Το άρμα, το άλμα και μια “κυρία”!

Αυτό και αν ήταν άλμα για Ευρώπη! Για την Ανόρθωση ο λόγος και το νικηφόρο αποψινό της πέρασμα από το Τσίρειο, όπου κατέβαλε την ΑΕΛ (2-0) και από τη στιγμή που η μεταξύ τους διαφορά, άνοιξε στους 9 βαθμούς, έτσι… απλά το τρένο της Ευρώπης… δε χάνεται για την “κυρία”!

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό για την Ανόρθωση, διότι υπάρχει και η μαθηματική ελπίδα για άνοδο στην κορυφή, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο πλέον, αλλά όσο υπάρχει ελπίδα… γιατί να μην ελπίζουν στην Ανόρθωση;

Αυτό όμως αναφέρεται! Πολύ απλά επειδή αύριο στο ίδιο γήπεδο, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και στο ΑΠΟΕΛ και επομένως, ότι και να γίνει, η Ανόρθωση θα πλησιάσει στη δεύτερη θέση!

Αν σημειωθεί ισοπαλία, τότε πλησιάζει και τους δυο, άρα και στην κορυφή…

Επί της ρεαλιστικής όμως υπόστασης της αποψινής νίκης; Η Ανόρθωση έκανε απόψε άλμα για την Ευρώπη ή πήρε θέση στο… άρμα που οδηγεί σε αυτήν! Νίκησε σαν “κυρία”, αφού ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και εκτός από το τρίποντο, στο ταξίδι για την επιστροφή στη βάση, εκτός από το τρίποντο, υπάρχει και ικανοποίηση για την όλη εμφάνιση.

The post Το άρμα, το άλμα και μια “κυρία”! appeared first on Balla.com.cy.

Author: Μάριος Πολυδώρου

Pubdate: 2018-03-17 19:48:52
Source: Source link
Attachment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *