Επιμένει πολωνικά…

H πετυχημένη παρουσία των Βόιτσεχ Κόβαλτσικ, Σλαβομίρ Μάγιακ και Ράντοσλαβ Μιχάλσκι στην Ανόρθωση της σεζόν που μόλις διανύσαμε, άνοιξε μετά από αρκετά χρόνια το δρόμο στις κυπριακές ομάδες για την πολωνική αγορά.
Οι πρωτοστάτες δεν μπορούν να αγνοήσουν αυτή τη συνταγή και δεν είναι τυχαίο το ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες φωτογραφίζουν Πολωνό μεσοεπιθετικό ως τον παίκτη που θα καλύψει την τέταρτη θέση ξένου στο ρόστερ των κυπελλούχων.

Είναι ήδη γνωστό το ότι η «κυρία» θα προχωρήσει στην απόκτηση τέταρτου λεγεωνάριου, ανεξάρτητα από την απόφαση της ερχόμενης Τετάρτης στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, με άμεσο στόχο βέβαια μια πορεία πρόκρισης και όσο το δυνατό περισσότερων διακρίσεων στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πέραν από την επάξια εκπροσώπηση του κυπριακού ποδοσφαίρου και τη φήμη για τον σύλλογό τους, οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου θέλουν να αξιοποιήσουν και οικονομικώς την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επανερχόμενοι στο θέμα της επιλογής τέταρτου (και υπό προϋποθέσεις πέμπτου) ξένου, Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της «κυρίας» φέρονται να έχουν επικεντρωθεί σε μερικά ονόματα, δύο εκ των οποίων Πολωνοί. Στη σχετική λίστα συνεχίζει να βρίσκεται ο Μάριους Πιεκάρσκι της Λέγκια Βαρσοβίας. Το οικονομικό είναι το θέμα συζήτησης αφού για να μην υπάρξει ακόμα ανακοίνωση νέου αποκτήματος από την Ανόρθωση, πάει να πει πως δεν βρέθηκε ακόμα η χρυσή τομή και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Στο μεταξύ, επειδή χθες κυκλοφόρησαν φήμες που απασχόλησαν μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, ότι το χρέος της Ανόρθωσης αγγίζει σχεδόν τα 4 εκατομμύρια λίρες, ζητήσαμε από τη Διοίκηση να σχολιάσει. Στέλεχός της μας ανέφερε ότι στη γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης παρουσιάστηκε στα μέλη το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων λιρών ως το χρέος, συσσωρευμένο κατά τα τελευταία δέκα χρόνια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *