Αυτός είναι ο Κύπριος που ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε Ελληνική ομάδα!

Ο Κύπριος που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, που φέρεται να «κατέβηκε» στο πρόσφατο συμβούλιο της Super League 2

Ο Κύπριος που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, που φέρεται να «κατέβηκε» στο πρόσφατο συμβούλιο της Super League 2, μαζί με τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Οταπασίδη, σύμφωνα και με τις… μαρτυρίες παριστάμενων. Αν δεν ανατραπούν σημαντικά τα δεδομένα, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για «είσοδο» στους «Μαυραετούς».

Ο Χατζηδημητρίου είναι ιδιοκτήτης στην ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Μικροχώρι Δράμας, άτυπα τεχνικός διευθυντής στην τοπική ομάδα των Αμπελοκήπων, παλιότερα ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Φωστήρα, ενώ πλαισιώνεται από τρεις ακόμα επιχειρηματίες από Βόρεια Ελλάδα.

Έχει καταθέσει ήδη τριετές πλάνο υπόψη του Γιάννη Μπύρου, με δικό του τεχνικό τιμ και προτάσεις για παίκτες και περιμένει έγκριση, για εξ’ ολοκλήρου ανάληψη των ηνίων της Δόξας και όχι για να γίνει «συμπαίκτης» με τον νυν μεγαλομέτοχο.

Αν ξεπεραστούν κάποια κωλύματα νομικής φύσης, αλλά και η αβεβαιότητα που επικρατεί γενικά στους «κόλπους» της κατηγορίας, ίσως τις επόμενες μέρες οριστικοποιηθεί η «είσοδός» του στους Δραμινούς.

The post Αυτός είναι ο Κύπριος που ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε Ελληνική ομάδα! appeared first on Protathlima.

Author: pampos

Pubdate: 2019-06-30 20:36:55
Source: Source link
Attachment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *