ΛΑΡΝΑΚΑ: Θλίψη για τον χαμό 44χρονου Ανορθωσιάτη – Διετέλεσε οικονομικός διευθυντής το 2014

Ο 44χρονος Γιάννης Κάσσινος έχασε την μάχη με τον καρκίνο και η διοίκηση της Ανόρθωσης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια.

Ο Γιάννης Κάσσινος ήταν μέλος του Συλλόγου ενώ υπηρέτησε την Ανόρθωση και από το πόστο του Οικονομικού Διευθυντή το 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Κάσσινου, ο οποίος έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Ο Γιάννης Κάσσινος (με καταγωγή από την Αμμόχωστο) υπήρξε πιστός οπαδός της ομάδας μας, μέλος του Συλλόγου ενώ υπηρέτησε την Ανόρθωση και από το πόστο του Οικονομικού Διευθυντή το 2014.

Μεγάλος του πόθος ήταν η επιστροφή στην Αμμόχωστο ενώ συνεχής ήταν η έγνοια του για την Ανόρθωση, την οποία παρακολουθούσε και στήριζε ανελλιπώς. Ενδεικτικό αποτελεί άλλωστε το γεγονός, πως σε μια από τις συζητήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες με τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τόνισε στον ίδιο την ανάγκη να παραμείνει δυνατός και να κάνει ό,τι μπορεί και περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις διακρίσεις και στις κατακτήσεις τίτλων.

Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη και η έγνοια του για την Ανόρθωση…

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη, 18 Απριλίου, στις 15:00, στην εκκλησία Σωτήρος στη Λάρνακα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00 έως τις 15:00. Στη κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης

Αιώνια του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Author: Themasports.com

Pubdate: 2019-04-17 12:18:46
Source: Source link
Attachment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *