Κερδίζει έδαφος η Ανόρθωση

Αυξάνονται οι πιθανότητες, για να ενταχθεί στην Ανόρθωση ο Πορτογάλος Πεδρίνιο, παρά τις  προτάσεις που έχει ενώπιον του ο 27χρονος επιτελικός μέσος της Πάσος Φερέιρα από άλλες ομάδες της χώρας του αλλά και του εξωτερικού.
Σχετικό δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρεται στην πρόταση που κατέθεσε η ομάδα της Αμμοχώστου, για συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και η οποία για την ώρα φαίνεται να κερδίζει τον Πεδρίνιο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Πορτογάλος έχει ενώπιον του δύο τουλάχιστον προτάσεις από την Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) και Λεχ Πόζναν (Πολωνίας). Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Πάσος Φερέϊρα επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, όμως, η πρόταση της Ανόρθωσης παρουσιάζεται ως πιο δελεαστική κάτι που ενδεχομένως να φέρει κι επίσημα συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Πεδρίνιο αγωνίζεται στην Πάσος Φερέϊρα την τελευταία τετραετία και με την ομάδα έχει καταγράψει σχεδόν φουλ σεζόν.
Φέτος δεν έχασε ματς αφού συμπλήρωσε 29 συμμετοχές και μάλιστα τις 23 ως βασικός. Κατέγραψε συνολικό χρόνο 2510 λεπτά, σκόραρε δύο γκολ και δέχθηκε επτά κίτρινες κάρτες. Τέσσερεις συμμετοχές συμπλήρωσε με την ομάδα και στο θεσμό του κυπέλλου με συνολικό χρόνο 352 λεπτά.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον ποδοσφαιριστή και η περίπτωση του χαρακτηρίζεται ως ιδανική για την ομάδα της Αμμοχώστου.
Στην Ανόρθωση, εκτός από την περίπτωση Πεδρίνιο, κινούνται και γι’ άλλον έναν ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή. Ο Γεωργιανός προπονητής θέλει να δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της Ευρώπη με είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σημειώνεται ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό τον στόχο και να ξεκινήσουν ιδανικά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Στο μεταξύ, ορατό είναι το ενδεχόμενο οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου να προχωρήσουν και σε μεταγραφή, για τον κατάλογο B’.
Πάντως, στην Ανόρθωση δεν αγχώνονται και δεν βιάζονται, για τις τελευταίες προσθήκες πριν από την νέα σεζόν και συστήνουν υπομονή στον κόσμο για τα νεότερα στο θέμα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Author: Κατερίνα Κυριάκου

Pubdate: 2020-07-01 07:54:26
Source: Source link
Attachment: