Μήνας Γενεθλίων… Το www.kerkida.net έσβησε 14 κεράκια! | kerkida.net

O Ιούλιος του 2018 έχει περάσει στην ιστορία και για την ιστοσελίδα μας, ήταν μήνας γενεθλίων. Το www.kerkida.net συμπλήρωσε 14 χρόνια ζωής.

Η επένδυση των 1200 λιρών που έγινε το 2004, έφτασε σήμερα να εργοδοτεί μια μεγάλη ομάδα αθλητικών συντακτών και εδώ και χρόνια, να είναι στην κορυφή της online αθλητικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google.

O αρχισυντάκτης μας, Θωμάς Φραντζής, αναφέρεται στην ιδέα από την οποία γεννήθηκε τότε το www.kerkida.net:Είχαμε αρκετές ειδήσεις στη διάθεσή μας και τις μεταδίδαμε την επόμενη ημέρα και γι’ αυτό αποφασίσαμε μετά από διερεύνηση να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο Internet για να αξιοποιούμε τις πηγές μας». Τότε, ο Θωμάς εργαζόταν στο ραδιόφωνο και η online δημοσιογραφία στην Κύπρο ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιούργησε αυτή την ανάγκη και ο Θωμάς Φραντζής μαζί με τον Πανίκο Θεοδοσίου, πήραν την απόφαση…

Ελάχιστη διαφήμιση, το site λειτουργούσε μόνο μερικές ώρες μέσα στην μέρα και εργοδοτούσε συνολικά τρία άτομα. Αυτά ήταν τα πρώτα βήματα…

Από το 2007 και μετά ο χώρος άρχισε να ωριμάζει. Οι φίλαθλοι πλέον αναζητούσαν και στο διαδίκτυο την ενημέρωσή τους και αυτό έφερε όλο και αυξανόμενο αριθμό traffic στην διάρκεια των χρόνων. Έγιναν επενδύσεις σε τεχνολογία και προσωπικό αφού οι ανάγκες άλλαζαν συνεχώς…

«Ξαφνικά, έπρεπε να ενημερώνουμε συνεχώς τους χρήστες και να αναρτούμε νέες ειδήσεις για τα αθλητικά γεγονότα που συνέβαιναν και στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Ήταν όμως πολύ δύσκολο να γίνει, καθώς ήμασταν λίγα άτομα. ΄Έπρεπε λοιπόν να μεγαλώσουμε, να αναπτυχθούμε και να δυναμώσουμε. Ο επιχειρηματίας Νίκος Κίρζης, πίστεψε στις δυνατότητες της ιστοσελίδας και την αγόρασε, υπό τον όρο πως θα παρέμενα αρχισυντάκτης και θα οργάνωνα με προσλήψεις και εισαγωγή βάρδιας το site», θυμάται ο Θωμάς.

Το kerkida.net κάνει απίστευτο άλμα και μπαίνει δυναμικά στην digital εποχή. Το 2008 προσλήφθηκαν τέσσερα ακόμα άτομα, τα οποία εργάζονταν σε βάρδιες.

Στη συνέχεια, το 2013, ο επιχειρηματίας Νίκος Κίρζης παραχώρησε το 80% της ιστοσελίδας στον τότε διευθυντή της Sports and Media Corporation -SMEG- Θεόδωρο Μίντλετον, εκτελεστικό πλέον Διευθυντή της Digital Tree e-Publishers, με τον Θωμά Φραντζή να παραμένει στην ίδια θέση.

«Ο Θεόδωρος, ήθελε να επενδύσει στα online μέσα και η μετάβαση της ιδιοκτησίας, αναφορικά με το kerkida.net, ήταν η ίδια. Συνεχίστηκε το ίδιο καθεστώς, με το ίδιο προσωπικό και τις ίδιες αρμοδιότητες. Με την πάροδο του χρόνου, τις ώρες αλλά και την αφοσίωση που δείξαμε όλοι, το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε, καθώς το site σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και πολύ καλύτερα νούμερα. Σήμερα πλέον, η συντακτική ομάδα, αποτελείται από 14 άτομα».

Πιστεύω ότι η επιτυχία του kerkida.net οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην ετοιμότητα που επέδειξε σε κάθε κρίσιμη στιγμή αλλά και στα εξαιρετικά του αντανακλαστικά. Κάθε φορά που βλέπαμε πως θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή, ήμασταν έτοιμοι να την αξιοποιήσουμε. Ήμασταν έτοιμοι και πρωτοπόροι. Το kerkida.net, δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο πυρήνα αναγνωστών από την αρχή και φρόντισε να τους κρατήσει αλλά και να τους συσπειρώσει. Η συνέπεια παίζει έναν από τους πιο καθοριστικούς ρόλους στο να κρατήσεις τους αναγνώστες σου. Αρκετές ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από το 2008 και μετά. Εάν το kerkida.net δεν είχε συνέπεια και αντικειμενικότητα, θα τους έχανε. Οι κόποι και οι ώρες που θυσιάσαμε από την αρχή, ανταμείφθηκαν και αποδείξαμε ότι η αποστολή μας είναι δίκαιη και δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητες», σχολιάζει ο Θωμάς. 

Ο Νικόλας Γωγάκης σχολιάζει για αυτά τα 14 χρόνια, εκ των οποίων είναι μέλος του www.kerkida.net, τα εννέα…

Ιούλιος 2004, Ιούλιος 2018… Το www.kerkida.net γιόρτασε τα γενέθλιά του και ο λόγος που είμαστε σήμερα σε θέση να σβήσουμε 14 κεράκια, είσαστε εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας.

Προσωπικά ανήκω στη δημοσιογραφική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2010. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ζήσει δύσκολες στιγμές, χαρά, αγωνία, άγχος, αξέχαστες εμπειρίες. Δύσκολα ωράρια, θυσίες από ολόκληρο το team για να περάσουμε “αναίμακτα” την οικονομική κρίση, καθημερινή – εδώ και χρόνια – συνεργασία και επαφή με τους συναδέφλους υπό συνθήκες πίεσης… Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το kerkida.net για μένα δεν αποτελεί πλέον απλά ένα επάγγελμα που ασκώ για να βιοπορίζομαι, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Γνώρισα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς συναδέλφους αυτά τα χρόνια. Όλοι μας με τα θετικά και τα αρνητικά μας ο καθένας, αλλά πάντα με αφοσίωση στις ψηλές απαιτήσεις της διαδικτυακής δημοσιογραφίας που όλο και αυξάνονται με την ωρίμανση του χώρου. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σαν ιστοσελίδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό είναι κατά την δική μου γνώμη, εκείνο που μας διατηρεί ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών. Ότι παρά τις επιτυχίες δεν επαναπαυόμαστε, ότι ψάχνουμε διαρκώς την επόμενη κίνηση…

Η υπόσχεση από ολόκληρο το team είναι πάντα η ίδια, για συνέχιση της σκληρής δουλειάς, πάντα με μοναδική αποστολή την άμεση και αμερόληπτη ενημέρωση.

Χρόνια Πολλά www.kerkida.net!!!

Ο Σταύρος Παπαδημητρίου, επίσης από τα “αρχαιότερα” μέλη του team, γυρίζει τον χρόνο στο 2009…

Από το μακρινό 2009 όταν και εντάχθηκα στην ομάδα του kerkida.net, δεν είχα καμία αμφιβολία για το ορθό της απόφασής μου και ήμουν βέβαιος για την ανέλιξη που θα ακολουθούσε. Γι’ αυτό και παρέμεινα -και παραμένω- πιστός στρατιώτης!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τηλεφώνημα που δέχθηκα τον Οκτώβριο του 2009, όταν ανταποκρίθηκαν στο email που έστειλα και έπρεπε να περάσω από interview. Το τι άγχος πέρασα δεν περιγράφεται. Θυμάμαι και τον αγώνα που έπρεπε να γράψω, Κύπρος – Βουλγαρία 4-1 με δύο γκολ του Χαραλαμπίδη, ένα του Κωνσταντίνου και ένα του Αλωνεύτη!

Τεράστια η πίεση, ακόμη περισσότερες οι απαιτήσεις. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν εκπροσωπείς την κορυφαία ιστοσελίδα της χώρας! 

Δεν ήταν όλες οι εποχές εύκολες. Υπήρχε περίοδος που λόγω των περιστάσεων έπρεπε να δουλέψουμε σε ωράρια που για άλλους θα ήταν το λιγότερο απάνθρωπα (το 8ωρο ήταν πολυτέλεια!) και αν δεν είχε χτιστεί ανάμεσα μας τόσο φιλική – στα όρια τις οικογενειακής-  σχέση, ίσως να μην ήταν εφικτό να τα φέρουμε εις πέρας.

Αλλά αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Με την αγάπη, την αφοσίωση και την σοβαρότητα όλων μας, το kerkida.net μεγαλώνει και θα μεγαλώνει. Και θα συνεχίσει να αποτελεί προνόμιο για κάθε συνάδελφο να είναι μέλος του kerkida.net team!

14 χρόνια www.kerkida.net λοιπόν. Να μας (και να σας) ζήσει και σε πρώτη φάση, καλή ενηλικίωση!

Ο Στέλιος Αναστασίου, από τα πιο έμπειρα μέλη της δημοσιογραφιακής ομάδας, καταθέτει την δική εμπειρία…

Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια ιδρύθηκε… η αγαπημένη σας συνήθεια. Μέσα από την πορεία του χρόνου εδραιώθηκε στην κορυφή σαν το No1 αθλητικό site της Κύπρου. 

Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι έμειναν, κάποιοι ήρθαν… Όλοι έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, άφησαν και αφήνουν το δικό τους στίγμα.  

Η δική μας υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα, με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα.

Περήφανος που ανήκω στην ομάδα του kerkida.

Πάμε γι’  άλλα… Ακόμη περισσότερα! Χρόνια πολλά kerkida.net!!!

***Το ταλέντο κερδίζει αγώνες αλλά η ομαδική εργασία και ευφυία είναι που κερδίζει πρωταθλήματα (Michael Jordan)


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 21:30:00
Source: Source link
Attachment:

Άμυνα ή επίθεση; Οι σκέψεις του Λέβι και ο ρόλος του Εγγλέζου…

Το ότι θα γίνει μεταγραφή στο χώρο του κέντρου στην Ανόρθωση είναι δεδομένο. Σιγά σιγά, με την πάροδο των ημερών θα εντατικοποιηθούν οι κυανόλευκοι για αυτή τη μεταγραφική κίνηση και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών.

Από εκεί και πέρα γίνονται σκέψεις, αν η δεύτερη θέση που υπάρχει στον Κατάλογο Α΄θα χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση ακραίου αμυντικού ή επιθετικού.

Ο Ρόνι Λέβι, έχοντας Πράνιτς και Στρούνα για το αριστερό άκρο και με την προσθήκη του… επερχόμενου μέσου, σκέφτεται που θα ήταν καλύτερο να ενισχύσει την Ανόρθωση. Στα άκρα της επίθεσης, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Λαβόρδε, Σισέ, Μικελτάντζε και Εγγλέζου, με τον Νικόλα να μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα.

Είναι αρκετά σημαντικό το τελευταίο στο να δώσει στον Ισραηλινό τεχνικό το… πράσινο φως για να κυνηγήσει ακραίο επιθετικό. Άρα, αν υποθέσουμε πως θα έχει τρεις για το άκρο της άμυνας και τέσσερις στα άκρα της επίθεση συν τον Εγγλέζου, δίνει μια ισχυρή δυνατότητα στον Λέβι. Το να έχεις παίκτες πολυθεσίτες είναι απαραίτητο και αυτό προσπαθεί να κάνει ο τεχνικός της “Κυρίας”…

Κύπρος Εγγλέζος

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 19:31:59
Source: Source link
Attachment:

Χασούρα που μπορεί να καλυφθεί…

Η αρνητική εξέλιξη στο θέμα του χορηγού, είναι αναπόφευκτα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα μας. Κάτι που μας αναγκάζει, να βγούμε εκ νέου στην αναζήτηση χορηγού, προκειμένου να μην δεχθούμε νέο οικονομικό πλήγμα.

Το θετικό σε σχέση πάντα με τον αποκλεισμό από την Λάτσι, η απώλεια του χορηγού την τρέχουσα στιγμή, είναι μία ζημιά που μπορεί να καλυφθεί με μία νέα χορηγία.

The post Χασούρα που μπορεί να καλυφθεί… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/dioikisi-e1532023914532.jpg
Pubdate: 2018-07-31 18:49:45
Source: Source link
Attachment:

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννου Σταυρινού στην εκπομπή «Όλα Μάλε» (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport fm ήταν ο παλαιός ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, είπε για το πρωτάθλημα με τον Πεζοπορικό, και αποκάλυψε φοβερό περιστατικό με τον Κώστα Μαλέκο!

Τα ηχητικά:

 

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 18:04:37
Source: Source link
Attachment: https://www.sport-fm.com.cy/wp-content/uploads/2018/07/2018.07.31_18.59.30-19.30.30.mp3

ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ: «Πήραμε την πρόκριση τελευταίο λεπτό, ήταν σαν να παίζαμε μπάσκετ!»

Στο στούντιο του Super Sport fm 104.0 και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» παρευρέθηκε ο Γιάννος Σταυρινός  νυν προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής θυμήθηκε την πρόκριση το 2012 με την Εθνική U19.

«’Ημουν προπονητής στα u17 και u19. Είχα μια επιτυχία στα U19 επειδή πήραμε την πρόκριση το 2012 και αποκλείσαμε την Κροατία. Πήραμε την πρόκριση στην τελευταία φάση απέναντι στο Γιβραλταρ ήταν σαν να παίζαμε μπάσκετ. Ήταν ο Καρώ, Παπαφώτης, Φιλιώτης, Κατελάρης, Μακρής. Ήταν παίκτες που προχώρησαν».

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 17:03:54
Source: Source link
Attachment:

Οι επόμενες… μεταγραφές | kerkida.net

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκε ο αποκλεισμός-σοκ από τη Λάτσι και άπαντες στην Ανόρθωση σκέφτονται το… πρωτάθλημα που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια ο Ρόνι Λέβι και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να ετοιμάσουν την ομάδα έτσι ώστε να κυνηγήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Η διοίκηση Παντελή έκανε σημαντικές οικονομικές υπερβάσεις και η «Κυρία» θα αρχίσει τη νέα σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Χωρίς βιασύνη πλέον, θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Η Ανόρθωση ψάχνει αριστερό μπακ και οκτάρι. Το τεχνικό τιμ αξιολογεί ορισμένες περιπτώσεις, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 16:53:00
Source: Source link
Attachment:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για Μαλέκο από τον Σταυρινό!

Ο Γιάννος Σταυρινός, παλιός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport fm 104.0 στάθηκε σε ένα περιστατικό στην Αγγλία που έγινε με τον Κώστα Μαλέκο.

«Με τον Κώστα ήμασταν μαζί προπονητικά στις Εθνικές, και πήγαμε ένα ταξίδι μαζί στην Αγγλία στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας και ήταν 4 χώρες σε ένα σεμινάριο για τμήματα υποδομής. Οι Άγγλοι είναι αυστηροί με τους νόμους τους στο κάπνισμα. Μας είπαν δεν δικαιούμασταν τσιγάρο, και έξω ήταν κρυάδα δεν τολμούσε να βγει ο Μαλέκος. Άνοιγε λίγο το παράθυρο και κάπνιζε μέσα στο δωμάτιο και τον έπιασαν οι κάμερες! Την επόμενη μέρα βρήκαμε μια σημείωση έξω από την πόρτα μας και θα δεχόμασταν πρόστιμο. Αναγκαστήκαμε να τους ζητήσουμε συγνώμη και την γλιτώσαμε»!

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 16:51:21
Source: Source link
Attachment:

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ Σταυρινού για Μαντζουράκη!

Στο στούντιο του Super Sport fm 104.0 και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» παρευρέθηκε ο Γιάννος Σταυρινού νυν προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής…  έριξε φοβερή ατάκα για τον Μαντζουράκη!

«Εμένα ο πρώτος προπονητής που με επηρέασε ήταν ο Μαντζουράκης. Μας μιλούσε για τακτική και νομίζαμε έλεγε για διαστημόπλοια!»

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 16:28:59
Source: Source link
Attachment:

Κλείνει μεγάλη «τρύπα»

Η Ανόρθωση πέρσι χαρακτηριζόταν από έλλειψη ταχύτητας στο παιγνίδι της.

Είναι ένας από τους πολλούς τομείς όπου αναμένεται να κάνει τη διαφορά από την αρχή ο Λαβόρδε.

Author: pampos

Pubdate: 2018-07-31 16:25:47
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/lavorde-237.jpg

Νεαροί…

Το ρόστερ της Ανόρθωσης έχει μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με πέρσι αλλά και πάλι υπάρχουν ελλείψεις.

Ίσως φέρουν και ένα – δύο νεαρούς κάτω των 22 ετών στην Ανόρθωση ώστε να δώσουν και άλλο βάθος στο ρόστερ.

Author: pampos

Pubdate: 2018-07-31 15:32:13
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/PANTELI.jpg

Ο Σισέ και ο ακραίος…

Η δεύτερη θέση στον κατάλογο Α’, είναι μία θέση που συζητιέται εάν θα γίνει στο άκρο της άμυνας ή της επίθεσης.

Εάν ο Σισέ ήταν ο ποδοσφαιριστής που δεν αντιμετώπιζα συχνά προβλήματα που θα τον κρατούσαν εκτός, τότε η απόκτηση ποδοσφαιριστή στην άμυνα θα ήταν μονόδρομος, μιας και θα έδινε την ευχέρεια στον Λέβι να χρησιμοποιεί τον Πράνιτς ως μπαλαντέρ.

Ωστόσο με τον Σισέ να έχει συχνά ενοχλήσεις και να απουσιάζει από προπονήσεις, γίνονται σκέψεις για να αποκτηθεί ακραίος επιθετικός, ούτως ώστε να δώσει βάθος αλλά και ποιότητα στη θέση του αριστερού ακραίου.

The post Ο Σισέ και ο ακραίος… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/02/cisse-1.jpg
Pubdate: 2018-07-31 15:31:53
Source: Source link
Attachment:

ΔΙΠΛΟ ΑΓΧΟΣ…

Από τη μία οι τελευταίες μεταγραφές που θα είναι σημαντικές και από την άλλη πως θα παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το διπλό άγχος για τον πρόεδρο και τον κόουτς της Ανόρθωσης.

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 15:01:44
Source: Source link
Attachment:

Έχουν χρόνο αλλά θέλουν λύσεις

Μετά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, είναι αλήθεια ότι οι μεταγραφικές διεργασίες θα μπορούσαν να καθυστερήσουν λίγο ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές στην επιλογή παιχτών με βάση και τα οικονομικά της ομάδας.

Αλήθεια είναι επίσης και το γεγονός ότι μία – δύο τρύπες που πρέπει να κλείσουν στην ομάδα είναι πολύ σημαντικές, όπως για παράδειγμα ένας παίχτης στη μεσαία γραμμή που να είναι γρήγορος και να μπορεί να οργανώσει το παιγνίδι της ομάδας.

Όπως είπαμε, υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος αλλά οι επιλογές θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατό πιο σύντομα ώστε να παρουσιάσει από την αρχή του πρωταθλήματος ένα καλό πρόσωπο η Ανόρθωση. Μην ξεχνάμε ότι φέτος ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ ισχυρή από την αρχή η Ανόρθωση.

Author: pampos

Pubdate: 2018-07-31 14:16:52
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/05/rony-levi.jpg

ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ: Σε δημοπρασία η φανέλα του ΣΩΚΡΑΤΗ/Τα έσοδα στο “Hope For Children” | kerkida.net

Συνεχίζεται η προσπάθεια για οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής…

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Φάνος Κατελάρης προσφέρει για δημοπρασία την φανέλα του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος, Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Τα έσοδα θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στο Hope For Children. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν στο [email protected] το ποσό της εισφοράς τους. Η προσφορά με το μεγαλύτερο ποσό θα αποκτήσει τη φανέλα.


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 13:40:00
Source: Source link
Attachment:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: «Περιμένουμε 60.000, η πρόνοια είναι για 120.000»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την μητρώο φιλάθλου ενώ υπογράμμισε ότι θα εγγραφούν 60.000 άτομα.

«Ο Κυπριακός αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά στην λαίλαπα. Θα επιχορηγήσουμε  το ποσό 50.000 ευρώ για να επιδιορθωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις περιοχές της φωτιάς» δήλωσε αρχικά για την καταστροφική πυρκαγιά. 

Για το μητρώο φιλάθλου:

«Είμαστε γύρω στις 3.000 και ακόμα περίπου έχουμε 1.500 ηλεκτρονικές αιτήσεις που θα πρέπει να πάνε στα κέντρα να πάρουν την κάρτα. Από αύριο ο καθένας θα μπορεί να κάνει την αίτηση ηλεκτρονικά και να ολοκληρώνει την  διαδικασία χωρίς να πάει στο κέντρο για να πάρει την κάρτα. Οι εκτιμήσεις σε πρώτη φάση είναι ότι περιμένουμε να εγγραφούν στο μητρώο 60.000 άτομα, ενώ προνοήσαμε για 120.000 εγγραφές».

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 13:28:13
Source: Source link
Attachment:

ENΔΙΑΦΕΡΕΙ: Για την εγγραφή στο μητρώο φιλάθλου

Μητρώο Φιλάθλου: Ηλεκτρονική εγγραφή με απλή διαδικασία

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η  διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου σε όλα τα Κέντρα που λειτουργούν Παγκύπρια. Όμως προς ακόμη περισσότερο διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, από την 1η Αυγούστου 2018, η ηλεκτρονική καταχώρηση θα ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τους στα Κέντρα Εγγραφής. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: www.cyprussports.org   https://theasis.cy.net/koa

Η διαδικασία καταχώρησης της αίτησης έχει ως εξής:

 • Στο 1ο βήμα, ο επισκέπτης θα συμπληρώνει κάποια βασικά στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονικό .ταχυδρομείο κ.ά. Ολοκληρώνοντας το βήμα αυτό θα του δίνεται ο μοναδικός αριθμός αίτησης του
 • Στο 2ο βήμα, θα έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτηση του όπου θα του ζητηθούν τα εξής: αρ. αίτησης (θα τον γνωρίζει ήδη ολοκληρώνοντας το 1ο βήμα), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανέβασμα φωτογραφίας προφίλ και ανέβασμα της ταυτότητας του. Σε περίπτωση που είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να επισυνάψει το έντυπο Δήλωσης Γονικής Συναίνεσης πλήρως συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον κηδεμόνα του.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο αρμόδιος Λειτουργός του ΚΟΑ  θα αξιολογεί την αίτηση και θα έχει την δυνατότητα να την εγκρίνει ή να την απορρίψει. Ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικό στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για το αν εγκρίθηκε/ απορρίφθηκε η αίτηση του. Σε περίπτωση έγκρισης, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος (URL) το οποίο θα πρέπει να επισκεφθεί για να πληρώσει το ποσό του ΕΝΟΣ ευρώ. Σε περίπτωση απόρριψης, θα αναγράφονται οι λόγοι απόρριψης.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλα τα Κέντρα Εγγραφής Παγκύπρια λειτουργούν κανονικά στις  πιο κάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή:  09:00 – 15:00 και 16:00-20:00, Σάββατο: 09:00 – 14:00. Την Τρίτη 14 Αυγούστου: 09:00 – 15:00. *Τα Κέντρα θα είναι κλειστά στις 15 και 16 Αυγούστου 2018, καθώς και τις Κυριακές. Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα Στάδια που θα πραγματοποιούνται οι αγώνες.

Τα Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου είναι:  Λευκωσία: Στάδιο ΓΣΠ, Κλειστό Στάδιο  “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, Λεμεσός: Τσίρειο Στάδιο, Λάρνακα: Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, Στάδιο “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ”, Στάδιο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”, Πάφος: ΣΤΑΔΙΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”, Παραλίμνι: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 13:23:45
Source: Source link
Attachment:

«Κυπριακό ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις…» (έρευνα Πανεπιστήμιου Κύπρου)

Σημαντικά στοιχεία καταδεικνύει η έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με θέμα «Κυπριακό ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις».

Η έρευνα παρουσιάστηκε σήμερα σε διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε αυτή συμμετείχαν 1200 άτομα ηλικίας από 15 ετών και πάνω από τις 8 έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 57% δηλαδή 690 άτομα υποστηρίζουν κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σ’ ένα σημαντικό ποσοστό που ξεπερνά το 70%, οι Κύπριοι φίλαθλοι συμφωνούν με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Το ποσοστό που δηλώνει ότι υποστηρίζει κάποια ομάδα και θα προχωρήσει στην έκδοση της ανέρχεται στο 57%, από αυτούς που πήγαν στο γήπεδο φέτος έστω και μια φορά δηλώνουν ότι θα αποκτήσουν την κάρτα το 67%, και από αυτούς που δεν πήγαν καθόλου φέτος το 43%.

Σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, από αυτούς που δήλωσαν ότι στηρίζουν κάποια ομάδα, το 29,6% δηλώνουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ , το 27% της Ομόνοιας, το 14,9% της Ανόρθωσης, το 9,5% του Απόλλωνα, και το 8,8% της ΑΕΛ.

Όσον αφορά την έκδοση της κάρτας και τις οπαδικές προτιμήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το 71% δηλώνει ότι θα αποκτήσει την κάρτα, από τους οπαδούς της Ανόρθωσης το 62%, του Απόλλωνα το 57%, της ΑΕΛ το 50% και της Ομόνοιας το 45%.

Επίσης, από τους συμμετέχοντες που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 71% πιστεύουν ότι η κάρτα θα μειώσει δραστικά τη βία και τα επεισόδια στα γήπεδα, ενώ μόλις το 26% πιστεύει το αντίθετο.

Σε σχέση με την παρουσία τους στο γήπεδο, από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, το 41% δεν έχει πάει σε κανέναν αγώνα την περασμένη χρονιά, το 25% πήγαν στο γήπεδο από 1 ώς 5 φορές, το 11% από 6-10 φορές και το 23% πάνω από 10 φορές.
Αντιστρόφως από αυτούς που δεν πήγαν στο γήπεδο, το 24% δήλωσε ως λόγο τη βία στα γήπεδα, το 23% το ότι προτιμά βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση, το 19% ότι δεν είχε χρόνο και το 16% ότι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τη λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων, στη βάση αυτών που απάντησαν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 16% δήλωσε ότι κάνουν μόνο καλό στην ομάδα τους, το 49% ότι κάνουν περισσότερο καλό παρά κακό, το 25% ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και το 10% ότι κάνουν μόνο κακό.

Τώρα σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις, το 70% των Ανορθωσιατών, το 68% των ΑΠΟΕΛιστών, το 69% των Απολλωνιστών, των 59% των ΑΕΛιστών και το 48% των Ομονοιατών πιστεύουν ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας τους κάνει καλό στην ομάδα τους.

Σε σχέση με τη συμμετοχή των Κυπρίων ποδοσφαιριστών στις ομάδες, το 58% από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, θεωρούν ότι ο ελάχιστος αριθμός που πρέπει να αγωνίζονται στην ενδεκάδα είναι 5-6 Κύπριοι, το 20% θεωρεί ότι πρέπει να αγωνίζονται τουλάχιστον 3-4, 4% ότι πρέπει να αγωνίζονται 1-2 ενώ το 16% θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας περιορισμός.

Τέλος, όσον αφορά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, το 95% των οπαδών πιστεύουν ότι στην Κύπρο διεξάγονται στημένοι αγώνες.

(Κυπέ)

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 13:00:30
Source: Source link
Attachment:

Στα 5 ευρώ με Ερμή | kerkida.net

Η Ανόρθωση ενημερώνει για το αυριανό φιλικό μας με τον Ερμή:

“Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τον αγώνα.

Για το φιλικό παιχνίδι θα ανοίξουν η Δυτική και Νότια κερκίδα.

Οι είσοδοι θα ανοίξουν μια ώρα πριν τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 17:30.

Εισιτήρια διατίθενται και ηλεκτρονικά μέσω του https://online.theasis.cy.net/ticketonline/anorthosis/gr/home/


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 12:57:00
Source: Source link
Attachment:

Γενική είσοδος 5 ευρώ με Ερμή

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τον φιλικό αγώνα με τον Ερμή:

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τον αγώνα.

Για το φιλικό παιχνίδι θα ανοίξουν η Δυτική και Νότια κερκίδα.

Οι είσοδοι θα ανοίξουν μια ώρα πριν τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 17:30.

Εισιτήρια διατίθενται και ηλεκτρονικά μέσω του https://online.theasis.cy.net/ticketonli…/anorthosis/…/home/

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 12:40:12
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/ano-ermisfiliko-770×403.jpg

Πίνακας σε πλειστηριασμό για τους πυρόπληκτους (vid)

Η Ανόρθωση ενημερώνει:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προχωρά σε πλειστηριασμό του συγκεκριμένου πίνακα, με το τελικό ποσό που θα μαζευτεί να προσφέρεται ως βοήθεια σε όσους πλήγηκαν απο τη φονική πυρκαγιά.

*Ευχαριστούμε τη Μανταλένα Στεφάνου για το πίνακα που έχει κάνει δωρεά.

Αρχική τιμή 30€

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 12:28:14
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/Screen-Shot-2018-07-31-at-15.15.00.png

(ΕΡΕΥΝΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ) Κάρτα οπαδού, οπαδικές προτιμήσεις | kerkida.net

Σημαντικά στοιχεία καταδεικνύει η έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με θέμα «Κυπριακό ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις». 

Η έρευνα παρουσιάστηκε σήμερα σε διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε αυτή συμμετείχαν 1200 άτομα ηλικίας από 15 ετών και πάνω από τις 8 έως τις 30 Ιουνίου 2018. 

 • Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 57% δηλαδή 690 άτομα υποστηρίζουν κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 
 • Σ’ ένα σημαντικό ποσοστό που ξεπερνά το 70%, οι Κύπριοι φίλαθλοι συμφωνούν με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Το ποσοστό που δηλώνει ότι υποστηρίζει κάποια ομάδα και θα προχωρήσει στην έκδοση της ανέρχεται στο 57%, από αυτούς που πήγαν στο γήπεδο φέτος έστω και μια φορά δηλώνουν ότι θα αποκτήσουν την κάρτα το 67%, και από αυτούς που δεν πήγαν καθόλου φέτος το 43%. 
 • Σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, από αυτούς που δήλωσαν ότι στηρίζουν κάποια ομάδα, το 29,6% δηλώνουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ , το 27% της Ομόνοιας, το 14,9% της Ανόρθωσης, το 9,5% του Απόλλωνα, και το 8,8% της ΑΕΛ. 
 • Όσον αφορά την έκδοση της κάρτας και τις οπαδικές προτιμήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το 71% δηλώνει ότι θα αποκτήσει την κάρτα, από τους οπαδούς της Ανόρθωσης το 62%, του Απόλλωνα το 57%, της ΑΕΛ το 50% και της Ομόνοιας το 45%. 
 • Επίσης, από τους συμμετέχοντες που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 71% πιστεύουν ότι η κάρτα θα μειώσει δραστικά τη βία και τα επεισόδια στα γήπεδα, ενώ μόλις το 26% πιστεύει το αντίθετο. 
 • Σε σχέση με την παρουσία τους στο γήπεδο, από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, το 41% δεν έχει πάει σε κανέναν αγώνα την περασμένη χρονιά, το 25% πήγαν στο γήπεδο από 1 ώς 5 φορές, το 11% από 6-10 φορές και το 23% πάνω από 10 φορές. 
 • Αντιστρόφως από αυτούς που δεν πήγαν στο γήπεδο, το 24% δήλωσε ως λόγο τη βία στα γήπεδα, το 23% το ότι προτιμά βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση, το 19% ότι δεν είχε χρόνο και το 16% ότι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. 
 • Όσον αφορά τη λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων, στη βάση αυτών που απάντησαν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 16% δήλωσε ότι κάνουν μόνο καλό στην ομάδα τους, το 49% ότι κάνουν περισσότερο καλό παρά κακό, το 25% ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και το 10% ότι κάνουν μόνο κακό. 
 • Τώρα σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις, το 70% των Ανορθωσιατών, το 68% των ΑΠΟΕΛιστών, το 69% των Απολλωνιστών, των 59% των ΑΕΛιστών και το 48% των Ομονοιατών πιστεύουν ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας τους κάνει καλό στην ομάδα τους.
 • Σε σχέση με τη συμμετοχή των Κυπρίων ποδοσφαιριστών στις ομάδες, το 58% από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, θεωρούν ότι ο ελάχιστος αριθμός που πρέπει να αγωνίζονται στην ενδεκάδα είναι 5-6 Κύπριοι, το 20% θεωρεί ότι πρέπει να αγωνίζονται τουλάχιστον 3-4, 4% ότι πρέπει να αγωνίζονται 1-2 ενώ το 16% θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας περιορισμός. 
 • Τέλος, όσον αφορά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, το 95% των οπαδών πιστεύουν ότι στην Κύπρο διεξάγονται στημένοι αγώνες.


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 12:04:00
Source: Source link
Attachment:

Πίνακας σε πλειστηριασμό/ Τα χρήματα στους πυρόπληκτους | kerkida.net

Πίνακα σε πλειστηριασμό με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τους πυρόπλητκους της Αττικής, από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προχωρά σε πλειστηριασμό του συγκεκριμένου πίνακα, με το τελικό ποσό που θα μαζευτεί να προσφέρεται ως βοήθεια σε όσους πλήγηκαν απο τη φονική πυρκαγιά.

*Ευχαριστούμε τη Μανταλένα Στεφάνου για το πίνακα που έχει κάνει δωρεά.

Αρχική τιμή 30€


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 12:02:00
Source: Source link
Attachment:

To 70% συμφωνεί με την κάρτα φιλάθλου

Σ’ ένα σημαντικό ποσοστό που ξεπερνά το 70%, οι Κύπριοι φίλαθλοι συμφωνούν με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Το ποσοστό που δηλώνει ότι υποστηρίζει κάποια ομάδα και θα προχωρήσει στην έκδοση της ανέρχεται στο 57%, από αυτούς που πήγαν στο γήπεδο φέτος έστω και μια φορά δηλώνουν ότι θα αποκτήσουν την κάρτα το 67%, και από αυτούς που δεν πήγαν καθόλου φέτος το 43%.

Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν ανάμεσα σε πολλά άλλα στοιχεία η έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με θέμα «Κυπριακό ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις». Η έρευνα παρουσιάστηκε σήμερα σε διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε αυτή συμμετείχαν 1200 άτομα ηλικίας από 15 ετών και πάνω από τις 8 έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, το 57% δηλαδή 690 άτομα υποστηρίζουν κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, από αυτούς που δήλωσαν ότι στηρίζουν κάποια ομάδα, το 29,6% δηλώνουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ , το 27% της Ομόνοιας, το 14,9% της Ανόρθωσης, το 9,5% του Απόλλωνα, και το 8,8% της ΑΕΛ.

Όσον αφορά την έκδοση της κάρτας και τις οπαδικές προτιμήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το 71% δηλώνει ότι θα αποκτήσει την κάρτα, από τους οπαδούς της Ανόρθωσης το 62%, του Απόλλωνα το 57%, της ΑΕΛ το 50% και της Ομόνοιας το 45%.

Επίσης, από τους συμμετέχοντες που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 71% πιστεύουν ότι η κάρτα θα μειώσει δραστικά τη βία και τα επεισόδια στα γήπεδα, ενώ μόλις το 26% πιστεύει το αντίθετο.

Σε σχέση με την παρουσία τους στο γήπεδο, από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, το 41% δεν έχει πάει σε κανέναν αγώνα την περασμένη χρονιά, το 25% πήγαν στο γήπεδο από 1 ώς 5 φορές, το 11% από 6-10 φορές και το 23% πάνω από 10 φορές. Αντιστρόφως από αυτούς που δεν πήγαν στο γήπεδο, το 24% δήλωσε ως λόγο τη βία στα γήπεδα, το 23% το ότι προτιμά βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση, το 19% ότι δεν είχε χρόνο και το 16% ότι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τη λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων, στη βάση αυτών που απάντησαν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, το 16% δήλωσε ότι κάνουν μόνο καλό στην ομάδα τους, το 49% ότι κάνουν περισσότερο καλό παρά κακό, το 25% ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και το 10% ότι κάνουν μόνο κακό. Τώρα σε σχέση με τις οπαδικές προτιμήσεις, το 70% των Ανορθωσιατών, το 68% των ΑΠΟΕΛιστών, το 69% των Απολλωνιστών, των 59% των ΑΕΛιστών και το 48% των Ομονοιατών πιστεύουν ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας τους κάνει καλό στην ομάδα τους.

Σε σχέση με τη συμμετοχή των Κυπρίων ποδοσφαιριστών στις ομάδες, το 58% από αυτούς που δηλώνουν οπαδοί κάποιας ομάδας, θεωρούν ότι ο ελάχιστος αριθμός που πρέπει να αγωνίζονται στην ενδεκάδα είναι 5-6 Κύπριοι, το 20% θεωρεί ότι πρέπει να αγωνίζονται τουλάχιστον 3-4, 4% ότι πρέπει να αγωνίζονται 1-2 ενώ το 16% θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας περιορισμός.

Τέλος, όσον αφορά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, το 95% των οπαδών πιστεύουν ότι στην Κύπρο διεξάγονται στημένοι αγώνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 11:55:00
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/NIC_4410-1.jpg

ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ;

Από τον ΚΟΑ μας λένε ότι είναι ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των φιλάθλων αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ στο θέμα, είναι ότι έχουν μεγάλη απόσταση να διανύσουν για τον ιδανικό αριθμό εγγραφής στο μητρώο.

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 11:42:48
Source: Source link
Attachment:

«Πολλά γράφονται, πολλά λέγονται..»

Για το θέμα των δανεικών και τους Πηλέα και Λοβιτς μίλησε ο ε.τ Σάββας Πηλακούτας: «Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μας που δοκιμάζονται σε κάποιες ομάδες. Όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώνουμε. Πολλά γράφονται, πολλά λέγονται, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Όταν υπάρχει θα το ανακοινώνουμε, όπως έγινε και με την περίπτωση του Καμαρά».

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 11:30:08
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2017/10/pileas.jpg

Ο Super Sport fm 104.0 στην εκδήλωση «Stand by Greece»

Ο Super Sport fm 104.0 στηρίζει έμπρακτα το «Stand by Greece» αφού συνάδελφοι βρέθηκαν στο στούντιο του ΡΙΚ και μίλησαν για την εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, θα αρχίσει στις 17:00 και θα ενώσουν τις φωνές τους για την στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε φωτογραφίες:

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 11:23:06
Source: Source link
Attachment:

Πέντε χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους

Όλοι ενώνουμε δυνάμεις και βρισκόμαστε στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής. Το συγκρότημα TVONE, Super Sport fm 104.0 και εφημερίδα «Αλήθεια» συμμετέχει ενεργά στο ραδιομαραθώνιο, στην πανμηντιακή προσπάθεια στήριξης και πρόσφερε ένα ποσό ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ προς ανακούφιση των πληγέντων.

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 10:35:27
Source: Source link
Attachment:

O Λαβόρδε..

Συνεχίζει την προετοιμασία ο Ρικάρντο Λαβόρδε προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Όταν φτάσει στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδα τότε είναι στο χέρι του Ρόνι Λέβι, πότε θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός.

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 10:33:45
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2018/07/37323922_10217266325755840_9170901001220128768_n-e1531854926377-715×470.jpg

Άλβες…

Στην Ουγγαρία επέστρεψε ο Αντρέ Άλβες και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Mezőkövesd-Zsóry

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 10:18:52
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/alves2.jpg

Το γκολ του Ντούρις και οι καλύτερες φάσεις από το φιλικό με τον Εθνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ανόρθωση δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας όπου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μίχαλ Ντούρις.Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 10:09:02
Source: Source link
Attachment:

Θέλαμε Γκόραν Ζάκαριτς;

Το όνομα του Γκόραν Ζάκαριτς με την ομάδα μας ενέπλεξαν στη Βοσνία.

Ο Βόσνιος εδώ και καιρό δήλωσε πως θέλει να συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτιζάν και έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Σερβίας. Ωστόσο, στη Ζελένιτσαρ δεν ήταν τόσο θετικοί, ενώ τώρα φαίνεται να καταλήγουν σε συμφωνία, για ένα ποσό περί τις 200 χιλιάδες ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως τον ποδοσφαιριστή τον ήθελε και η ομάδα μας, αλλά και η Κλουζ. Ο Ζάκαριτς αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, με καλή του πλευρά να είναι η δεξιά. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι το πρώτο δημοσίευμα που ενέπλεξε τον Ζάκαριτς με την Κύπρο, μιας και έγινε αναφορά και σε παλαιότερα δημοσιεύματα.

The post Θέλαμε Γκόραν Ζάκαριτς; appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/los-angeles-jan-29-2018-goran-zakaric-r-of-bosnia-642087.jpg
Pubdate: 2018-07-31 10:05:14
Source: Source link
Attachment:

Η νίκη επί του Εθνικού (vid)

Δείτε τα στιγμιότυπα από την φιλική νίκη της Ανόρθωσης επί του Εθνικού στο “Παπαδόπουλος”.

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 09:47:36
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/VIK_7076-1.jpg

To γκολ του Ντούρις με Εθνικό και οι καλύτερες φάσεις! (video)

Τα στιγμιότυπα από το νικηφόρο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 09:43:39
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2018/07/7.jpg

«Προτεραιότητα ο μέσος»

O εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95 αναφέρθηκε στο θέμα της ενίσχυσης.

Χαρακτηριστικά ο ε.τ. της «Κυρίας» είπε: «Όπως είναι αυτή την στιγμή τα δεδομένα υπάρχουν δύο θέσεις για τον κατάλογο Α και μία μπορεί να καλυφθεί και με ξένο ποδοσφαιριστή. Έχουμε πει ότι προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή. Έχουμε κάποιους στα υπόψη μας, ενώ αξιολογούνται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 22 χρονών. Όταν τελειώσει αυτό το θέμα, το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει ανάλογα σε πια θέση θα ενισχύσει την ομάδα».

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 09:42:44
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2015/12/pilakoputas-215.jpg

Τα στιγμιότυπα του Ανόρθωσις – Εθνικός (βίντεο)

Κυκλοφόρησαν τα στιγμιότυπα από το φιλικό της Παρασκευής, μεταξύ της ομάδας μας και του Εθνικού.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας κέρδισε με 1-0, χάρις σε γκολ του Μίχαλ Ντούρις.

 

The post Τα στιγμιότυπα του Ανόρθωσις – Εθνικός (βίντεο) appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/865CE3F8-4030-464B-BBAC-7091C6C5EB02.jpeg
Pubdate: 2018-07-31 09:41:23
Source: Source link
Attachment:

Αυτός σφυρίζει…

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, οι διαιτητές των φιλικών αναμετρήσεων.

Το παιχνίδι της ομάδας μας, θα διαιτητεύσει ο Λούκας Σωτηρίου. Βοηθοί θα είναι ο Γιώργος Σάββα και ο Ευαγόρας Ευαγόρου.

The post Αυτός σφυρίζει… appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/01/soteriou.jpg
Pubdate: 2018-07-31 09:27:29
Source: Source link
Attachment:

Η νέα ομάδα του Άλβες

Επιστροφή στην Ουγγαρία για τον Αντρέ Άλβες, που μετά από ένα εξάμηνο παροπλισμού μετά την αποδέσμευση του από την ομάδα μας, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Mezőkövesd, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας.

The post Η νέα ομάδα του Άλβες appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2017/07/andre-alves.jpg
Pubdate: 2018-07-31 09:26:24
Source: Source link
Attachment:

«Προταιρεότητα έχει του μέσου..»

Για όλα τα θέμα της Ανόρθωσης μίλησε στο πρωινό της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πυλακούτας. Για το θέμα ενίσχυσης: «Όπως είναι αυτή την στιγμή τα δεδομένα υπάρχουν δύο θέσεις για τον κατάλογο Α και μία μπορεί να καλυφθεί και με ξένο ποδοσφαιριστή. Έχουμε πει ότι προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζονται…

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 09:24:31
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2017/02/savvas_pilakoutas.jpg

Κάλεσμα στον κόσμο

Η ομάδα μας ενημερώνει:  Καλούνται οι πιστοί την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 2018, στις 19:30, στο Παρεκκλήσιο Παναγίας Σουμελά, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου θα τελεστεί παράκληση στην Παναγία.

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 09:18:55
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2018/07/Panayia-Soumela-ekklisia-ekklisaki.jpg

Πάμπος Χατζήπαναγη γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών

To Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου αποφάσισε το διορισμό του κυρίου Πάμπου Χατζήπαναγη ως γενικό υπεύθυνο των ακαδημιών του Συλλόγου μας στα Grasroots παγκύπρια.

Τη περασμένη βδομάδα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. πραγματοποίησε συνάντηση με τον κύριο Χατζήπαναγη αλλά και με τους επικεφαλής όλων των ακαδημιών Grasroots του Συλλόγου μας, από όλες τις επαρχίες, όπου συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα που απασχολούν τις ακαδημίες μας.

Η αναβάθμιση των ακαδημιών αποτελεί μια από τις κύριες προτεραιότητες της διοίκησης του Συλλόγου.

The post Πάμπος Χατζήπαναγη γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2016/04/syllogos-anorthosis.jpg
Pubdate: 2018-07-31 09:04:27
Source: Source link
Attachment:

Ο «ρεφ» με Ερμή

Ορισμοί διαιτητών και βοηθών διαιτητών για φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Τετάρτη 1η Αυγούστου Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» 18:30 Ανόρθωση – Ερμής Λούκας Σωτηρίου (Γιώργος Σάββα, Ευαγόρας Ευαγόρου)

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 09:03:12
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2017/07/52-0.ref_-770×470.jpg

Παράκληση στην Παναγία

Καλούνται οι πιστοί την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 2018, στις 19:30, στο Παρεκκλήσιο Παναγίας Σουμελά, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου θα τελεστεί παράκληση στην Παναγία.

The post Παράκληση στην Παναγία appeared first on anorthosis24.net.

Author: Anorthosis24.net
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2014/03/Panayia-ekklisaki.jpg
Pubdate: 2018-07-31 09:00:09
Source: Source link
Attachment:

Γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών ο Πάμπος Χατζήπαναγη

To Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου αποφάσισε το διορισμό του κυρίου Πάμπου Χατζήπαναγη ως γενικό υπεύθυνο των ακαδημιών του Συλλόγου μας στα Grasroots παγκύπρια. Τη περασμένη βδομάδα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. πραγματοποίησε συνάντηση με τον κύριο Χατζήπαναγη αλλά και με τους επικεφαλής όλων των ακαδημιών Grasroots του Συλλόγου μας, από όλες τις επαρχίες, όπου συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα που…

Source

Author: demos_fc

Pubdate: 2018-07-31 08:47:06
Source: Source link
Attachment: http://anorthosis365.com/wp-content/uploads/2016/11/syllogos-anorthosis.jpg

Αρνητική εξέλιξη με τον χορηγό!

Ναυάγησε η συμφωνία με τον κύριο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και πλέον η ομάδα μας, θα αναγκαστεί να εξεύρει νέο χορηγό που να καλύπτει τα όσα συμφωνήθηκαν με την Stoiximan.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Repoter, στην ενότητα omada.cοm.cy

Η εταιρεία θα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του omada.cοm.cy, κύριος χορηγός της «Κυρίας» για την περίοδο 2018-19, με την ομάδα της Αμμοχώστου να καρπωνόταν ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ.
Ως εκ τούτου, η Ανόρθωση αναζητά, πλέον, νέο κύριο χορηγό για την αγωνιστική σεζόν που αρχίζει σε περίπου ένα μήνα.
Μετά λοιπόν τον αποκλεισμό από τη Λάτσι η διοίκηση της ομάδας αναζητά έναν αιμοδότη
που θα ρίξει ρευστό το οποίο είναι αρκετά αναγκαίο αυτό το διάστημα.

The post Αρνητική εξέλιξη με τον χορηγό! appeared first on anorthosis24.net.

Author: ΦΟIΝΙΞ
Image: https://anorthosis24.net/wp-content/uploads/2018/07/sifo-douglao.jpg
Pubdate: 2018-07-31 08:44:48
Source: Source link
Attachment:

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: “Η άποψη του κόσμου, οι Κύπριοι και αυτοί που ήταν διακοπές” | kerkida.net

Με ανάρτηση στα social media ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης αναφέρθηκε σε έρευνα του UNIC σχετικά με την παρουσία Κύπριων ποδοσφαιριστών στις ομάδες μας.

“Η άποψη του κόσμου είναι συντριπτικά υπέρ της προώθησης του Κυπριου ποδοσφαιριστή. Από την σημερινή έρευνα του UNIC Που δυστυχώς για άλλη μια φορά κάποιοι που έπρεπε να τα ακούσουν ήταν διακοπές!!!!!” ήταν το σχόλιο του κ. Νεοφυτίδη, μαζί με την πιο κάτω φωτογραφία.


Author: Kerkida.net

Pubdate: 2018-07-31 08:44:00
Source: Source link
Attachment:

Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ του Λέβι

Είναι αλήθεια ότι μετά τον αποκλεισμό από την Λάτσι, μεγάλωσε η αμφισβήτηση από τον κόσμο της Ανόρθωσης (η διοίκηση τον στήριξε από την επόμενη μέρα) προς το πρόσωπο του Ρόνι Λέβι.

Ο Ισραηλινός προπονητής φέρει ευθύνη (όπως όλοι) για τον πρόωρο αποκλεισμό και αυτό είναι κάτι που θα τον… ακολουθεί στο υπόλοιπο της θητείας του στην «Κυρία». Ο ίδιος και η ομάδα κατ΄ επέκταση καλούνται να διαχειριστούν σωστά αυτά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και να βγουν πιο δυνατοί ενόψει και του μεγάλου στόχου της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στους τίτλους.

Το γεγονός ότι από την μέρα του αποκλεισμού μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος θα μεσολαβήσει ένα διάστημα πέραν του ενός μηνός έχει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του. Από τη μια δίνεται η ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία και διόρθωση των λαθών που παρατηρήθηκαν, όμως από την άλλη το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν αφήνει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να… χτίσουν ένα νικηφόρο σερί που θα φέρει ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο του κόσμου.

Για τον Ρόνι Λέβι, το βάρος πλέον είναι μεγαλύτερο. Ο ίδιος ψάχνει την εξιλέωση και καλείται να… κλείσει τα στόματα όλων όσων τον αμφισβητούν. Το πιο σημαντικό για τον Ισραηλινό τεχνικό είναι ότι έχει την απόλυτη και έμπρακτη στήριξη από τη διοίκηση. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι και για τον Ρόνι Λέβι, η δικαίωση αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το έργο της Ανόρθωσης στο νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αφού οι μεγάλες ομάδες δείχνουν να έχουν πολλές δυνατότητες. Το μόνο που πρέπει να κάνει η «Κυρία» είναι να πραγματοποιήσει μια πορεία καλύτερη από την περσινή για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2018-07-31 08:41:10
Source: Source link
Attachment:

Κόσμος για την κάρτα φιλάθλου (pics)

Η Ανόρθωση ενημερώνει:

Στο κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας καταφθάνει ο κόσμος από το πρωί, με σκοπό την έκδοση κάρτας φιλάθλου ενόψει της νέας σεζόν.

Author: kwstiss

Pubdate: 2018-07-31 07:28:20
Source: Source link
Attachment: http://shootandgoal.cyprustimes.com/wp-content/uploads/2018/07/38085002_2202408516453094_8239189115724103680_n.jpg