και τα μέσα Αύγουστου θα τους περιμέναμε και θα τους δίναμε τον χρόνο που ήθελαν για να ολοκληρώσουν όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν», ήταν η τοποθέτηση του κ. Καρά στο «Goal».

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» το πρωτάθλημα, «κόκκινο» της Αρχής Αδειοδότησης για πέντε Στάδια

Το Μακάριο, το Στέλιος Κυριακίδης, το Τάσος Μάρκου, το Αμμόχωστος και το Τσιρειο Σταδιο σύμφωνα με την ΑΑΣ δεν έχουν πάρει την άδεια γιατί είτε δεν υπέβαλαν τα πιστοποιητικά, είτε γιατί δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να καταθέσουν την αίτηση!

Η απογοήτευση, στην κουβέντα που είχαμε  με τον Γιωργο Καρά, ήταν έκδηλη καθώς όπως μας τόνισε παρά το γεγονός πως η επιτροπή αυτή λειτούργει εδώ και πέντε χρόνια συναντά την αδιαφορία πολλών χρηστών των γηπέδων ή ακόμα και των ιδιοκτήτων των γηπέδων.

Την Πέμπτη η επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι έτσι ώστε να εξετάσει τις αιτήσεις ή τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τα γήπεδα τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την απαιτουμένη άδεια.

Όπως φαίνεται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν είναι το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης. Όπως μαθαίνουμε τόσο το Μακάριο Στάδιο όσο και στο Τάσος Μάρκου είναι από τα γήπεδα που αντιμετωπίζουν θέμα με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Όπως λένε οι πληροφορίες μας  από τις 24 κάμερες που υπάρχουν σε ένα από τα δυο γήπεδα μόλις οι έξι λειτουργούν κάτι που ασφαλώς δημιουργεί ευλόγα μεγάλο πρόβλημα για την ασφάλεια του κόσμου.

Όσον αφορά το Μακάριο Στάδιο μάλλον θα αδειοδοτηθεί και φέτος μερικώς αφού τα δυο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά. Ο κ. Καράς μας ανέφερε πως η ΑΑΣ προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες των γηπέδων. «Είμαστε πολύ βοηθητικοί γιατί καταλαβαίνουμε και το μεγάλο οικονομικό  θέμα που έχουν κάποιες ομάδες. Αλλά όταν πρόκειται για θέματα ασφαλείας δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις», ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.

Author: simos

Pubdate: 2019-08-20 13:53:09
Source: Source link
Attachment:

Δεν εξετάστηκε η αδειδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Απόλυτη βεβαιότητα εκφράζουν οι αρμόδιοι φορείς ότι την υστάτη τα πέντε γήπεδα (Μακάρειο, Αμμόχωστος, Τάσος Μάρκου, Στέλιος Κυριακίδης, Τσίρειο) θα πάρουν την έγκριση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων και δεν θα προκύψει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε η ΑΑΣ θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές. Τα μοναδικά γήπεδα που αδειοδοτήθηκαν μέχρι στιγμής είναι το ΓΣΠ και το «ΑΕΚ Αρένα».

Όσον αφορά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η αίτηση θα εξεταστεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη βελτιωτικά έργα και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Author: simos

Pubdate: 2019-08-20 12:10:27
Source: Source link
Attachment:

Στον «αέρα» το πρωτάθλημα, «κόκκινο» της Αρχής Αδειοδότησης για πέντε Στάδια

Τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος πέντε Στάδια δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αγώνες και η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα εξής Στάδια: Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Όπως ανακοίνωσε η ΑΑΣ (Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων) έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλήψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.

Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων:

Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:

  1. Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και
  2. Η παράληψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλήψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.

Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς όρους».

Author: simos

Pubdate: 2019-08-20 09:04:44
Source: Source link
Attachment:

«Η Ανόρθωση μου χρωστά δύο μηνιάτικα, πάντα λένε αύριο»

Ο Γιούρχεν Στρέπελ μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει λεφτά να παίρνει από την Ανόρθωση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η «Μεγάλη Κυρία», χρωστάει στον Ολλανδό τεχνικό δύο μηνιάτικα.

«Μου χρωστάνε δύο ολόκληρους μήνες, δηλαδή δύο μήνες καθυστερημένα λεφτά. Πάντα λένε αύριο…», ήταν το σχόλιο του Στρέπελ.

Author: gavriel

Pubdate: 2019-08-20 07:59:31
Source: Source link
Attachment:

«Καρφί» Στρέπελ για ΑΠΟΕΛ και διαιτησία, «Απόλλων η καλύτερη ομάδα»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του παραχώρησε ο άλλοτε προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούρχεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην «Μεγάλη Κυρία» τονίζοντας πως οι κυανόλευκοι του χρωστάνε δύο μηνιάτικα.

Παράλληλα, μίλησε και για το κυπριακό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο Απόλλων έχει την καλύτερη ομάδα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι μόνιμος πρωταθλητής υποστηρίζοντας πως πάντα έχει την εύνοια της διαιτησίας.

Για τα χρωστούμενα: «Μου χρωστάνε δύο ολόκληρους μήνες, δηλαδή δύο μήνες καθυστερημένα λεφτά. Πάντα λένε αύριο».

Η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο: «Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στο νησί. Επίσης, το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ώριμο, είναι ο πρωταθλητής, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βέβαια, υπάρχει υποστήριξη από τη διαιτησία στα κρίσιμα σημεία κάθε διοργάνωσης εντός των συνόρων, μου θυμίζει τη Φέγενορντ που παίρνει εύκολα πέναλτι μέσα στην έδρα της».

Υπάρχει βελτίωση, αλλά βλέπει δυσκολίες στην πληρωμή: «Το ΑΠΟΕΛ δίνει εκατομμύρια στους παίκτες. Οι ομάδες στην Κύπρο παίζουν μόνο για να κερδίσουν, δεν είναι αφελείς και οι συνθήκες είναι δύσκολες. Οι παίκτες είναι έμπειροι και δε μπορώ να μη σταθώ στο επίπεδο που είναι ανεβασμένο. Πάντως, στα οικονομικά, αρκετές ομάδες δε τα πηγαίνουν καλά, μου χρωστάνε δύο μήνες καθυστερημένα χρήματα».

Author: gavriel

Pubdate: 2019-08-20 07:51:44
Source: Source link
Attachment:

H 16λεπτη συνέντευξη του Τιμούρ Κετσπάγια

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ (25/08, 19:00) με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αναλύει το σκεπτικό και το πλάνο του σε συνέντευξη στην τηλεοπτική πλατφόρμα της CableNet.

Θυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό το περασμένο Σάββατο (24/08) με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ηττήθηκαν με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα, ενώ πριν δύο εβδομάδες η ομάδα του Κετσπάγια αντιμετώπισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ με την αναμέτρηση να τελειώνει στην «λευκή» ισοπαλία (10/08, 0-0).

Δείτε πιο κάτω το οπτικοακουστικό υλικό της συνέντευξης και σε γραπτό λόγο ΕΔΩ.Author: gavriel

Pubdate: 2019-08-19 13:37:14
Source: Source link
Attachment:

Ανόρθωση: Αγώνας δρόμου για τους δύο ενόψει ΑΕΛ, πως καθορίζουν το πλάνο

Δεν έλειψαν τα προβλήματα από την Ανόρθωση στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια στερήθηκε σε μερικές προπονήσεις τον Μάριο Στυλιανού ο οποίος όμως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Από την άλλη, πρόβλημα προέκυψε και με τους Σελίν-Λόρια, οι οποίοι μάλιστα χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (25/8). Από το στρατόπεδο των κυανόλευκων τονίζεται πως αμφότεροι θα κάνουν αγώνα δρόμου, ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι διαθέσιμοι.

Πάντως στο φιλικό με την Ομόνοια όταν αποχώρησε ο Σελίν, στη θέση του πέρασε ο Πηλέας ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και στην πρόβα-τζενεράλε με την Πάφο, με τον 20χρονο να αφήνει θετικές εντυπώσεις. Από την άλλη, ο Παπαδόπουλος δηλώνει ετοιμοπόλεμους αφού βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια και στα δύο δυνατά τεστ της «Κυρίας». Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αναμένει τους δύο ποδοσφαιριστές ενώ θα αξιολογήσει και την αγωνιστική τους κατάσταση. Ο αγώνας της πρεμιέρας είναι ένα κλασσικό ντέρμπι με την ΑΕΛ γι’ αυτό και ο Γεωργιανός δεν θέλει να ρισκάρει.

Author: agathi

Pubdate: 2019-08-19 10:45:56
Source: Source link
Attachment: