Μήνας Γενεθλίων… Το www.kerkida.net έσβησε 14 κεράκια! | kerkida.net

O Ιούλιος του 2018 έχει περάσει στην ιστορία και για την ιστοσελίδα μας, ήταν μήνας γενεθλίων. Το www.kerkida.net συμπλήρωσε 14 χρόνια ζωής.

Η επένδυση των 1200 λιρών που έγινε το 2004, έφτασε σήμερα να εργοδοτεί μια μεγάλη ομάδα αθλητικών συντακτών και εδώ και χρόνια, να είναι στην κορυφή της online αθλητικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google.

O αρχισυντάκτης μας, Θωμάς Φραντζής, αναφέρεται στην ιδέα από την οποία γεννήθηκε τότε το www.kerkida.net:Είχαμε αρκετές ειδήσεις στη διάθεσή μας και τις μεταδίδαμε την επόμενη ημέρα και γι’ αυτό αποφασίσαμε μετά από διερεύνηση να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο Internet για να αξιοποιούμε τις πηγές μας». Τότε, ο Θωμάς εργαζόταν στο ραδιόφωνο και η online δημοσιογραφία στην Κύπρο ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιούργησε αυτή την ανάγκη και ο Θωμάς Φραντζής μαζί με τον Πανίκο Θεοδοσίου, πήραν την απόφαση…

Ελάχιστη διαφήμιση, το site λειτουργούσε μόνο μερικές ώρες μέσα στην μέρα και εργοδοτούσε συνολικά τρία άτομα. Αυτά ήταν τα πρώτα βήματα…

Από το 2007 και μετά ο χώρος άρχισε να ωριμάζει. Οι φίλαθλοι πλέον αναζητούσαν και στο διαδίκτυο την ενημέρωσή τους και αυτό έφερε όλο και αυξανόμενο αριθμό traffic στην διάρκεια των χρόνων. Έγιναν επενδύσεις σε τεχνολογία και προσωπικό αφού οι ανάγκες άλλαζαν συνεχώς…

«Ξαφνικά, έπρεπε να ενημερώνουμε συνεχώς τους χρήστες και να αναρτούμε νέες ειδήσεις για τα αθλητικά γεγονότα που συνέβαιναν και στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Ήταν όμως πολύ δύσκολο να γίνει, καθώς ήμασταν λίγα άτομα. ΄Έπρεπε λοιπόν να μεγαλώσουμε, να αναπτυχθούμε και να δυναμώσουμε. Ο επιχειρηματίας Νίκος Κίρζης, πίστεψε στις δυνατότητες της ιστοσελίδας και την αγόρασε, υπό τον όρο πως θα παρέμενα αρχισυντάκτης και θα οργάνωνα με προσλήψεις και εισαγωγή βάρδιας το site», θυμάται ο Θωμάς.

Το kerkida.net κάνει απίστευτο άλμα και μπαίνει δυναμικά στην digital εποχή. Το 2008 προσλήφθηκαν τέσσερα ακόμα άτομα, τα οποία εργάζονταν σε βάρδιες.

Στη συνέχεια, το 2013, ο επιχειρηματίας Νίκος Κίρζης παραχώρησε το 80% της ιστοσελίδας στον τότε διευθυντή της Sports and Media Corporation -SMEG- Θεόδωρο Μίντλετον, εκτελεστικό πλέον Διευθυντή της Digital Tree e-Publishers, με τον Θωμά Φραντζή να παραμένει στην ίδια θέση.

«Ο Θεόδωρος, ήθελε να επενδύσει στα online μέσα και η μετάβαση της ιδιοκτησίας, αναφορικά με το kerkida.net, ήταν η ίδια. Συνεχίστηκε το ίδιο καθεστώς, με το ίδιο προσωπικό και τις ίδιες αρμοδιότητες. Με την πάροδο του χρόνου, τις ώρες αλλά και την αφοσίωση που δείξαμε όλοι, το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε, καθώς το site σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και πολύ καλύτερα νούμερα. Σήμερα πλέον, η συντακτική ομάδα, αποτελείται από 14 άτομα».

Πιστεύω ότι η επιτυχία του kerkida.net οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην ετοιμότητα που επέδειξε σε κάθε κρίσιμη στιγμή αλλά και στα εξαιρετικά του αντανακλαστικά. Κάθε φορά που βλέπαμε πως θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή, ήμασταν έτοιμοι να την αξιοποιήσουμε. Ήμασταν έτοιμοι και πρωτοπόροι. Το kerkida.net, δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο πυρήνα αναγνωστών από την αρχή και φρόντισε να τους κρατήσει αλλά και να τους συσπειρώσει. Η συνέπεια παίζει έναν από τους πιο καθοριστικούς ρόλους στο να κρατήσεις τους αναγνώστες σου. Αρκετές ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από το 2008 και μετά. Εάν το kerkida.net δεν είχε συνέπεια και αντικειμενικότητα, θα τους έχανε. Οι κόποι και οι ώρες που θυσιάσαμε από την αρχή, ανταμείφθηκαν και αποδείξαμε ότι η αποστολή μας είναι δίκαιη και δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητες», σχολιάζει ο Θωμάς. 

Ο Νικόλας Γωγάκης σχολιάζει για αυτά τα 14 χρόνια, εκ των οποίων είναι μέλος του www.kerkida.net, τα εννέα…

Ιούλιος 2004, Ιούλιος 2018… Το www.kerkida.net γιόρτασε τα γενέθλιά του και ο λόγος που είμαστε σήμερα σε θέση να σβήσουμε 14 κεράκια, είσαστε εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας.

Προσωπικά ανήκω στη δημοσιογραφική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2010. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ζήσει δύσκολες στιγμές, χαρά, αγωνία, άγχος, αξέχαστες εμπειρίες. Δύσκολα ωράρια, θυσίες από ολόκληρο το team για να περάσουμε “αναίμακτα” την οικονομική κρίση, καθημερινή – εδώ και χρόνια – συνεργασία και επαφή με τους συναδέφλους υπό συνθήκες πίεσης… Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το kerkida.net για μένα δεν αποτελεί πλέον απλά ένα επάγγελμα που ασκώ για να βιοπορίζομαι, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Γνώρισα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς συναδέλφους αυτά τα χρόνια. Όλοι μας με τα θετικά και τα αρνητικά μας ο καθένας, αλλά πάντα με αφοσίωση στις ψηλές απαιτήσεις της διαδικτυακής δημοσιογραφίας που όλο και αυξάνονται με την ωρίμανση του χώρου. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σαν ιστοσελίδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό είναι κατά την δική μου γνώμη, εκείνο που μας διατηρεί ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών. Ότι παρά τις επιτυχίες δεν επαναπαυόμαστε, ότι ψάχνουμε διαρκώς την επόμενη κίνηση…

Η υπόσχεση από ολόκληρο το team είναι πάντα η ίδια, για συνέχιση της σκληρής δουλειάς, πάντα με μοναδική αποστολή την άμεση και αμερόληπτη ενημέρωση.

Χρόνια Πολλά www.kerkida.net!!!

Ο Σταύρος Παπαδημητρίου, επίσης από τα “αρχαιότερα” μέλη του team, γυρίζει τον χρόνο στο 2009…

Από το μακρινό 2009 όταν και εντάχθηκα στην ομάδα του kerkida.net, δεν είχα καμία αμφιβολία για το ορθό της απόφασής μου και ήμουν βέβαιος για την ανέλιξη που θα ακολουθούσε. Γι’ αυτό και παρέμεινα -και παραμένω- πιστός στρατιώτης!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τηλεφώνημα που δέχθηκα τον Οκτώβριο του 2009, όταν ανταποκρίθηκαν στο email που έστειλα και έπρεπε να περάσω από interview. Το τι άγχος πέρασα δεν περιγράφεται. Θυμάμαι και τον αγώνα που έπρεπε να γράψω, Κύπρος – Βουλγαρία 4-1 με δύο γκολ του Χαραλαμπίδη, ένα του Κωνσταντίνου και ένα του Αλωνεύτη!

Τεράστια η πίεση, ακόμη περισσότερες οι απαιτήσεις. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν εκπροσωπείς την κορυφαία ιστοσελίδα της χώρας! 

Δεν ήταν όλες οι εποχές εύκολες. Υπήρχε περίοδος που λόγω των περιστάσεων έπρεπε να δουλέψουμε σε ωράρια που για άλλους θα ήταν το λιγότερο απάνθρωπα (το 8ωρο ήταν πολυτέλεια!) και αν δεν είχε χτιστεί ανάμεσα μας τόσο φιλική – στα όρια τις οικογενειακής-  σχέση, ίσως να μην ήταν εφικτό να τα φέρουμε εις πέρας.

Αλλά αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Με την αγάπη, την αφοσίωση και την σοβαρότητα όλων μας, το kerkida.net μεγαλώνει και θα μεγαλώνει. Και θα συνεχίσει να αποτελεί προνόμιο για κάθε συνάδελφο να είναι μέλος του kerkida.net team!

14 χρόνια www.kerkida.net λοιπόν. Να μας (και να σας) ζήσει και σε πρώτη φάση, καλή ενηλικίωση!

Ο Στέλιος Αναστασίου, από τα πιο έμπειρα μέλη της δημοσιογραφιακής ομάδας, καταθέτει την δική εμπειρία…

Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια ιδρύθηκε… η αγαπημένη σας συνήθεια. Μέσα από την πορεία του χρόνου εδραιώθηκε στην κορυφή σαν το No1 αθλητικό site της Κύπρου. 

Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι έμειναν, κάποιοι ήρθαν… Όλοι έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, άφησαν και αφήνουν το δικό τους στίγμα.  

Η δική μας υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα, με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα.

Περήφανος που ανήκω στην ομάδα του kerkida.

Πάμε γι’  άλλα… Ακόμη περισσότερα! Χρόνια πολλά kerkida.net!!!

***Το ταλέντο κερδίζει αγώνες αλλά η ομαδική εργασία και ευφυία είναι που κερδίζει πρωταθλήματα (Michael Jordan)


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 21:30:00
Source: Source link
Attachment:

Άμυνα ή επίθεση; Οι σκέψεις του Λέβι και ο ρόλος του Εγγλέζου…

Το ότι θα γίνει μεταγραφή στο χώρο του κέντρου στην Ανόρθωση είναι δεδομένο. Σιγά σιγά, με την πάροδο των ημερών θα εντατικοποιηθούν οι κυανόλευκοι για αυτή τη μεταγραφική κίνηση και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών.

Από εκεί και πέρα γίνονται σκέψεις, αν η δεύτερη θέση που υπάρχει στον Κατάλογο Α΄θα χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση ακραίου αμυντικού ή επιθετικού.

Ο Ρόνι Λέβι, έχοντας Πράνιτς και Στρούνα για το αριστερό άκρο και με την προσθήκη του… επερχόμενου μέσου, σκέφτεται που θα ήταν καλύτερο να ενισχύσει την Ανόρθωση. Στα άκρα της επίθεσης, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Λαβόρδε, Σισέ, Μικελτάντζε και Εγγλέζου, με τον Νικόλα να μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα.

Είναι αρκετά σημαντικό το τελευταίο στο να δώσει στον Ισραηλινό τεχνικό το… πράσινο φως για να κυνηγήσει ακραίο επιθετικό. Άρα, αν υποθέσουμε πως θα έχει τρεις για το άκρο της άμυνας και τέσσερις στα άκρα της επίθεση συν τον Εγγλέζου, δίνει μια ισχυρή δυνατότητα στον Λέβι. Το να έχεις παίκτες πολυθεσίτες είναι απαραίτητο και αυτό προσπαθεί να κάνει ο τεχνικός της “Κυρίας”…

Κύπρος Εγγλέζος

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 19:31:59
Source: Source link
Attachment:

Χασούρα που μπορεί να καλυφθεί…

Η αρνητική εξέλιξη στο θέμα του χορηγού, είναι αναπόφευκτα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα μας. Κάτι που μας αναγκάζει, να βγούμε εκ νέου στην αναζήτηση χορηγού, προκειμένου να μην δεχθούμε νέο οικονομικό πλήγμα.

Το θετικό σε σχέση πάντα με τον αποκλεισμό από την Λάτσι, η απώλεια του χορηγού την τρέχουσα στιγμή, είναι μία ζημιά που μπορεί να καλυφθεί με μία νέα χορηγία.

The post Χασούρα που μπορεί να καλυφθεί… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/dioikisi-e1532023914532.jpg
Pubdate: 2018-07-31 18:49:45
Source: Source link
Attachment:

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννου Σταυρινού στην εκπομπή «Όλα Μάλε» (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport fm ήταν ο παλαιός ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, είπε για το πρωτάθλημα με τον Πεζοπορικό, και αποκάλυψε φοβερό περιστατικό με τον Κώστα Μαλέκο!

Τα ηχητικά:

 

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 18:04:37
Source: Source link
Attachment: https://www.sport-fm.com.cy/wp-content/uploads/2018/07/2018.07.31_18.59.30-19.30.30.mp3

ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ: «Πήραμε την πρόκριση τελευταίο λεπτό, ήταν σαν να παίζαμε μπάσκετ!»

Στο στούντιο του Super Sport fm 104.0 και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» παρευρέθηκε ο Γιάννος Σταυρινός  νυν προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής θυμήθηκε την πρόκριση το 2012 με την Εθνική U19.

«’Ημουν προπονητής στα u17 και u19. Είχα μια επιτυχία στα U19 επειδή πήραμε την πρόκριση το 2012 και αποκλείσαμε την Κροατία. Πήραμε την πρόκριση στην τελευταία φάση απέναντι στο Γιβραλταρ ήταν σαν να παίζαμε μπάσκετ. Ήταν ο Καρώ, Παπαφώτης, Φιλιώτης, Κατελάρης, Μακρής. Ήταν παίκτες που προχώρησαν».

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 17:03:54
Source: Source link
Attachment:

Οι επόμενες… μεταγραφές | kerkida.net

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκε ο αποκλεισμός-σοκ από τη Λάτσι και άπαντες στην Ανόρθωση σκέφτονται το… πρωτάθλημα που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια ο Ρόνι Λέβι και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να ετοιμάσουν την ομάδα έτσι ώστε να κυνηγήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Η διοίκηση Παντελή έκανε σημαντικές οικονομικές υπερβάσεις και η «Κυρία» θα αρχίσει τη νέα σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Χωρίς βιασύνη πλέον, θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Η Ανόρθωση ψάχνει αριστερό μπακ και οκτάρι. Το τεχνικό τιμ αξιολογεί ορισμένες περιπτώσεις, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 16:53:00
Source: Source link
Attachment:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για Μαλέκο από τον Σταυρινό!

Ο Γιάννος Σταυρινός, παλιός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport fm 104.0 στάθηκε σε ένα περιστατικό στην Αγγλία που έγινε με τον Κώστα Μαλέκο.

«Με τον Κώστα ήμασταν μαζί προπονητικά στις Εθνικές, και πήγαμε ένα ταξίδι μαζί στην Αγγλία στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας και ήταν 4 χώρες σε ένα σεμινάριο για τμήματα υποδομής. Οι Άγγλοι είναι αυστηροί με τους νόμους τους στο κάπνισμα. Μας είπαν δεν δικαιούμασταν τσιγάρο, και έξω ήταν κρυάδα δεν τολμούσε να βγει ο Μαλέκος. Άνοιγε λίγο το παράθυρο και κάπνιζε μέσα στο δωμάτιο και τον έπιασαν οι κάμερες! Την επόμενη μέρα βρήκαμε μια σημείωση έξω από την πόρτα μας και θα δεχόμασταν πρόστιμο. Αναγκαστήκαμε να τους ζητήσουμε συγνώμη και την γλιτώσαμε»!

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 16:51:21
Source: Source link
Attachment:

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ Σταυρινού για Μαντζουράκη!

Στο στούντιο του Super Sport fm 104.0 και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» παρευρέθηκε ο Γιάννος Σταυρινού νυν προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής…  έριξε φοβερή ατάκα για τον Μαντζουράκη!

«Εμένα ο πρώτος προπονητής που με επηρέασε ήταν ο Μαντζουράκης. Μας μιλούσε για τακτική και νομίζαμε έλεγε για διαστημόπλοια!»

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 16:28:59
Source: Source link
Attachment:

Κλείνει μεγάλη «τρύπα»

Η Ανόρθωση πέρσι χαρακτηριζόταν από έλλειψη ταχύτητας στο παιγνίδι της.

Είναι ένας από τους πολλούς τομείς όπου αναμένεται να κάνει τη διαφορά από την αρχή ο Λαβόρδε.

Author: pampos

Pubdate: 2018-07-31 16:25:47
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/lavorde-237.jpg

Νεαροί…

Το ρόστερ της Ανόρθωσης έχει μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με πέρσι αλλά και πάλι υπάρχουν ελλείψεις.

Ίσως φέρουν και ένα – δύο νεαρούς κάτω των 22 ετών στην Ανόρθωση ώστε να δώσουν και άλλο βάθος στο ρόστερ.

Author: pampos

Pubdate: 2018-07-31 15:32:13
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/PANTELI.jpg