Ανόρθωση: Αποκάλυψη για τα οικόπεδα και το πάρκινγκ!

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Λοΐζος Λοΐζου, αποκάλυψε ότι η πλευρά Πουλλαΐδη ζητούσε να πληροφορηθεί για το μέγεθος του οικοπέδου και όλων των χώρων του γηπέδου περιλαμβανομένου και του πάρκινγκ: «Στο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο στις 13/03/2019 μου αποστάληκε το MοU υπάρχει πρότερη ενδοεταιρική αλληλογραφία βάσει της οποίας ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Group CFO Poullaides Group of Companies, ζητά μεταξύ άλλων να πληροφορηθεί για ‘total plot size if possible split between stadium parking and other”.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις ως πρόεδρος του ιστορικότερου Συλλόγου του τόπου έκρινα ότι ήταν αναγκαίο το προτεινόμενο από τον Χρίστο Πουλλαϊδη MοU να μελετηθεί ενδελεχώς και να διαμορφωθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση του Συλλόγου. Η επιβίωση του Συλλόγου είναι πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό ιδιοτελές συμφέρον και επιδίωξη».

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 08:44:45
Source: Source link
Attachment:

Ανόρθωση: Mε τα θέλω του Πουλλαΐδη ή στον «αναπνευστήρα»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Παράταση πέντε ημερών και διορισμό τριμελής επιτροπής για διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης το βράδυ της Πέμπτης.

Επί της ουσίας δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη ως προς την επόμενη μέρα στα διοικητικά της «Κυρίας», αφού η πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος απουσίασε αλλά εκπροσωπήθηκε από τον γιο του, Αντρέα Πουλλαΐδη και τον συνεργάτη του Μάριο Μιχαήλ, απέσυρε από το τραπέζι του μνημόνιο συναντίληψης «παγώνοντας» τις διαδικασίες επιστροφής του στην εταιρεία.

Ο πρόεδρος του σωματείου Λοΐζος Λοΐζος στην ομιλία του σήκωσε το… γάντι και απάντησε σε όσους κατηγορούν τη διοίκηση του σωματείου, άφησε εκτεθειμένο τον Ανδρέα Παντελή για τους χειρισμούς στο οικονομικό κομμάτι. Έντονος στην ομιλία του ήταν και ο πρόεδρος της εταιρείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος χαρακτήρισε γελοιότητες τις κατηγορίες μερίδας φίλων της Ανόρθωσης για κατάχρηση εξουσίας επισημαίνοντας την τραγική οικονομική κατάσταση που άφησε η διοίκηση Παντελή.

Διαβάστε επίσης: Xατζηπαντέλας: «Oι βλακείες και οι σαχλαμάρες έχουν τα όριά τους»

Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του Χρήστου Πουλλαΐδη. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας σύντομα θα φανερώσει τις προθέσεις του κατά πόσο θα επιστρέψει στο τραπέζι των συνομιλιών ξέροντας πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή που να μπορεί να δώσει λύσεις στα πολλά οικονομικά προβλήματα, κάτι που αποτελεί διαπραγματευτικό… όπλο για επίτευξη συμφωνίας με τις δικές του επιθυμίες.

Διαβάστε επίσης: «Πήγε η ΑΗΚ να κόψει το ρεύμα στο “Aντώνης Παπαδόπουλος”»

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το ιστορικό σωματείο της Ανόρθωσης, αφού εάν δεν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, οι συνέπειες για την ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι καταστροφικές.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η ομιλία Λοΐζου για Πουλλαΐδη, ονόματα και χρηματικά ποσά

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 08:17:27
Source: Source link
Attachment:

Οι επαφές με Πουλλαΐδη και η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση

Τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στην Ανόρθωση μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου το βράδυ της Πέμπτης ανέλυσε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν γεμάτη η αίθουσα από κόσμο και από μέλη που ήθελαν να μάθουν και να κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Αυτό έγινε, το Δ.Σ. του συλλόγου ξεκίνησε μέσα από τις ομιλίες και μέσα από ερωτήσεις να εξηγεί τι έγινε και να ενημερώνει πως προχώρησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Πουλλαΐδη. Στη συνέλευση ήταν και οι εκπρόσωποι του κ. Πουλλαΐδη που ανέλυσαν και εκείνοι την πορεία των συζητήσεων. Μέσα από τις ερωτήσεις και τις απόψεις που υπήρχαν ήταν λογικό να υπάρχουν διαφωνίες και μια μικρή ένταση και όχι όπως γράφτηκε σε κάποια μέσα ενημέρωσης. Είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε περισσότερα. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος είναι λογικό να προκύπτουν έντονες διαφωνίες. Στην ουσία της συνέλευσης, τέθηκε το αίτημα ώστε συσταθεί μια επιτροπή που θα έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του κ. Πουλλαΐδη. Το νόημα, είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η τριμελούς επιτροπή θα έρθει σε επαφή με σκοπό να έρθει σε συμφωνία και ευελπιστούμε πως θα υπάρχει αίσια κατάληξη, αφού τόσο το Δ.Σ., όσο και η πλευρά του κ. Πουλλαΐδη νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το καλό της Ανόρθωσης. Το άλλο θέμα που τέθηκε στην συνέλευση ήταν πως οποιαδήποτε συμφωνία προκύψει, θα πρέπει να τεθεί, πριν πάρει επίσημη μορφή, προς έγκριση του Δ.Σ. του συλλόγου. Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις και να ενημερωθεί η γενική συνέλευση».

Μήπως οι ενέργειες για ενημέρωση του κόσμου άργησαν να γίνουν; «Αυτή η ερώτηση τέθηκε από μέλος του σωματείου, το κατά πόσο οι ενέργειες δεν έγιναν τη κατάλληλη στιγμή. Αναλύθηκαν πολλά στη συνέλευση. Ήταν πολλά τα θέματα που ήταν ανοικτά. Στην ουσία, αυτό που μένει είναι πως θα πορευτούμε από εδώ και πέρα πως θα βρούμε τις λύσεις για να πάμε μπροστά».

Για τις οικονομικές εκκρεμότητες: «Υπάρχουν και οι οικονομικές εκκρεμότητες. Και εφόσον δεν υπάρξουν οι λύσεις, οι ποινές θα είναι αρκετά βαριές. Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις μέσα σε κοντινό χρονικό διάστημα».

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 07:29:49
Source: Source link
Attachment:

«Πήγε η ΑΗΚ να κόψει το ρεύμα στο “Aντώνης Παπαδόπουλος”»

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε με την ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης περιέγραψε στην ομιλία του στην χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πήγε συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου για να κόψει το ρεύμα.

Το σχετικό απόσπασμα

«Εν μέσω του θορύβου και του απόηχου του θέματος Ουζόχο, την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε, ήρθε συνεργείο της Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να μας κόψει το ρεύμα (!). Λίγο αργότερα παραλάβαμε ένα e-mail που έλεγε ότι η Όρενμπουργκ κατάγγειλε την Ανόρθωση στη FIFA αξιώνοντας 600 χιλιάδες ευρώ συν κάτι παράξενα πέναλτι! Και για να κλείσει καλά η… μέρα, μάς ενημέρωσαν από την Τράπεζα ότι η Ανόρθωση θα μπει στο ΚΑΠ λόγω ακάλυπτων επιταγών!».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Μιχάλη Χατζηπαντέλα: «Oι βλακείες και οι σαχλαμάρες έχουν τα όριά τους»

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 07:09:54
Source: Source link
Attachment:

Xατζηπαντέλας: «Oι βλακείες και οι σαχλαμάρες έχουν τα όριά τους»

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης, Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Στην ομιλία του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου απάντησε σε έντονο ύψος στις «λασπολογίες» περί «καρεκλοκενταύρων», ανέλυσε τα δεδομένα που συνάντησε με την ανάληψη της ποδοσφαιρικής εταιρείας και τόνισε πως η Ανόρθωση κινδυνεύει να χάσει τον προσανατολισμό της και την ανθρωπιά της.

Αναλυτικά η ομιλία του Μιχάλη Χατζηπαντέλα

«Φίλες και φίλοι

Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ σύντομος σε μια προσπάθεια να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και κάποιες εμπειρίες μου, ως προσωρινός Πρόεδρος της Εταιρείας.

Θυμάμαι πολύ έντονα, ότι η ομάδα μας ήταν ακέφαλη και μόλις είχαμε ηττηθεί από τον Ερμή στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του γκρουπ του υποβιβασμού. Συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μεγαλομέτοχο κ. Χρίστο Πουλλαϊδη, του ζητήσαμε να αναλάβει και μας αρνήθηκε ευγενικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η ομιλία Λοΐζου για Πουλλαΐδη, ονόματα και χρηματικά ποσά

Την ίδια στιγμή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο και τον κ. Πουλλαϊδη για την έγκριση τους να αναλάβω την τιμητική θέση της προεδρίας της Εταιρείας.

Δεν έχει σημασία πώς και κάτω από ποιες συνθήκες ανέλαβα την προεδρία της Εταιρείας. Ακόμη και σήμερα, βουίζουν στ’ αυτιά μου, τα λόγια, συγγενών, φίλων, γνωστών, ακόμη και αντιπάλων: «Μα είσαι πελλός;»! Όπου πήγαινα άκουγα το ίδιο πράγμα: «Μα είσαι πελλός;»! Αισθάνθηκα, όμως, την ανάγκη, να βάλω ένα λιθαράκι για να ξεπεράσουμε την κρίση, έστω κι αν όλοι γνωρίζαμε ότι θα είχα πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.

Εν μέσω του θορύβου και του απόηχου του θέματος Ουζόχο, την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε, ήρθε συνεργείο της Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να μας κόψει το ρεύμα (!). Λίγο αργότερα παραλάβαμε ένα e-mail που έλεγε ότι η Όρενμπουργκ κατάγγειλε την Ανόρθωση στη FIFA αξιώνοντας 600 χιλιάδες ευρώ συν κάτι παράξενα πέναλτι! Και για να κλείσει καλά η… μέρα, μάς ενημέρωσαν από την Τράπεζα ότι η Ανόρθωση θα μπει στο ΚΑΠ λόγω ακάλυπτων επιταγών!

Διαβάστε επίσης: Ένταση, λογομαχίες και σπρωξίματα στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Ταυτόχρονα έπρεπε να διαχειριστώ και τα αγωνιστικά θέματα. Το έχω πει και δημόσια, ότι έπαθα το μεγαλύτερο σοκ όταν συνάντησα τον προπονητή μας, τον κ. Στρέπελ. Μου ανέφερε ότι οι παίκτες μας δεν ήθελαν να προπονηθούν και να παίξουν, διότι ήταν απλήρωτοι! Ότι το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ κακό κι ότι με αυτά τα δεδομένα κινδυνεύαμε να πέσουμε στη Β’ κατηγορία! Έκανα ότι δεν τον άκουσα… Έθεσα ως προτεραιότητα να πληρωθούν αμέσως οι παίκτες και αρχίσαμε σιγά – σιγά μια προσπάθεια να βελτιώσουμε το κλίμα και την ψυχολογία των αθλητών.

Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες μίας εμπειρίας, πρωτίστως τραυματικής και συγχρόνως, απίστευτα ψυχοφθόρας. Θα πω μόνο ότι άρχισαν να καταφθάνουν νέες προσφυγές, όπως αυτές του Ρόνι Λέβι και του Φελγκέιρας, ενώ σε κάποια στιγμή έπρεπε να καλύψουμε οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με πρώην ποδοσφαιριστές όπως τον Παλάνκα, τον Σισέ και Βάρκιτς!

Διαβάστε επίσης: Ο Παντελή έλεγε ότι ο Κατσαράβα ήταν πουλημένος στην Σπάρτακ Μόσχας!  

Σε αυτό το διάστημα πληρώσαμε δύο μισθούς των ποδοσφαιριστών και άλλες υποχρεώσεις ύψους 300 περίπου χιλιάδων ευρώ, για να περάσουμε τα Κριτήρια Μαρτίου. Από την υπηρεσία του VAT μας ενημέρωσαν ότι η Ανόρθωση πλήρωσε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια… Ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων προήλθε από τα μέλη και τον κόσμο της Ανόρθωσης. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες απέναντι σ’ αυτήν την υπέροχη «φυλή», του αγνούς Ανόρθωσιάτες που ευαισθητοποιούνται και βοηθούν ακόμη και από το υστέρημά τους. Με εισφορές, με λαχνούς, δείχνουν την άδολη αγάπη τους γι’ αυτόν τον Σύλλογο. Έγιναν και πολύ όμορφες εκδηλώσεις, όπως αυτή στη Παραλίμνι και στη Λεμεσό, ενώ προγραμματίζονται και κάποιες άλλες.

Εν τω μεταξύ, ήμασταν σε συνεχή επαφή με τον μεγαλομέτοχο κ. Χρίστο Πουλλαϊδη και ουσιαστικά αποφασίζαμε από κοινού. Κατόπιν συνεννόησης μαζί του, διορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της δικής του επιθυμίας, ο κ. Μάριος Μιχαήλ καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Γιάννος Κωνσταντίνου. Ταυτόχρονα ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και όπως γνωρίζετε, έχουν γίνει κάποια πράγματα. Ο ίδιος, μάλιστα χειρίστηκε τα θέματα της Όρενμπουργκ, του ατζέντη Μαμούκα και του Ρόνι Λέβι και ο Γιαννος Κωνσταντίνου του θέμα του Λαβόρδε.

Είναι αλήθεια ότι στο πλαίσιο της επαφής μας με τον κ. Πουλλαϊδη, μας ζήτησε να διεξάγουμε μία έρευνα στα οικονομικά της Εταιρείας από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Για να εξεταστεί προσεκτικά τι έχει ξοδευτεί και που και να διερευνηθεί οποιαδήποτε οικονομική ανωμαλία. Συμφωνώ απολύτως και στο συγκεκριμένο θέμα ταυτίζομαι πλήρως με τον κ. Πουλλαίδη. Πάνω απ’ όλα διαφάνεια!

Περιμέναμε, ωστόσο, να περάσουμε επιτυχώς τα Κριτήρια Μαρτίου, όπως κι έγινε, περιμέναμε να σωθεί η ομάδα, όπως και έγινε, και ακολούθως να δράσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Πόσο άσχημο θα ήταν να επικοινωνούμε καθημερινά με τον κόσμο, να ζητούμε τη βοήθεια του για λαχνούς 100 και 200 ευρώ και ταυτόχρονα να ανακοινώνουμε τον διορισμό εγκεκριμένου λογιστή και ποινικολόγου για διερεύνηση τυχόν ανωμαλιών στα οικονομικά;

Μέσα στην ανασφάλειά μας για την επόμενη ημέρα, μέσα στην αφόρητη πίεση, και το βάρος της τεράστιας ευθύνης σίγουρα θα κάναμε και λάθη. Κι απολογούμαι αν πικράναμε κάποιους ή αν κάποια πράγματα δεν τα καταφέραμε καλύτερα. Πάντοτε όμως, είχαμε και έχουμε απόλυτο σεβασμό και στους θεσμούς και πρωτίστως στον άνθρωπο.

Ξαφνικά, οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά για να ξεπερασθεί η κρίση στην Ανόρθωση άρχισαν να στοχοποιούνται! Άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Κι επειδή, δυστυχώς, η διχόνοια είναι συχνό φαινόμενο στην ανορθωσιάτικη Οικογένεια, κάποιοι κατηγορούνταν και υβρίζονταν χυδαία. Λάσπη, κι άλλη λάσπη κι ότι κολλήσει!Ζούμε κι εμείς στη σύγχρονη εποχή και παρακολουθούμε κι εμείς τα Μέσα Ενημέρωσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και Διαβάζαμε σχόλια «Τούτοι εφάαν τζαί εσπάσαν»!

Μα ποιοι «εφάαν τζαι εσπάσαν»;

Από που τα εφάαν;

Πότε τα εφάαν; Που βρέθηκαν τα χρήματα για να τα φάσιν;

Και κάτι τελευταίο… Προφανώς στο πλαίσιο της λασπολογίας, ξαφνικά άρχισαν κάποιοι να κατηγορούν ότι «γλυκαθήκαμε από την καρέκλα», «γαντζωθήκαμε στην καρέκλα μας». Έχουν και οι βλακείες και οι σαχλαμάρες τα όριά τους. Ποια καρέκλα; Βεβαίως και είναι ύψιστη τιμή η προσφορά στην Ανόρθωση, αλλά τη δική μου την καρέκλα, την παραχωρώ αυτή τη στιγμή!

Κι είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όποιος επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας, εγώ θα τον χειροκροτήσω και θα τον στηρίξω πρώτος! Από αυτή τη στιγμή!

Κύριε επίτιμε πρόεδρε,

Ντρέπομαι που το λέω. Στο παρελθόν δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά πρέπει να είναι αλήθεια. Αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου, υποφέρει. Ο αγαπημένος μας σύλλογος, η έμπνευσή μας, η περηφάνιά μας, η ελπίδα μας, είναι άρρωστη βαριά! Και θα υποφέρει αν δεν αλλάξουμε μυαλά.

Πολύ φοβάμαι ότι η Ανόρθωση μαζί με τον προσανατολισμό της, κινδυνεύει να χάσει κι αυτό που λέμε την ανθρωπιά της. Αν δεν υποτάξουμε το εγώ μας, αν δεν πρυτανεύσει το ΕΜΕΙΣ, αν δεν στρέψουμε το βλέμμα στη βασιλεύουσα Αμμόχωστο για να πάρουμε δύναμη και να ξαναγίνουμε μια γροθιά, πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη!

Σας ευχαριστώ…»

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 06:24:36
Source: Source link
Attachment:

Aνόρθωση: Συνέλευση με… μαύρο καπνό

Πενθήμερη παράταση -τουλάχιστον- θα πάρει το διοικητικό σίριαλ στην Ανόρθωση. Αυτό αποφάσισε η χθεσινή Γενική Συνέλευση, η οποία κύλησε με πολλές εντάσεις, λογομαχίες και αποκαλύψεις. Η συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου να ορίσει τριμελή επιτροπή για να αρχίσει ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, διάρκειας πέντε ημερών, με στόχο να βρεθεί η χρυσή λύση και ο μεγαλομέτοχος να αναλάβει τη διαχείριση της Εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν παρευρέθηκε στη χθεσινή συνέλευση «λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και συναντήσεων οι οποίες έχουν διευθετηθεί πιο πριν», όπως ανακοινώθηκε, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον γιο του Ανδρέα Πουλλαϊδη και τον συνεργάτη του Μάριο Μιχαήλ. «Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει συζήτηση για το MoU αφού αυτό έχει ήδη απορριφθεί και είναι σαν να μην υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων στο e-mail που ανέγνωσε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην ομιλία του, αφού ανέλυσε ολόκληρη τη διαδρομή από το 2016 όταν ο Ανδρέας Παντελή επανεμφανίστηκε στα διοικητικά, μέχρι σήμερα. Ξεκαθάρισε ότι ήταν και παραμένει προσηλωμένος στην επιστροφή του Χρίστου Πουλλαΐδη στα διοικητικά διότι η Ανόρθωση τον χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης: Ο Παντελή έλεγε «έννε με μπακίρες που κάμνεις ομάδα»

«Σκοπός μου πάντα ήταν το όχι σύγκρουση αλλά συναίνεση. Δυστυχώς για λόγους πέραν των προθέσεων και δυνατοτήτων μου δεν τα κατάφερα και δεν αποφύγαμε τα ρεζιλίκια και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Τον τελευταίο χρόνο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες εγώ προσωπικά και το συμβούλιο μου έχει διασυρθεί και συκοφαντηθεί από κατευθυνόμενα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες όσο κανένας άλλος. Κύριοι ούτε παιχνίδια στήσαμε ούτε στοιχήματα παίξαμε ούτε χρήματα της Ανόρθωσις φάγαμε και ούτε προσβάλαμε την Ανόρθωση με την συμπεριφορά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λοΐζος Λοΐζου
Αναφέρθηκε επίσης στον προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην τρέχουσα περίοδο: «Ο Αντρέας Παντελή πραγματοποιεί μετεγγραφές προς ενίσχυση της, χωρίς καμία πληροφόρηση προς τον σύλλογο. Σε συνεχόμενες υποδείξεις μας και κραυγές αγωνίας μας και προτροπές προς τον Αντρέα Παντελή να προσέχει πόσα σπαταλά πάντα μας έλεγε με έντονο ύφος «ένε με τις μπακίρες που κάμνεις ομάδα», άμα θέλετε βγείτε στον κόσμο και πείτε ότι δεν θα επιτρέψετέ να γίνουν μεταγραφές».

Διαβάστε επίσης: Ένταση, λογομαχίες και σπρωξίματα στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Αποκάλυψε επίσης ότι «τις €400.000 για τη μετεγγραφή Κατσαράβα θα το αναλάμβαναν προσωπικά ο Αντρέας Παντελή και ο Κυριακός Γιάγκου και ότι είναι πουλημένος στην Σπάρτακ Μόσχας για το ποσό των €700.000» και ότι έχει υπογραφεί και σχετική συμφωνία! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε, επίσης, ότι η Εταιρεία διεξάγει τις έρευνες και ελέγχους για τυχόν ατασθαλίες και κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης Αντρέα Παντελή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ MοU

Για το Μνημόνιο Συναντίληψης, ο Λοΐζος Λοΐζου ανέφερε: «Στις 13/03/2019 μου αποστέλλεται το πρώτο MοU από τον Μαρίνο Μήτρου (επομένως όχι 45 μέρες όπως συκοφαντούν μέχρι τις 12/4/2019 που το απέσυραν) το οποίο μου ζητήθηκε άμεσα, χωρίς μελέτη και συζήτηση να υπογράψω και δεν αποδέχτηκα. Το πρώτο MοU ήταν πολύ πρόχειρο, κακογραμμένο και αντιφατικό, το οποίο έχριζε οπωσδήποτε μελέτη και επεξεργασία.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η ομιλία Λοΐζου για Πουλλαΐδη, ονόματα και χρηματικά ποσά

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ζητά μείωση της ετήσιας χορηγίας έναντι των χρεών του Συλλόγου από €500.000 σε €100.000 χωρίς να εξετάζει εάν αποπληρώνονται τα χρέη του Συλλόγου. Την επεξεργασία και διαπραγμάτευση ανέλαβαν εκ μέρους του συλλόγου ο Αδάμος Μοντάνιος, ο Κώστας Γιωργκάτζιης και Τάσος Αναστασιάδης. Άνθρωποι καταρτισμένοι επαγγελματίες, έντιμοι και πάνω από όλα διαλλακτικοί. Το πρωί της Τρίτης 09/04/2019 είχα συνάντηση με τον κύριο Πουλλαϊδη για συζήτηση διάφορων θεμάτων και αναφέραμε όπως εντός της βδομάδας να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του μνημονίου και να συμφωνηθεί .

Την Τετάρτη 10/04/2019 το απόγευμα η ομάδα επεξεργασίας του μνημονίου Αδάμος Μοντάνιος, Κώστας Γιωρκάτζιης και Τάσος Αναστασιάδης ολοκλήρωσαν. Τηλεφώνησα στο Μάριο Μιχαήλ και του είπα ότι αύριο το πρωί μπορούμε να συναντηθούμε γύρω από το τραπέζι για να κλείσουμε και να υπογράψουμε, μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε σε μια ώρα για να κλείσουμε την ώρα συνάντησης. Δεν μου τηλεφώνησε ποτέ. Τον έψαξα την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11/04/2019 και μου απάντησε το απόγευμα. Μου απολογήθηκε και μου είπε ότι ήταν άρρωστος με βρογχοπνευμονία. Μου ανέφερε ότι την επόμενη μέρα αν ήταν καλά θα μου τηλεφωνούσε για να συνεννοηθούμε. Του τηλεφώνησα εγώ και δεν μου απαντούσε. Το βράδυ πήγε στη συνεδρία της Εταιρείας και μεταξύ άλλων πληροφόρησε το Δ.Σ. της εταιρείας ότι αποσύρουν και το MοU».

Χατζηπαντέλας: «Παραχωρώ τη θέση μου αυτή τη στιγμή»!

Στοχοποιημένοι αισθάνθηκαν ότι βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου της Ανόρθωσης. Σε βαθμό που ο προέδρος της Εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει άμεσα! «Προφανώς στο πλαίσιο της λασπολογίας, ξαφνικά άρχισαν κάποιοι να κατηγορούν ότι “γλυκαθήκαμε από την καρέκλα”, “γαντζωθήκαμε στην καρέκλα μας”. Ποια καρέκλα; Βεβαίως και είναι ύψιστη τιμή η προσφορά στην Ανόρθωση, αλλά τη δική μου την καρέκλα, την παραχωρώ αυτή τη στιγμή! Κι είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όποιος επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας και αντιπρόεδρος στον Σύλλογο, εγώ θα τον χειροκροτήσω και θα τον στηρίξω πρώτος! Από αυτή τη στιγμή!», ανέφερε στην ομιλία του ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Author: simos

Pubdate: 2019-04-19 05:56:55
Source: Source link
Attachment:

Για πρώτη φορά επισημοποιήθηκε η πρόσληψη Κετσπάγια!

Ήταν κοινό μυστικό, αλλά κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του σωματείου της Ανόρθωσης, στην οποία αποφασίστηκε όπως συσταθεί τριμελής επιτροπή για επαφές με την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη το επόμενο πενθήμερο, ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Ο Παντελή έλεγε «έννε με μπακίρες που κάμνεις ομάδα»

Στην ομιλία του προέδρου του σωματείου Λοΐζου Λοΐζου που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Χρήστου Πουλλαΐδη και της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας με τον Γεωργιανό προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ένταση, λογομαχίες και σπρωξίματα στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Author: simos

Pubdate: 2019-04-18 20:07:00
Source: Source link
Attachment:

«Παντελή και Γιάγκου υπέγραψαν ότι θα ξοφλούσαν τις €400.000»

«Κόλαφος» για τον Ανδρέα Παντελή και τον συνεργάτη του Δρ. Κυριακό Γιάγκου ήταν η ομιλία του προέδρου του σωματείου της Ανόρθωσης, Λοΐζου Λοΐζου την οποία δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως το ποσό των 400.000 ευρώ για την μετεγγραφή του Νίκα Κατσαράβα, ποσό που συμφωνήθηκε από τους Παντελή και Γιάγκου με τον Γεωργιανό ατζέντη Μαμούκα δεν συμπεριλαμβανόταν στο έλλειμμα καθώς πρόεδρος και αντιπρόεδρος της «Κυρίας» είχαν  υπογράψει σχετική συμφωνία με την Εταιρεία να αναλάβουν προσωπικά το κόστος Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η ομιλία Λοΐζου για Πουλλαΐδη, ονόματα και χρηματικά ποσα

Το σχετικό απόσπασμα

«Στις 21/8/2018 γίνεται συνάντηση μεταξύ των Αντρέα Παντελή, Κυριακού Γιάγκου, Μαρίνου Μήτρου, Τάσου Αναστασιάδη, Κώστα Γιωργκάτζιη για το budget της χρονιάς 2018-2019.

Στο οποίο δείχνει έσοδα €4.688.000 έξοδα €5.210.000. Έλλειμμα €522.000 εάν προσθέσουμε και τις €600.000 επένδυση στον Duris μείον €300.000 συνεισφορά του Δ.Σ. της εταιρείας=έλλειμμα €821.000

Διαβάστε επίσης: Ο Παντελή έλεγε «έννε με μπακίρες που κάμνεις ομάδα»

Δεν συμπερίλαβε τις €400.000 για Κατσαριάβα και μας είπε ότι θα το αναλάβει προσωπικά ο Αντρέας Παντελή και ο Κυριακός Γιάγκου και ότι είναι πουλημένος στην Σπάρτακ Μόσχας για το ποσό των €700.000

Τελευταία ενημερωθήκαμε ότι ο Αντρέας Παντελή και Κυριακός Γιάγκου είχαν υπογράψει σχετική συμφωνία με την Εταιρεία να αναλάβουν προσωπικά το κόστος Κατσαράβα».

Author: simos

Pubdate: 2019-04-18 20:01:00
Source: Source link
Attachment:

Επίσκεψη στο ειδικό σχολείο Άγιος Λάζαρος (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Μίχαλ Ντούρις και Αντράζ Στρούνα, τον Υπεύθυνο επικοινωνίας Σάββα Πηλακούτα, τον Διευθυντή Μάρκετινγκ Σπυρίδων Λεοντάρη όπως επίσης και τον μεγάλο χορηγό Megabet Plus, επισκέφθηκαν σήμερα (18/04) το πρωί το Ειδικό Σχολείο Αγίος Λάζαρος στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, δίνοντας διάφορα δώρα και αναμνηστικά σε όλους από την Μπουτίκ της ομάδας μας ενώ έγινε γνωστό την στιγμή εκείνη πως η Megabet Plus προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά στο σχολείο, προσφέροντας λεωφορείο που θα διευκολύνει τους μαθητές στην μεταφορά τους στο σχολείο.

Ο Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στα παιδιά, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους δασκάλους για την πρόσκληση και την Megabet Plus για τη δωρεά της, ευχήθηκε στη συνέχεια ο,τι καλύτερο για τις γιορτές του Πάσχα και τόνισε πως η πόρτα της Ανόρθωσης για οποιοδήποτε παιδί επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο μαζί με το συνοδό του για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνα θα είναι πάντοτε ανοιχτή.

«Ευχαριστούμε το Ειδικό σχολείο Άγιος Λάζαρος για την άψογη φιλοξενία και εκφράζουμε την ίδια στιγμή τον απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση μας στους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο που επιτελούν», τονίζεται.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες!

Author: theoxarous

Pubdate: 2019-04-18 19:54:15
Source: Source link
Attachment: