Κοροϊδία και «κωλοτούμπα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται έντονο παρασκήνιο στα κόμματα σχετικά με την αναστολή ή όχι του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

 Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο εφαρμόστηκε η κάρτα φιλαθλου με ελλείψεις και παραλείψεις.
Ανάλογα με την οπτική γωνία που προσεγγίζει κάποιος το θέμα μπορεί να παραθέσει θετικές και αρνητικές συνέπειες. Πριν καν κριθεί και αξιολογηθεί η όλη λειτουργία της κάρτας φιλαθλου κάποια κόμματα, για δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να κάνουν «κωλοτούμπα». Δικαίωμα τους!!!.
Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου, είτε αυτός τάσσεται υπέρ, είτε κατά της κάρτας φιλάθλου.
Το να προβάλλεται  από μερίδα βουλευτών  ως επιχείρημα οι ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας στα γήπεδα ζητώντας την αναστολή της κάρτας φιλαθλου μέχρι το Δεκέμβριο, με όλο το σεβασμό αλλά αυτό είναι κοροϊδία και λαϊκισμός!
Ούτε  λίγο ούτε πολύ, λένε, δηλαδη, κάποιοι βουλευτές μας, ότι είναι καλύτερα στα γηπεδα με ελλείψεις, που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν ουτε οι λιγοστοί οπαδοί που πήγαιναν, να βάζουμε τώρα μέσα περισσότερο κόσμο. Και αυτό κύριοι θα είναι πιο ασφαλές για τους φιλάθλους  ;;;
Για λόγους ασφαλείας εκκενώνεις ένα χώρο. Και αν, ποδοσφαιρικά ομιλούντες, χρειάζεται κάποια γήπεδα να κλείσουν  ΝΑΙ να κλείσουν     Σε θέματα ασφαλείας ΔΕΝ υπάρχουν εκπτώσεις !!!
Εδώ που φτάσαμε ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Προτού να είναι αργά και μετά ΟΛΟΙ να χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα.
Αντρέας Αναστασίου 
(αρχισυντάκτης αθλητικού τμήματος Omega)

Author: Super Sport FM

Pubdate: 2019-06-30 19:53:02
Source: Source link
Attachment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *