“Αγώνας τιμής, όχι οικονομικών”

Καλώ τους φιλάθλους όλων των ομάδων να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο. Όχι για λόγους εισπράξεων. Δεν έχει σημασία ο οικονομικός τομέας. Είναι αγώνας τιμής». Έτσι βλέπει τον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Κίκης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε χθες στην κοινή συνέντευξη Τύπου για τη σαββατιάτικη ποδοσφαιρική φιέστα στο ΓΣΠ.

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε επίσης ότι ο αγωνιστικός χώρος και ο χώρος των φιλάθλων δεν θα αστυνομεύονται: “Η παρουσία της αστυνομίας θα είναι τυπική και για να γίνονται οι διευθετήσεις για διευκόλυνση των φιλάθλων κατά την προσέλευση και την αποχώρηση”.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Νικολάι Κοστόφ, από την πλευρά του δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη. “Παραπάνω από 20 παίκτες μας είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το κύπελλο”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Παναγιώτου, τόνισε: “Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε για να έλθει η ομάδα στον τελικό. Όταν ξεκινούσε η χρονιά, μόνο εμείς πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατή η Ανόρθωση και τώρα δικαιώνεται η Διοίκηση για τις επιλογές της. Καλώ τους οπαδούς μας να αφήσουν την πολυθρόνα και να είναι κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φύγουν από το γήπεδο περήφανοι. Ο Εθνικός Άχνας είναι άξιος αντίπαλος και ελπίζω ο τελικός να είναι γιορτή”.

Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ανόρθωση είναι ο τραυματισμός του Άρσεν Μιχαΐλοβιτς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *