Αυτό είναι το γήπεδο που θέλει η… | Reporter Cyprus

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΚΟΑ, Αντρέα Μιχαηλίδη ότι είναι κάπως δύσκολο να χρησιμοποιήσει η Ομόνοια το «Μακάρειο» στάδιο αναγκάζει τη διοίκηση Παπασταύρου να θέσει σε εφαρμογή το Plan B το οποίο αποκάλυψε την περασμένη βδομάδα (11/04) η omada.com.cy ότι δηλαδή το γήπεδο που εξετάζεται για τη νέα χρονιά βρίσκεται στη  Λάρνακα.

Έγκυρη πηγή ενημέρωσε την omada.com.cy ότι η Ομόνοια επιθυμεί ν’ αγωνιστεί στο γήπεδο της Ανόρθωσης, «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ότι πριν από δύο περίπου βδομάδες πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το θέμα μεταξύ παραγόντων του «τριφυλλιού» και της «Μεγάλης Κυρίας».

Η ίδια πηγή ενημέρωσε την omada.com.cy ότι η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν είναι θετική, στην παρούσα φάση, για το ενδεχόμενο ν’ αγωνιστεί η Ομόνοια τη νέα χρονιά στο «ΠΑΠ», διότι αυτό πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου.

Πάντως, η διοίκηση Παπασταύρου είναι αποφασισμένη να αλλάξει έδρα τη νέα χρονιά και συνεχίζει τις προσπάθειες για χρησιμοποίηση γηπέδου. Δεν αποκλείεται η Ομόνοια να κινηθεί για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ, το «Αρένα» αν τελικά είναι αρνητική η στάση της Ανόρθωσης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Author:

Pubdate: 2019-04-17 13:29:48
Source: Source link
Attachment: http://omada.reporter.com.cy/temp/images/1200×1200/cache_1200x1200_Analog_medium_394497_192033_1742019.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *