Έπρεπε να εξετάσει τις αιτήσεις αδειοδότησης των γηπέδων… μετά την πρεμιέρα

Με σημερινή της ανακοίνωση (20/08), η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό και τα ΜΜΕ, ότι σε συνεδρία που έκανε χθες Δευτέρα 19 Αυγούστου του 2019, εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων των ομάδων Α΄ κατηγορίας της Κύπρου και όπως αναφέρει, μετά από λεπτομερή μελέτη των αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση πέντε σταδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΚΟΚΚΙΝΟ… σε γήπεδα ομάδων Α΄ κατηγορίας από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Πάντως, νωρίς συνεδρίασε η Α.Α.Σ. και έβγαλε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Κανονικά, έπρεπε να περιμένει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά να συνεδριάσει για το θέμα της αδειοδότησης των σταδίων…

Γ.Ι.

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 14:54:24
Source: Source link
Attachment:

Ανακοίνωση Ανόρθωσης για την προπώληση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ντέρμπι της πρεμιέρας με ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (25/08, 19:00) με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 12 ευρώ, στα 10 ευρώ είναι η τιμή του μαθητικού ενώ παιδικά εισιτήρια (παιδιά κάτων των 12 ετών) θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο.

Τα ταμεία και οι είσοδοί 1 και 2 της Δυτικής κερκίδας θα ανοίξουν στις 17:30 για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας μας».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 11:33:05
Source: Source link
Attachment:

Ανακοίνωσε την απόκτηση Βραχίμη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση μεταγραφής από το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπρο Βραχίμη. Ο Κύπρος την προηγούμενη χρονιά θήτευσε στην ATHIENOU A.C.

Παλαιότερα αγωνίστηκε και στην ομάδα του Λειβαδιακού.
Καλωσορίζουμε τον Κύπρο στην οικογένεια της Ανόρθωσης, του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής και δυνατός με πολλές επιτυχίες με τον Φοίνκα στο στήθος».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 11:29:41
Source: Source link
Attachment:

Ανακοίνωση από ΚΟΑ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Ανάρτηση από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού αναφέρει: 

«Με την ευκαιρία της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2019 – 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού απευθύνει αθλητικό χαιρετισμό προς τους αθλητές, παράγοντες, φιλάθλους και γενικά σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους καλεί όπως κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τηρήσουν το ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ με σκοπό την ανάδειξη της αυθεντικής μορφής του αθλητισμού.

Αναμένουμε ότι τόσο οι αθλητές, όσο και οι προπονητές και παράγοντες και κατ’ επέκταση τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες, μαζί με τους άλλους φορείς, όπως διαιτητές και παρατηρητές, αναλογισθούν τις ευθύνες που έχουν έναντι των φιλάθλων, της κοινωνίας και του αθλήματος γενικότερα, έτσι ώστε όλοι μαζί να χαρούμε ανταγωνιστικούς αγώνες, μακριά από αντιπαραθέσεις, αμφισβητήσεις και πράξεις βίας.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να είναι θεματοφύλακας του τίμιου παιγνιδιού και της αθλητικής δεοντολογίας».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 09:29:29
Source: Source link
Attachment:

ΚΟΚΚΙΝΟ… σε γήπεδα ομάδων Α΄ κατηγορίας από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων όπου αναφέρει τα εξής: 

«Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων:

Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:

  1. Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και
  2. Η παράληψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλήψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.

Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς όρους».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 09:22:33
Source: Source link
Attachment:

Τι λένε στον Στρέπελ από την Ανόρθωση για τα… ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ – Τοποθέτηση για της ΟλλανδοΚυπριακές ΜΑΧΕΣ

Δηλώσεις παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ, επί ευκαιρίας των αναμετρήσεων Ολλανδικών ομάδων, Άγιαξ και Αϊντχόφεν, απέναντι σε Κυπριακές, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, αντίστοιχα…

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ολλανδός κόουτς:

«Ο ερχομός ενός νέου προέδρου στην Ανόρθωση άλλαξε τα δεδομένα μιας και ήθελε να επιλέξει έναν νέο προπονητή. Έχω ακόμη να παίρνω δεδουλευμένα δύο μηνών αλλά πάντα μου λένε αύριο» είπε πρώτα για την παρουσία του και το διαζύγιο με την Ανόρθωση ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις δύο μάχες των Κυπριακών ομάδων με τις Ολλανδικές «Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα στο νησί, αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο ώριμος έχοντας κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και όντας ο μεγαλύτερος σύλλογος.

Όλα του πήγαν δεξιά την περασμένη σεζόν και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως έλαβε κάποια βοήθεια αλλά ακόμα και η Φέγενορντ κάποιες φορές παίρνει κάποια πέναλτι όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Πέρσι στην Ανόρθωση το μισθολόγιο έφτασε τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ του ΑΠΟΕΛ ήταν μεταξύ 9 και 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα χρήματα αυτά αφορούν αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές και όλες οι κυπριακές ομάδες παίζουν για τη νίκη, ανεξάρτητα από το αν έχουν καλή ή κακή απόδοση. Ο ρυθμός των αγώνων θα έλεγα ότι είναι χαμηλός λόγω του μεγάλου μέσου όρου ηλικίας των ποδοσφαιριστών».

Πατήστε εδώ για να δείτε το ξένο δημοσίευμα με τις δηλώσεις Στρέπελ

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 08:55:30
Source: Source link
Attachment:

Κύπριες ποδοσφαιρίστριες έκαναν το άλμα σε ομάδες του εξωτερικού

Κύπριες ποδοσφαιρίστριες έκαναν αυτό το καλοκαίρι το μεγάλο άλμα, παίρνοντας μεταγραφή για ομάδες του εξωτερικού.

Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη τόσο για τις ίδιες όσο και για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο της Κύπρου αφού η  παρουσία τους σε ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα στο εξωτερικό θα τις βοηθήσει να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, οι μεταγραφές αυτές δίνουν κίνητρο και σε άλλες Κύπριες ποδοσφαιρίστριες οι οποίες έχουν ως στόχο να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.

Η Χριστιάνα Σολωμού πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της, παίρνοντας μεταγραφή στην Πρωταθλήτρια Τσεχίας Σπάρτα Πράγας. Η Σπάρτα συμμετέχει στο Champions League Γυναικών.
Διαβάστε: 

Μεταγραφή «ΜΠΑΜ» για μία από τις καλύτερες Κύπριες ποδοσφαιρίστριες – Το άξιζε και… ΚΕΡΔΙΣΕ το όνειρο της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η 17χρόνη Έλενα Αριστοδήμου συμφώνησε με την Eskilstuna United, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην πρώτη Κατηγορία της Σουηδίας.

Στην Αγγλία θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά η Φιλίππα Σάββα. Η διεθνής ποδοσφαιρίστρια πήρε μεταγραφή από τη Liverpool Feds στην Lewes FC η οποία συμμετέχει στην FA Women’s Championship (δεύτερη κατηγορία Αγγλίας).

Διαβάστε: 

Πήρε μεταγραφή η Κύπρια παίκτρια στην Αγγλία! Την ήξερε ο κόουτς – Συμπαίκτρια με γνώριμη στην Κύπρο ξένη ποδοσφαιρίστρια

Στις ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο του Kentucky συνεχίζει την καριέρα της η διεθνής τερματοφύλακας Γεωργία Κατσονούρη. Η Γεωργία θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πανεπιστημίου στο οποίο θα φοιτά με πλήρη αθλητική υποτροφία.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-20 07:01:14
Source: Source link
Attachment:

«Γίνε ο 7ος…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης υπενθυμίζει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου Πετόσφαιρα Αντρών υπενθυμίζει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2019/2020.

Η καινούργια σεζόν αρχίζει και η ομάδα μας στοχεύει ψηλά .Σε αυτή την προσπάθεια στήριξε την ομάδα μας , γίνε ο 7ος πετοσφαιριστής , μας αξίζει το δικαιούμαστε , άλλωστε είμαστε η Ανόρθωση Αμμοχώστου …. κάτι περισσότερο από ένας Σύλλογος.

Διάθεση: Θεμιστόκλειον Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Τηλ : 25715760».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-19 20:01:31
Source: Source link
Attachment:

Ο Κουλούρης μίλησε για όλα – Πως θυμήθηκε το πέρασμα του από Κύπρο και Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε αποκλειστικά στο SDNA για την ζωή και την νέα ποδοσφαιρική του περιπέτεια στη Γαλλία και την Τουλούζ και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Το SDNA ταξίδεψε και έζησε για περίπου μία εβδομάδα στην Τουλούζη. Την πόλη στην οποία ο Ευθύμης Κουλούρης θα περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια της ζωής του.

Όλο αυτό το διάστημα σας μεταφέραμε το παλμό της πόλης, της τοπικής ομάδας, αλλά και της καθημερινότητας του 23χρονου επιθετικού μέσα από μία σειρά θεμάτων με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Πλέον η σκυτάλη περνάει στον απόλυτο πρωταγωνιστή, – τον ίδιο – τον Ευθύμη Κουλούρη, που μίλησε αποκλειστικά στο SDNA για την ζωή και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Τουλούζη.

Από την πρώτη κι όλας ημέρα εδώ, στην πόλη της Νότιας Γαλλίας αντιλαμβάνεσαι τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης που έχουν για το ποδόσφαιρο. Οι ανοικτές για το κοινό προπονήσεις, το standing ovation μετά τη λήξη του αγώνα, η σχέση που αναπτύσσουν οι ποδοσφαιριστές με τους οπαδούς, είναι ορισμένες μόνο από τις πολλές διαφορές που μπορεί κανείς να συναντήσει.

Το διάστημα της παραμονής μας στην Τουλούζη, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά, το πως βιώνει ο διεθνής φορ, το νέο του ξεκίνημα. Απο τις βόλτες του στο κέντρο της πόλης συντροφιά με τον σκύλο του (την Νέλλα) μέχρι και τα μέρη που επιλέγει για να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του…

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για όλα αυτά σε μία διαφορετική από τις συνηθισμένες συνεντεύξεις του.

Απολαύστε τον…

– Ευθύμη μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου ο ερχομός σου στη Γαλλία και τη Ligue 1;

«Ξεκινώντας από τα αγωνιστικά, αυτό που από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση είναι ο ρυθμός. Οχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις. Για παράδειγμα στην περίοδο της προετοιμασίας υπήρχαν ημέρες που κάναμε τριπλές προπονήσεις. Οσον αφορά την εξωγηπεδική ζωή, όντας μαθημένος να ζω σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως παρά το γεγονός πως η Τουλούζη είναι μια πόλη που έχει πληθυσμό κοντά στο 1.500.000, οι δρόμοι του κέντρου δεν έχουν κίνηση, πιο πολύ συναντάς ποδηλάτες σε αυτούς παρά αυτοκίνητα και φυσικά έχω να ακούσω κόρνα αυτοκινήτου από την ημέρα που έφυγα από την Ελλάδα (γέλια). Επίσης η αρχιτεκτονική που είναι χτισμένη η πόλη και τα πολλά και εντυπωσιακά ομοιόμορφα κτίρια».

– Η γαλλική γλώσσα να υποθέσω πως είναι ότι πιο δύσκολο έχεις να αντιμετωπίσεις στο πρώτο διάστημά σου στην Γαλλία; 

«Είναι το πιο δύσκολο θέμα που έχω. Δυστυχώς είναι ελάχιστοι αυτοί που μιλάνε Αγγλικά, κάτι δυσκολεύει την καθημερινότητά μου. Αμεσα θα ξεκινήσω τα μαθήματα, αφού η νοοτροπία τους είναι πως ο ξένος ποδοσφαιριστής πρέπει να δείξει ενδιαφέρον για να γνωρίσει τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά τους. Πιστεύω μόλις αρχίσω να μιλάω την γλώσσα τους τα πράγματα για μένα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα».

– Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε όλους τους Ελληνες ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να αγωνιστούν στο εξωτερικό;

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για καθέ έναν ποδοσφαιριστή να κυνηγήσει το όνειρό του. Το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Σε ωριμάζει τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ως άνθρωπο και αυτό το καταλαβαίνεις από τις πρώτες κι όλας ημέρες. Εύχομαι στον καθένα να το ζήσει αυτό στην καριέρα του. Και η μεταγραφή σε μία ομάδα του εξωτερικού είναι αυτή που θα σε κάνει να ανέβεις επίπεδο για να ζήσεις μια απόλυτα πετυχημένη καριέρα».

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-19 19:30:06
Source: Source link
Attachment:

Μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος θα τα πει ΦΙΛΙΚΑ με Ανόρθωση, Ολυμπιακό και όχι μόνο – Τα ΤΕΣΤ που απομένουν

Ο Ονήσιλος Σωτήρας συνεχίζει την προετοιμασία του και μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος έχει να δώσει ακόμη αρκετά φιλικά παιχνίδια…

Συγκεκριμένα, τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε απομείνει για την ομάδα της Σωτήρας είναι τα εξής:

21/08 Ονήσιλος – Διγενής Μάρφου

23/08 Ομόνοια Αραδίππου – Ονήσιλος

26/08 Ολυμπιακός – Ονήσιλος

28/08 Π.Ο Ορμήδεια – Ονήσιλος

31/08 Ονήσιλος – Άρης

07/09 Ονήσιλος – Ανόρθωση

14/09 Ονήσιλος – Αλκή Ορόκλινη

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-08-19 19:03:14
Source: Source link
Attachment: