Χωρίς τον Ανδρέα Σάντη στο διοικητικό της σχήμα θα βρει την Ανόρθωση η επικείμενη αγωνιστική περίοδος. Ο οικονομικός σύμβουλος των “κυανολεύκων” υπέβαλε από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου την παραίτησή του από τη διοίκηση, η οποία κοινοποιήθηκε αρχικά στους συναδέλφους του και στη συνέχεια σε μερίδα του Τύπου επιλεκτικά (η σχετική ανακοίνωση δεν στάλθηκε στο “Γήπεδο”).

Η απόφαση του παράγοντα της αμμοχωστιανής ομάδας για αποχώρηση δείχνει αμετάκλητη. Κρίνοντας από την ως τώρα προσφορά και το εκτόπισμά του ως παράγοντας, η απουσία του από εδώ και πέρα θα αποτελεί πλήγμα για την “κυρία”, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα στελέχη στο υφιστάμενο συμβούλιο υπό τον Κίκη Κωνσταντίνου.

Ζητήσαμε χθες από τον Ανδρέα Σάντη να μας σχολιάσει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που φέρουν τους λόγους παραίτησής του να είναι βαθύτεροι από αυτούς που γνωστοποίησε μέσω της ανακοίνωσής του, όμως, δεν θέλησε να προβεί σε κανένα σχόλιο επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η γραπτή δήλωση του Ανδρέα Σάντη αναφέρει: “Το χειρισμό της απόκτησης των ξένων παικτών της ομάδας, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβαν ο Πρόεδρος και ο εκτελεστικός σύμβουλος του συλλόγου, με υποχρέωση να ενημερώσουν το συμβούλιο όταν υπήρχε αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία τηρήθηκε κατά γράμμα και το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε όταν πράγματι είχαμε αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα υπονοούμενα, είτε εναντίον μου, είτε εναντίον του εκτελεστικού συμβούλου, με αποκορύφωμα κάποιο δημοσίευμα που άφηνε να νοηθεί ύπαρξη διαφοράς μεταξύ εμένα και του Χριστάκη Πίττα, κάτι που προκαλεί ζημιά στο σωματείο μας και έχει καταντήσει πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει εκ μέρους μου τέτοια πρόθεση. Οι καλοθελητές το μετέτρεψαν σε γάγγραινα και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την άμεση απόφαση για τερματισμό της κατάστασης.

Ο άνθρωπος, που για τόσα χρόνια στήριζε και στηρίζει τον Πρόεδρο και όπως ο ίδιος τονίζει είναι το δεξί του χέρι, πρέπει να συνεχίσει το έργο του μαζί με τον Πρόεδρο για υλοποίηση των στόχων και οραμάτων της Ανόρθωσης. Όσο αφορά το άτομό μου, αποφάσισα όπως παραιτηθώ από το διοικητικό συμβούλιο, όχι για οποιεσδήποτε διαφορές με τον εκτελεστικό σύμβουλο, αλλά αποκλειστικά και μόνο για το καλό του σωματείου, για να πάψουν οι καλοθελητές να βρίσκουν διαφορές και διαφωνίες”.