Διιστάμενες οι απόψεις

Ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό φέρεται να πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Κίκης Κωνσταντίνου, με τη συνοδεία στελέχους της Διοίκησής του.

Παρότι από άλλους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες λέχθηκε ότι προορισμός είναι η Ελβετία, λόγω και του επικείμενου συνεδρίου συλλόγων της ΟΥΕΦΑ, δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης να αναχώρησε από τη Λάρνακα με πτήση για τη Βαρσοβία.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν θα συνδεθούν αυτόματα με την προσπάθεια των «κυανόλευκων» παραγόντων να προωθήσουν το κλείσιμο του κεφαλαίου τέταρτος ξένος παίκτης για την ομάδα τους.

Στην πολωνική πρωτεύουσα εδρεύει ως γνωστό η Λέγκια, από την οποία προτάθηκαν οι μέσοι Μάριους Πιεκάρσκι και Άνταμ Μαγέβσκι, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Μάρεκ Σαγκανόβσκι της Όντρα, που απασχόλησε σοβαρά τον Νικολάι Κοστόφ και τους ιθύνοντες της «κυρίας».

Σημειώνουμε ότι το συνέδριο συλλόγων της ΟΥΕΦΑ, στο οποίο θα αντιπροσωπευτεί η αμμοχωστιανή ομάδα, είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 4 και 5 Ιουνίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *